嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 ): z: {3 U+ g3 J- Q* u2 I4 W: ]
CD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙2 h6 ~$ l4 @! e, {$ N- _* ]) _
仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控
3 ?9 Z6 c/ ?: g7 r) H5 ybrabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光 3 H1 B- B/ E, h% {0 S
同埋欣賞下
  {$ T9 u% s* \% M! n; Z# I對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///)
/ U7 ~* ^" G0 ~1 K一直敢幻想. 而不敢行動. l1 U9 z  g' s% O/ J" ^+ x# T) R
只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ2 s  F" [5 P7 Y' x+ D
紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE ' S( B2 F% j: Y2 [4 Q0 f9 ?
先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT
9 T/ I; c4 C4 R! V8 ^# t% z6 BMANY THX~~~
2 t9 T. R; s" Z) `+ a
9 R7 E, z- S- v( q  ~" X[ 本帖最後由 愛.o 於 2022-6-15 22:12 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材
+ w0 b! ~: ]$ Y+ L2 _0 T可惜差幾CM先夠

180...
% |% J9 J8 B8 Y/ f" L( c8 G我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女2 ^  X' x: q5 Q& t/ g& T
2 s1 u: z8 o8 A* _+ s8 L1 A
身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高...* v+ `  f4 M( N+ I2 K# K/ N

& Z1 ~7 H/ L: v% j我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST* C* M7 W& Z6 }, i9 h# l
冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.) ]+ E: x) i3 z% j2 w
不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   7 p2 T! Q  u3 e  g. r' A
輕輕推推POST! H! m" _7 c5 ]8 C$ b' e. f
冇人同我傾到計...
0 o% k+ N- m% k( K! U

& |: ]' E# k6 A. a* L想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....' P8 U# Z* m; H6 [
HK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   
" a5 s+ _( l& K) g# S1 m@完又冇人主動聊下我....- I6 I% T5 L9 P, {* i1 Y/ J
HK D男人真係呢.....
4 c9 C6 l/ m- }- l

3 S! }3 Q5 S' N6 E6 S  M: X+ O. R
- S# _0 e% N* @& I5 y% d唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie79 d5 ^' H* d4 c% Y* _6 W
😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   / ]3 m9 b' D7 S, @; }

4 ^3 F9 }7 M% g( X  Y* O" K( ~6 K6 |% x2 n  Z

_; G1 F  I/ `" U1 m6 E; }唔夠高傾唔傾得架?
) G: s4 R' d, D0 V4 h  W因為我會傾SEX MA...
+ H2 f2 E, D; Q6 E想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   
( o0 y" ~$ }: H5 `
# x2 a& O$ r/ H7 X3 |5 S# _$ o5 W因為我會傾SEX MA... 8 f; P# |( R) G7 P  j$ {$ g
想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
# B1 T* J  ~+ ^( y( P, T+ p% K% R; k. Z4 W0 m  M( v; {
我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr
3 R* l3 u" D5 _$ q* p1 [( s個description好似你 9 w, J! \# g8 O
不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#