嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 )
: E6 V% C, e0 VCD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙9 f# ^# C6 |3 _3 m2 \; |
仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控
  o9 f$ V' [% S8 R# V9 [& t8 z& Bbrabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光 0 j: T; p9 }' H' \+ N3 t1 k. ?
同埋欣賞下
( |$ v/ e& h+ l  C7 D+ b5 Y: a- Z對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///) 6 q# v) C6 ?" v" q. f+ b. D
一直敢幻想. 而不敢行動
8 b, _: E7 R0 L: M8 Q* e9 c$ W5 Q* l只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ/ Z/ N9 Q: s; a! Q) ]9 r3 w
紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE - [  c% {; D& M7 E
先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT3 @  x+ o' ?1 o# _* ^
MANY THX~~~2 h5 O" ^! O  |
3 g7 ~2 F+ z5 r0 t+ v, |
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材
& z7 z5 _1 Q( Q; r* s可惜差幾CM先夠

180...
; e- K& I! Q& O我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女
( S$ B/ c( Y  X* s" D/ m! e' q( O3 o, r0 x$ w, v5 ]0 z' k
身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高...$ q- R$ i" s4 m5 O3 U# a
! M$ f5 d; P' W. }/ I/ |
我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST0 t; |, K9 A  ]7 ?; r& s1 A6 U
冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.
1 f* M4 f9 g; F8 }0 K不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   4 u4 @+ h+ ~* ?: R
輕輕推推POST
$ E: m+ w+ \2 O6 l冇人同我傾到計...
7 \* J3 y" ^" I& n, }7 w" P
3 j2 D' U& K4 S! B
想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....8 M3 v& ~" p1 w" a2 O* A% V
HK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   & S* \" c# U0 W4 e
@完又冇人主動聊下我....
6 A+ ?5 Z5 h3 `; U' c/ OHK D男人真係呢.....
8 l8 c' |9 x. m3 r$ |  P* p. D" y5 }/ p( v* v: _4 ^/ X
# [! `3 D. K* e) z
唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie7( s1 W3 h7 b: H  v& e3 B
😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   
& r1 E: g: z/ D5 D
+ N. ~) R% l8 _& T: s, x# h& P7 |( b
9 f( u- c0 K7 ?5 w9 G7 }
4 L) v% v3 ^3 M# ^; ?唔夠高傾唔傾得架?
" I: A# A% }- r) a
因為我會傾SEX MA...
/ E) @7 v6 G# u: E想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   ! m* o$ }# r; U

( `- q4 Y3 l$ r" U2 p- W0 v6 X" s因為我會傾SEX MA... 2 d/ q; U0 n$ n& Z: T! u0 v2 k
想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
, O  C' {+ o- l& K( n8 E+ A; G' }% l7 o
我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr& c) L2 b* h  n* C! g  R  B2 z8 H
個description好似你 % n6 q% V2 _% n0 A) }0 r0 g
不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#