嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 )3 B+ r: ^* ]# F) a
CD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙+ I8 T4 A$ k' @) {) z! D% T8 N
仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控 6 @2 g# Z' f; \5 U* t
brabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光
1 o! m9 b* m4 B0 L同埋欣賞下
: h- _# E2 k3 H- r: D對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///) ; ]3 i$ z) N) {: P  f0 j
一直敢幻想. 而不敢行動
) X' [4 ^% R8 U2 n# c只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ
) I6 N& p; {( }6 l8 O1 S  u紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE
0 X! p- ?; _; \/ `先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT: q$ n3 b3 d' \% ~6 `
MANY THX~~~/ z" N) ?, X9 Q: f1 ?4 M' O3 {
' C% h* N0 n1 x
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材
0 L% }1 Y$ ~1 x( v, }- e可惜差幾CM先夠

180...2 l& R: _7 a* R  a
我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女
, O: K7 _* H; F' w! G
, c% a! b. |/ Q: z/ ]身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高...! D, l% R( Q& u6 z
3 ?1 z4 h, M2 z% l# U) ?
我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST
+ ]' \5 t' s2 W2 x$ M' o冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.
2 Q, f( F" f! Q6 z( O) \2 r不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   
+ d- t& E7 h0 u5 y1 T- ?& r9 v輕輕推推POST& P& D3 [' u' N1 m* o
冇人同我傾到計...
3 o* V: r9 z6 F& d
6 R9 V) D  v# c0 X( U想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....5 e2 o6 p% i/ T% x' j# E6 u, v. z
HK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   ; X( w2 _9 @7 q+ M" m
@完又冇人主動聊下我....
& x( v3 U; V$ b, C# hHK D男人真係呢.....
9 E7 Q" T3 _0 b4 ~
& l) |  K, v4 H+ x5 B0 N3 J8 {
3 P( N3 Z5 y; w4 X
唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie72 V$ @" }: U8 ^4 k( r. S' d1 a7 r
😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   0 U' Z. A. F2 G( v
6 B5 l2 v/ P* x
3 Q! F* ^. l6 j

, [8 }/ l" i* R唔夠高傾唔傾得架?
  u  H7 g% g" a4 Z* t0 F因為我會傾SEX MA... : W  E9 \- v0 I2 e% m4 \
想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   
' x$ p% u& R- Z1 L
, ~, s4 L$ V- i% @, E! v: x因為我會傾SEX MA... " t& T/ f) M0 m& |1 D6 c- A2 ]
想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
  P5 s: `; ]# O7 M$ [2 X0 w

7 [0 o3 L0 m1 Q! i我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr
8 @! n& X5 V& {3 }; n, l* ]6 a個description好似你
2 K& u# I+ z; \1 L: N/ n不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#