嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 )
3 c- c1 Y. \) J6 fCD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙
1 y) }9 E( }, H0 L仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控 $ _6 E* g5 q/ N( X
brabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光
7 c+ R  ~, f* ^& ^( f. F# O同埋欣賞下
8 L5 Z. u; `: @" l9 D對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///) 0 Z4 a+ g5 C/ q) [
一直敢幻想. 而不敢行動
0 D. E" T' e1 b* @# V" x  _只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ
0 g2 }, G2 o  l, S9 R* v' ^紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE 9 ^# V% t1 l3 W7 R2 A; l8 E8 o
先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT
/ w. S2 c5 N% E3 lMANY THX~~~+ o* w+ K# l. H$ q* j7 [
4 ?0 D/ u' r- B% a9 h" M; h- i7 F& x
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材
6 w4 t* U2 u: E: w) V! B1 y可惜差幾CM先夠

180...
5 D" h) D6 `) }9 c$ S& _. K# n. F我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女
8 ^3 d" Z+ v; t! B$ U$ }5 J1 }' o1 w8 V% F0 G1 s, y$ @
身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高...6 _" z6 T5 \' o  s7 y5 T
$ o7 R% ~# f; }+ q% ?
我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST- M! z! W# E2 `" ]) L  E6 ^
冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.
3 D& _& |0 @- t, C: V: I. X不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   
8 E. {1 b- G0 n! Q* J7 v輕輕推推POST
# ^4 D9 k* C$ E4 |* P' ?冇人同我傾到計...
6 e! T" R# c. m+ s6 g0 Z' b; o9 U5 u5 S3 N6 J. G
想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我...., k1 D! Q5 K3 n* O- c
HK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   & }. J6 J. y. D, T
@完又冇人主動聊下我....+ f; X( z% ^( Y. U1 F
HK D男人真係呢.....
8 {0 s: W, e- g" \) k9 s2 V  G& n  R* m. X+ U% |2 T
. Q% M% S' I9 A3 H/ v4 P* J* S
唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie7
4 d2 q0 U. M1 I. r; M! Z😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   
5 U" n% \" m6 d( c1 @" @8 q& B
& n$ k2 |# M0 K
8 W2 a2 D4 T0 y9 d' B5 I1 N7 p$ j! n
唔夠高傾唔傾得架?
: k0 D+ Z7 J( j因為我會傾SEX MA... 1 C( `7 b. `' S9 l7 @& D- x1 l6 O
想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   
2 f& y, `  n& j% K. ?+ n8 J9 L  |" X0 `* P( ^* @/ P
因為我會傾SEX MA...
5 n2 v# A% J, V7 k  X想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
- w7 c4 j2 x: ~8 r$ j  V( _* U/ [0 {( k  f8 s! e$ U
我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr, s9 l7 J. V+ l+ r) d- B
個description好似你 + P- l/ O2 J; j2 Q( Y5 E9 i
不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#