嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

可惜唔夠高大。。。。

sexy lady.......

sexy lady.......

身材正喎靚女,我係人夫有178, 但瘦咗少少。

Pm 左您啦靚女

又俾人放飛機......唉
, V3 |( f& X" k0 g. h5 ]自問吾差
9 ^6 ?+ R% r  X1 ~1 ^( @( a& o2 l點解個個男人都今冇誠意

我msg左妳,可聯絡嗎?

好靚女喎,可惜我唔合資格

差4cm

好令的女仔

hi

成熟大叔想識你,好嗎?
abc123

Wechat傾下😉
& v. x6 I+ e; s/ k6 u3 p' C( OIvanwong0402

Beautiful! do you like tall western men?

矮同瘦得唔得

引用:
原帖由 tenderguy 於 2019-4-20 11:55 發表   
' L* C- j& }4 j成熟大叔想識你,好嗎?
! }  n% d( T, s; Ejust pm me
* b" |& `7 |, L4 @) R' E8 a9 \and introduce yourself

引用:
原帖由 Whitemaster 於 2019-4-27 23:02 發表   
; E/ [/ l, N# B  p# R4 BBeautiful! do you like tall western men?
; \" t' U$ h/ b. [feel free to pm me

引用:
原帖由 tung1221 於 2019-4-27 23:18 發表   
/ u9 }/ o" t( U8 `; B" V6 H# b- T矮同瘦得唔得
9 _8 ?: Q- D3 R鍾意高大既男人征服我

回復 1# 愛.o 的帖子

好靚女又好身材...

引用:
原帖由 愛.o 於 2019-4-9 22:01 發表   
# {. Q& O" g; h) y又俾人放飛機......唉
1 Z# z2 L3 n4 j2 |. Y1 F1 r9 i( e+ X9 j自問吾差/ {! U6 E1 i+ e" F2 c& T5 O/ L! H
點解個個男人都今冇誠意
: F+ D& d5 Z, `+ z* B4 H5 ?4 \無諗過你會被人放飛機
TG:

引用:
原帖由 ki1418 於 2019-4-28 23:12 發表   ) U0 L' x# A( s/ v. ]

6 }1 g# Q$ O: |: z- u9 ?, _無諗過你會被人放飛機
' ]9 B' e. {: k9 Z9 v6 ` 明明已經早一日脫好曬毛毛
/ W7 U" H9 h- \- _查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛7 `8 Q* {6 I$ B2 j2 `4 \1 a  i
點知果晚問極都吾覆
$ E9 D8 F) l! H- g可能有性功能障礙掛zzz.....