嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

用女裝生活

返來現實吧一!不要幻想過頭!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係令人羨慕
$ t- F+ A! y3 p! v/ T9 r可以女裝返工

引用:
原帖由 jackiechan 於 2019-1-3 16:59 發表   
# W7 o8 s6 {# n5 w" d: p$ B
+ x% X% o3 b( C2 Q! V  h) }8 m2 e胸係真?
( y: i# {8 {5 M' J
" B  q2 R* P9 _' K6 m真胸 ?  J# t& t; x4 o# i& C9 ?, @

5 r/ ^6 Q2 z0 ^! s- L0 f下身都好 瘦,著裙,褲 都 靚 。
享受 一分一秒的 CD

羨慕ing。
7 T2 J5 x) w0 I. D. Y+ N0 c9 S好奇係返咩工?

羨慕, 但好奇,想請問係第一日就已經CD 返工? 同事知唔知係變裝? 同事點睇? 純變裝定係想變真女人?

引用:
原帖由 jackiechan 於 2019-1-3 16:59 發表   1 [/ V! ^4 m8 S

1 T, L2 t; z# f% G  K) Y' ^胸係真?
平時返工用假胸,出於方便
$ J# I, f2 e) |% R$ O3 x但要穿得比較暴露當然擠胸
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 seasonlo 於 2019-1-4 15:45 發表   5 c* K9 j' S% q# B1 c0 N
羨慕, 但好奇,想請問係第一日就已經CD 返工? 同事知唔知係變裝? 同事點睇? 純變裝定係想變真女人?
公司是啊姨的,我是一開始就CD 幚啊姨當祕書,兩個合伙人起初不太喜歡我,但工作能力好高,又融入到咪慢慢接受到我& R8 `% |; \, i* {( b
我係純變裝,化是妝都係個正常樣
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-4 19:52 發表   
. C+ q1 q$ ]" ], {( x/ C公司是啊姨的,我是一開始就CD 幚啊姨當祕書,兩個合伙人起初不太喜歡我,但工作能力好高,又融入到咪慢慢接受到我
# V/ ~. w" V  f3 f2 q; S) [我係純變裝,化是妝都係個正常樣
& n8 ?$ w' A4 @; K, I; I: A
! ^7 D  w2 Z7 p/ M& k7 p1 ~, x合伙人是 中年男子 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-4 19:52 發表   2 ~3 [3 x- ^8 N3 U3 X' f
公司是啊姨的,我是一開始就CD 幚啊姨當祕書,兩個合伙人起初不太喜歡我,但工作能力好高,又融入到咪慢慢接受到我; R+ y( ]0 j/ r9 V1 N5 s" N7 z
我係純變裝,化是妝都係個正常樣
" a: `7 [$ _! }7 O- u/ |2 b8 \+ r; S7 m
% g, \  ~# B1 f4 f8 J$ z
咁樣已經好令人羨慕

What a lucky girl, it is only a dream for others!

覺得樓主好幸福 可遇不可求

樓主真幸福了!
情色免問,謝謝。

冇食藥,即係應該冇廁所紙,我反而有興趣知你平時點去洗手間,細公司可能男女共融,咁例如中午出街食Lunch,早晚返工同放工呢,在朋友社交圈子裡也是女裝嗎?平常頭髮如何打理?呢啲都係希望想女裝生活既姊妹需要解決既問題,希望樓主分享下!

好羨慕呀,每日都可以著絲襪高跟鞋返工,仲可以襯唔同既裙。。。
& X0 N& E: H* |$ E" G8 m+ d- C, L+ }: S
係呢,其他同事有無點呀?即係好奇撩下妳咁?
7 [# u' G% b' J& e4 b9 Z6 p2 b; b+ o5 J9 k7 J+ ~

回復 17# ckk49 的帖子

黑絲窄裙高跟很漂亮

很令人羨慕哦, 謝謝分享

真好 可以女裝返工

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-3 13:51 發表     c- K0 }) F* j1 L3 ^: p2 x8 U  Z
小妹早前拍照的,請各位多多包涵
* f' G) g+ l2 Q: {2 v1 [如果我係你,一定會整指甲同帶耳環

小妹著絲襪落街已經面紅,如果可以返工實爽