嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

用女裝生活

返來現實吧一!不要幻想過頭!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係令人羨慕' S. D* f9 u! T6 k  b, P2 ^' ^
可以女裝返工

引用:
原帖由 jackiechan 於 2019-1-3 16:59 發表   5 o& ]2 H  p3 D. b
% T; Z4 W3 R# c
胸係真?
0 N6 O  W& Q. ]2 o
2 |5 ?0 w, n& O' q; v% X! H
真胸 ?
* V; y4 u  }( @. S6 z
0 C9 D; o; |7 V下身都好 瘦,著裙,褲 都 靚 。
享受 一分一秒的 CD

羨慕ing。' V' {: i0 j, u: e! W
好奇係返咩工?

羨慕, 但好奇,想請問係第一日就已經CD 返工? 同事知唔知係變裝? 同事點睇? 純變裝定係想變真女人?

引用:
原帖由 jackiechan 於 2019-1-3 16:59 發表   
. B6 J  G8 H+ r' q/ K- n' h  S, i  p% F0 x3 U/ o* T
胸係真?
平時返工用假胸,出於方便
7 F" b1 F" u* K3 X8 X: J( U' ~但要穿得比較暴露當然擠胸
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 seasonlo 於 2019-1-4 15:45 發表   
' {, J* O+ l6 h8 z7 q羨慕, 但好奇,想請問係第一日就已經CD 返工? 同事知唔知係變裝? 同事點睇? 純變裝定係想變真女人?
公司是啊姨的,我是一開始就CD 幚啊姨當祕書,兩個合伙人起初不太喜歡我,但工作能力好高,又融入到咪慢慢接受到我
% Y& T0 B) A! X0 M我係純變裝,化是妝都係個正常樣
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-4 19:52 發表   0 ^5 D$ H3 ]- X2 ^
公司是啊姨的,我是一開始就CD 幚啊姨當祕書,兩個合伙人起初不太喜歡我,但工作能力好高,又融入到咪慢慢接受到我
: |6 z! j# S2 t% v) f' [& s; g" v我係純變裝,化是妝都係個正常樣
! c1 z* X, A( M$ t( i, A, l! X2 I4 k  ?1 @3 f8 {2 l6 G1 A' z0 e0 M1 I
合伙人是 中年男子 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-4 19:52 發表   
  ]* C6 z9 `# s$ l1 x公司是啊姨的,我是一開始就CD 幚啊姨當祕書,兩個合伙人起初不太喜歡我,但工作能力好高,又融入到咪慢慢接受到我/ |0 x1 |8 o$ D& v; T) ]
我係純變裝,化是妝都係個正常樣
3 @+ ]5 _4 A3 D6 N" K8 M6 Q) W) j

0 x" I2 M& z& h# D. ?! C0 B9 ?咁樣已經好令人羨慕

What a lucky girl, it is only a dream for others!

覺得樓主好幸福 可遇不可求

樓主真幸福了!
情色免問,謝謝。

冇食藥,即係應該冇廁所紙,我反而有興趣知你平時點去洗手間,細公司可能男女共融,咁例如中午出街食Lunch,早晚返工同放工呢,在朋友社交圈子裡也是女裝嗎?平常頭髮如何打理?呢啲都係希望想女裝生活既姊妹需要解決既問題,希望樓主分享下!

好羨慕呀,每日都可以著絲襪高跟鞋返工,仲可以襯唔同既裙。。。
8 `, U$ X7 o: M: l% H( {
8 C' {# u. n8 D) u. s: Y1 T係呢,其他同事有無點呀?即係好奇撩下妳咁?
5 L9 ?7 l& N( q  u8 {
  H# I: R  y/ I! {3 t3 N[ 本帖最後由 staccatiss 於 2019-1-11 15:39 編輯 ]

回復 17# ckk49 的帖子

黑絲窄裙高跟很漂亮

很令人羨慕哦, 謝謝分享

真好 可以女裝返工

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-3 13:51 發表   
" ?$ T3 @  x+ P3 G+ P6 c小妹早前拍照的,請各位多多包涵
8 u2 {  Z* W+ a' _
如果我係你,一定會整指甲同帶耳環

小妹著絲襪落街已經面紅,如果可以返工實爽