嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,被她的高跟鞋完全吸引住,馬上落單也等了差不多十天,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
0 b6 D' q+ |1 u  R) N
- e) |4 a7 h, u/ Z/ e5 u5 w我穿上的連結:hkcd.tv/thread-72495-1-1.html( _; e( e4 D8 f3 Z$ P
3 Q$ S' I7 e; B( {. r

. B  t+ Z1 F! |
2 V$ L- Z9 h1 n+ ~8 Y當時已經購入了這對十一厘米銀色高跟涼鞋:hkcd.tv/thread-68982-1-1.html
. H+ p- o* O" }& m& z0 |- W3 R
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

* d  v2 u+ @3 x( e3 ?原來本身是CL設計的老款式+ i1 W8 Y! H2 [0 F( J$ m. B

5 X  `8 A" T  L7 C個盒同依個一樣,爛得好緊要,不影也罷
+ D8 E. b0 _4 G' a/ U+ d
0 S; h4 {1 i' s0 Z. V2 [
* Q* F7 u; C  U; h[ 本帖最後由 samou 於 2021-10-10 08:51 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
話雙高跟好美啊,我怕我穿不到

nice

13cm ) ]2 V  \/ ?; R, f1 V

+ H% |7 Z7 ^$ k7 e3 U! X快去看看有無穿上圖....

穿上圖呢!!??

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:23 發表   ' }6 ~5 N& }& O1 r3 Z1 X* n# P9 I
穿上圖呢!!??
; Y+ Q" a4 {  m0 K1 E' W
; b) }! S4 x5 m4 c' |# f
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:21 發表   : F% L: f3 Z7 J" p  l! G
13cm - g6 Y0 k! w2 v) ?4 O; m

6 d: c$ b+ A; w* u( x! a- p, g快去看看有無穿上圖....
5 {# |* m" m/ V" R  M2 _" m

# u/ Z" `! M) L) x7 j5 s! [暫時只有一張試穿圖% T% J! b6 z; ~4 B* F/ _
2 z& W  f# v0 L2 A$ F$ k( |
# n. U2 @3 P. I- h5 l1 p* \
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

7 ~1 F/ G6 b7 i% `& D( l) R' [( d, f- g" |9 D
妳著得很好看
7 l- x' x8 ]$ j$ r6 A' Q5 n: S幾銀?8 b6 s; u+ l+ |/ H# c

! n' x( r3 `- w6 v6 m& R[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2019-3-30 12:55 編輯 ]

姐姐多謝你宣傳我個post 4 g5 ~2 }$ a. p3 I3 A" d
好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買
+ A# c0 w: g: l- ~. t" n6 q3 h當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
# o# d  [' s. ]% z+ s% h8 ]7 ]9 M( J著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長
3 ]4 U. A  L9 j" h! l! p不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服 ! \; `8 ?0 A6 P* y' @

# ]( U+ n, g: y8 ^) o[ 本帖最後由 squirrel99 於 2019-3-30 13:41 編輯 ]
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   
) Y' X4 `7 ?4 ?- m7 [& _0 h8 m! v之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
2 m3 z* _. r( u- x+ @* ~* n* g
+ c8 A  m: {0 p  f  }* j
( E7 p/ j3 k6 N4 i% }- Z4 r& r5 p0 H, A$ x$ m. ?  B
當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
- Q! p: ]$ b5 m& ~+ ~2 h! q5 n- K- l9 T- w
我要看看你

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   2 b0 o: g1 i9 h# j1 K
之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。9 ?3 ?* _" l6 {
' K  ?5 w' [" O# T

0 l2 C1 h+ u* t; F: ]  w6 K% f
& t+ N& h! c% t, \當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
  _8 K# a8 T' L5 u* T9 p0 c2 C
" p+ J8 I" f# |9 T8 w/ v很好,本小姐也是喜歡的

真的好高13Cm

真的是很好看的高跟,想購入

回復 1# samou 的帖子

Let see see

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   4 J) u& `) h5 @: Z
姐姐多謝你宣傳我個post
" K2 `  ]4 o8 a5 Y$ B$ S好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對鞋喺邊度買
3 d' g$ r9 G+ J1 g' f5 h" H當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
& M$ l  [1 G: D- d+ ]- w* |我都係鍾意嗰少少透明! J/ |! g# ?. H% H! I( X
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長
& p+ a/ }0 G4 ?1 N! e穿上鞋後腳背伸到直一直,站著行不了: M! A+ G' |- b  S- u& [
不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服
& e% U' d7 u. I6 G. `+ _! V對我來說碼數細了半碼,穿了絲襪就剛好% b. H' y* }, {, J4 X0 _( p5 _
/ [- h! ]3 t) j& j
' ^( J" ~8 o: I8 q+ |5 J
後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。4 V; G/ \' Z7 v% y- d

呢對好靚, 好鐘意d 有透明位既高跟鞋, ZARA 都出咗好幾款
Heels Fetish

Very beautiful heel

我最高都係試過着12 cm
  l& m  w/ t- _7 p# _
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

謝謝你的分享