嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,被她的高跟鞋完全吸引住,馬上落單也等了差不多十天,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
3 X( l4 _) N/ W+ G. c
0 S/ |9 r# m2 M我穿上的連結:hkcd.tv/thread-72495-1-1.html
) f- n" W* y$ U! ?- C4 V
( x0 {, ]1 f9 Z3 u& T

( E, y4 z' Z! H- F2 ]9 z# v6 n4 e) h
當時已經購入了這對十一厘米銀色高跟涼鞋:hkcd.tv/thread-68982-1-1.html( b7 K% R  p: i3 {" K: h5 v& n
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
/ _2 |" D' {- j, L" |7 [
原來本身是CL設計的老款式
! |3 s: G1 z' x9 |( M1 C# M
  P  M1 f' o* ^* F2 r+ r個盒同依個一樣,爛得好緊要,不影也罷
9 o& b% v" u6 B- |- H) B: X
1 P: j3 P0 G! I3 P' n2 B9 d( a$ C% X/ J) T3 p
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
話雙高跟好美啊,我怕我穿不到

nice

13cm 9 v$ o% R# t+ I* C
: V5 u) f" |4 G9 O% Y# F
快去看看有無穿上圖....

穿上圖呢!!??

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:23 發表   4 J  d) R/ E/ k( w
穿上圖呢!!??
; o9 K) d# V8 w; h& }( O  Z1 J

% K( V5 n. R! a7 W+ z
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:21 發表   2 I$ J. x5 B/ A4 G4 b, S, ^/ V
13cm $ M% V0 Z& z+ B. H5 ?

; [0 t5 ~  B8 r快去看看有無穿上圖....
& I3 C: F5 s* j& X8 E! }

, c1 Y; Z( V1 K% k0 }( ?4 F7 m6 n1 i暫時只有一張試穿圖& x! w; }+ i% n9 L- @

4 C1 B% N9 i% S2 ^( I! z2 v% c
. f- Q3 z8 q1 U5 E8 c6 N% f[ 本帖最後由 samou 於 2019-3-30 11:35 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

& F+ Z( D3 |1 J% [1 r& M: O
/ K" J5 t. ~/ b& n
妳著得很好看
# B# b# I. P, P; T- Z幾銀?) B& d. C8 d5 A
0 {( P% S0 H0 c$ e9 _2 m

姐姐多謝你宣傳我個post
3 R7 i7 d  U) s& e* }) ^好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買
0 B/ A5 n9 ?" ?: Q* O當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
/ Y+ k* [  N5 H3 q- w著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長
' J  z  ]1 H8 X不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服
; w" ~$ B/ a% J. ~. C# \9 H
' ?+ d0 i# M5 Q7 j/ D' c- _, A2 V[ 本帖最後由 squirrel99 於 2019-3-30 13:41 編輯 ]
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   3 ~! l) @4 G0 ~* b1 U6 k( _
之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。/ {- A! V2 @" a& }7 e( Q; o0 y

/ o8 A* K/ ]; p1 h  o: D) P7 J4 Z4 K9 c+ O

, R) p( t1 {9 E8 Y4 B8 L當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
2 I5 E, I  @% c0 r: {& I( x1 C1 g- g% o1 L; J; [& Y
我要看看你

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   - `! b6 i$ j6 W0 K9 o% @
之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。6 B+ I0 c7 e- c: W! l, _1 a1 q1 N

, J# L1 G" E$ }' ]" ]1 N$ q; M0 j3 ^9 b2 ~" p# z3 _

5 R: B* h) ^9 m9 C( {5 Z$ e當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
! L# s( K7 W8 ?3 R% q- P. D

- S& B+ n3 z. B4 T6 r, Z! |& Q很好,本小姐也是喜歡的

真的好高13Cm

真的是很好看的高跟,想購入

回復 1# samou 的帖子

Let see see

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   % Z: i6 @% E' e2 m( h- S( t! m. o
姐姐多謝你宣傳我個post
# B! I- F, \% f/ J! |/ B好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對鞋喺邊度買
- _  B$ ]9 |2 D當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份1 C: P8 m6 s3 K; L
我都係鍾意嗰少少透明
7 }+ A% B! P! d* D" ?著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長+ V- Z5 t9 \/ O7 `1 n* E
穿上鞋後腳背伸到直一直,站著行不了1 S# g9 c; k* e  ^
不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服
) ^: n- J0 m: N對我來說碼數細了半碼,穿了絲襪就剛好
/ k2 E; `5 Y& a: n9 y
; S, ^2 L: Q/ q' [6 F% T) h& S& X3 Z2 M* H2 D" B, D. l
後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。
1 x. G1 A% z4 z* u5 Z

呢對好靚, 好鐘意d 有透明位既高跟鞋, ZARA 都出咗好幾款
Heels Fetish

Very beautiful heel

我最高都係試過着12 cm
! ]( ]& j/ e: [
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

謝謝你的分享