嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,被她的高跟鞋完全吸引住,馬上落單也等了差不多十天,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。7 ]" }4 i1 x4 N% T/ [% G
  n+ u3 S; x% [" ~& D+ D
我穿上的連結:hkcd.tv/thread-72495-1-1.html
- O5 e+ T. K& M

3 J. ^& L: h6 F' d: J2 C8 I: G: s. \9 c1 i+ ]: |5 v

0 `, m+ q* |5 x9 S當時已經購入了這對十一厘米銀色高跟涼鞋:hkcd.tv/thread-68982-1-1.html9 c5 e, i* m8 K9 t
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
) R& k5 M' [$ ?' @
原來本身是CL設計的老款式
- Y4 u! w# N1 D$ D$ w; e% W" U
! |! o9 V$ `( k# B" `) O3 k個盒同依個一樣,爛得好緊要,不影也罷
1 l/ h5 S" p! B/ f( l. Q) M
/ _, _$ N+ |2 ~, L9 ^8 z: g  I6 W. q( O, i- U8 H6 m7 V5 F. C
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
話雙高跟好美啊,我怕我穿不到

nice

13cm
% b% v9 i5 |. p1 L" F; n: L/ v$ p/ r) F4 U. N+ n6 J4 e
快去看看有無穿上圖....

穿上圖呢!!??

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:23 發表   
& V; g; F; P% V9 H% o& g7 ?* |, h穿上圖呢!!??
$ a. J4 v- Z% h8 l( b) E* _( C

& r" C0 c0 [0 l& A# R1 Q. |
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:21 發表   & x6 C  X; Q( `2 r& [
13cm
5 R3 q6 k( D( A+ z. f% Y0 ~. r7 j* x, u4 H4 D
快去看看有無穿上圖....
2 {9 R# K4 e8 A0 K2 j0 X. R2 x0 [) U; R
暫時只有一張試穿圖
% @, i6 S) }% b8 s* B
( @: N: _7 J' s+ Q' y3 }" w0 `; ^+ w6 t, ~# X
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

V: a" m# v7 [" B

$ q0 a/ @: h0 `! P( c) U. c妳著得很好看
; L) v) a1 ^# C/ {7 r  j幾銀?  D+ o, ~' c8 F, I' A
2 W: e$ H0 {1 o" c

姐姐多謝你宣傳我個post
' p' @( D- }% e3 d  B8 j好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買! s* }+ n; i& P
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份8 `+ J5 B, O5 v. `0 s
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長
  @& o0 |# h/ {9 g9 l不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服
4 r# k1 F/ j$ j7 v5 f1 S+ o5 ^  @
# g3 a' r- `7 P, y, N[ 本帖最後由 squirrel99 於 2019-3-30 13:41 編輯 ]
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   
' t2 _& G% G. x+ y之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。. Y0 E1 u* {! w; a0 r
6 V+ S7 I) y: ^5 z

$ E; S( L. @( v* z- @/ l+ J2 `1 m; b) B, E/ t5 Y# y
當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
8 B; e+ ?# F. g3 h3 e
& z3 E) h9 R. d: ^: W
我要看看你

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表     [, g- Q1 ?) ~; d8 t, F5 l& N
之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
$ _) _1 F( U& g+ i1 u" J5 z# c; j$ G' w
9 Q" C4 `9 S' p% V5 |# M

}1 ~& ]* z0 ~. k2 H* [" p: j當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
2 s9 v' Q/ _9 \% |; Z" H# W
5 Q  F7 X; A! [7 A# z( _
很好,本小姐也是喜歡的

真的好高13Cm

真的是很好看的高跟,想購入

回復 1# samou 的帖子

Let see see

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   
3 ?! f, @# b0 u& V姐姐多謝你宣傳我個post # j( m* X2 ]9 U, W! K' g3 M
好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對鞋喺邊度買1 C; t) P: M, \- p' R( W
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份, O& t9 \3 H2 S. j
我都係鍾意嗰少少透明
) X/ _# f8 D. a  |' y/ t( i; y著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長" |" U( N) \7 o! Y. P
穿上鞋後腳背伸到直一直,站著行不了! J$ i+ f2 o% G+ D% M
不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服
, B4 q2 _% X2 P* P7 k) t- K0 {# P對我來說碼數細了半碼,穿了絲襪就剛好
* R# p$ ]! }. e  Z! I  E( z; c* ]
# V- o2 t6 V6 r: @/ ?6 ?

# r0 G7 a$ Q1 s& b# \! Q後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。
8 k; b! N5 z! s) U& q

呢對好靚, 好鐘意d 有透明位既高跟鞋, ZARA 都出咗好幾款
Heels Fetish

Very beautiful heel

我最高都係試過着12 cm " f  F$ H- G2 q- c
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

謝謝你的分享