嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,被她的高跟鞋完全吸引住,馬上落單也等了差不多十天,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。( j7 f# O4 s9 ]) v, \: i

' S2 C& Z* c! b, V$ y: Y* Y我穿上的連結:hkcd.tv/thread-72495-1-1.html0 A9 S  F$ s# U% C6 l
" G6 e6 X7 [- ]2 O
: }9 H% p* B* {; Q! t

5 b1 b/ u4 q6 A" H+ S% z當時已經購入了這對十一厘米銀色高跟涼鞋:hkcd.tv/thread-68982-1-1.html7 H! V" b4 t* V% U& J  l
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

& h% ]- B# a9 E0 x4 N原來本身是CL設計的老款式
* E, s$ w5 [6 P3 J2 `
2 ^6 o4 e. C4 W% |! ]% d個盒同依個一樣,爛得好緊要,不影也罷& y+ Y) J9 D& r: c

) E' P2 T  B: O* W9 H$ O2 H
& E1 D0 G" |% ]) m+ G/ P[ 本帖最後由 samou 於 2021-10-10 08:51 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
話雙高跟好美啊,我怕我穿不到

nice

13cm ) d' w1 E% r( |% Q' E
& L$ f+ C- `* z# \) {
快去看看有無穿上圖....

穿上圖呢!!??

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:23 發表   9 p* F+ R9 K7 @& t
穿上圖呢!!??
) E6 E' f) M' }, v( T) v

. D* N3 ~$ V% ~; O& v
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:21 發表   0 A, l3 v1 Y* d! g3 x; n
13cm
7 s. F) W9 m# a# a  u& K3 |
9 w0 Y7 f3 B* L快去看看有無穿上圖....
) H# r% Q% B# e1 A' a9 Z
# F8 p( K* L  ]5 v/ y5 W% C暫時只有一張試穿圖
5 o( f3 |- j1 K. \( E4 y) E
! v2 L8 K5 ~- _9 y4 n) h
& I1 x8 b0 L1 [+ _' L[ 本帖最後由 samou 於 2019-3-30 11:35 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

" M: O8 v/ P9 m0 l( P: Z
% P: J/ O6 I& \妳著得很好看
8 W; ]: m3 ^; R  L1 G8 e: R. B幾銀?8 |- R6 @0 H& E6 o

2 H- _, y& |7 B, _+ H[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2019-3-30 12:55 編輯 ]

姐姐多謝你宣傳我個post ' f* R9 u1 f' F: [% V" H, b
好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買
) [. g' g& s. c% o# W當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份- z% ^! h% ]" }2 o0 G- R
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長
+ Z! ?( ]+ i9 w/ Z# ]- k4 R不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服
, O6 n( e2 h6 ^9 p& C: |" d) p6 q2 N1 T2 ]; s8 {! J4 w
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   # a8 W1 I% y; o3 n- e: S
之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
2 X" S9 V( j9 ]- T# p! V/ \4 R2 }  _0 l: @/ A
' p3 }) {9 N* g! ~' o0 n3 J% V

7 p- J, Q9 d8 S: a2 P# ~& K- v當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
& q, a4 O/ T; K1 P5 k, p( Z3 G# W
4 P* r" `9 j5 Y4 F' R3 g( L6 N
我要看看你

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   - v0 N$ i  h! k. J2 ~
之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。& {/ p; A4 J+ j& g8 |6 F
8 n# X* ^: v. {9 o
* F3 m/ Q6 p9 j, ]5 \2 K5 X3 A7 U
6 |8 ~! S% w, p& I, ~& e2 A
當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
( [; R+ _* [2 g2 A) W% h

, o! m7 Y% O4 R. M" ~很好,本小姐也是喜歡的

真的好高13Cm

真的是很好看的高跟,想購入

回復 1# samou 的帖子

Let see see

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   
! B/ `# |. E. ]: T姐姐多謝你宣傳我個post
2 K" o/ p* z. y- A5 T& }! R2 K) x好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對鞋喺邊度買$ h+ Q. @0 ]* q: T
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份% F* T  c) e- r3 R! @( M) f
我都係鍾意嗰少少透明( j# N7 b7 y% B! s. J9 P( P
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長/ N: L# n& z. @4 m3 n6 T2 U9 y; b
穿上鞋後腳背伸到直一直,站著行不了
0 ?2 q, ~5 U3 a. }( g不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服. H. L0 X! a# R; d0 T. Y& g
對我來說碼數細了半碼,穿了絲襪就剛好
: W3 N; T8 {) p2 P6 y0 e$ M
* n3 d' ?5 `& s! `; Q
- ]) X# p6 b2 s, w後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。: C0 e3 z7 F* n# m- [2 p

呢對好靚, 好鐘意d 有透明位既高跟鞋, ZARA 都出咗好幾款
Heels Fetish

Very beautiful heel

我最高都係試過着12 cm
" J) O# h' {. |2 i- B
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

謝謝你的分享