嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,被她的高跟鞋完全吸引住,馬上落單也等了差不多十天,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
1 U2 M5 B/ _" [' |/ i, R. r, b) v
. M4 W" g9 y# j7 e1 E我穿上的連結:hkcd.tv/thread-72495-1-1.html3 F( K7 O8 E1 n7 R# N  {" z& `
! e# X+ Y9 y3 F- y' d) ^
: H. \8 B6 l4 x4 J
8 ^/ v6 S$ }+ w7 e: l
當時已經購入了這對十一厘米銀色高跟涼鞋:hkcd.tv/thread-68982-1-1.html
" Z+ C7 }1 E2 g6 E# `9 W* N6 n
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

$ v' N0 i5 f# S5 |2 U原來本身是CL設計的老款式3 D# l8 D% m! v% {% f. e

9 y  r' L4 P9 l* [個盒同依個一樣,爛得好緊要,不影也罷* b; u0 h# b8 C8 }" s2 R1 }
( |) g: o3 L# q" A3 H* q+ o
" [5 M0 l2 [7 q4 T2 P, h' X
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
話雙高跟好美啊,我怕我穿不到

nice

13cm 2 f7 R* P; ~7 c% l4 B7 g  _; G
5 C% W$ M. z: i2 V4 y, L" y
快去看看有無穿上圖....

穿上圖呢!!??

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:23 發表   
. a. K- T" {$ _+ w) e穿上圖呢!!??
' S2 K1 Z2 ?$ Y' a) S  I6 h
+ f6 O: @$ K( B- x+ g- [! K
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:21 發表   
% S" X1 a8 O7 J/ @8 g& w9 j) G1 k13cm ( s' Y8 f0 W- W* g
) t) P  D2 o: C7 M  \2 ]
快去看看有無穿上圖....
4 J. t9 D7 J- ]; B

9 M; Q9 ?5 ^% x/ Y' H暫時只有一張試穿圖
# K7 G' O/ ^0 s9 v5 j) U, X' X! d2 K  O

0 N5 j/ z9 J+ ~0 i[ 本帖最後由 samou 於 2019-3-30 11:35 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

6 D$ f; I" f5 K1 s6 I3 a
# U% T. f6 m, f/ n  x7 ^
妳著得很好看, k1 Y9 c$ i6 u: C3 a: R2 Q: i
幾銀?! _( l) B; ]4 G

, ~# V9 A8 o" s7 i3 O( x6 T$ t[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2019-3-30 12:55 編輯 ]

姐姐多謝你宣傳我個post
) W6 ^0 }- }  I9 p0 P* N好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買8 s# d5 R2 ?, j" A7 a
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
* O, @' H; Q$ z7 o% i著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長& J# C& _7 H6 Y# `
不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服 : r' W, s7 w6 y" V) c8 e0 }2 C

& ]) ~7 @2 F" a% j[ 本帖最後由 squirrel99 於 2019-3-30 13:41 編輯 ]
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   ' ^' @7 Z/ J( J* Y' o6 k& i
之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
- c, ?" ~* q6 T- X# ~$ q1 C8 f7 j5 G! C  s9 m- A

) L% x2 Y8 g3 J% M8 O$ j* l; O2 @) g7 X) _# O5 K7 W; Q
當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
2 b* x9 E# S. J6 \
5 Z# \- H; H% l2 L. c6 V2 ]我要看看你

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   
( r# W3 P" }/ Z, w$ I( [之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
& c+ z9 E! T8 }& _" e* H6 B3 N  f: K( ^( s8 V/ H3 }
6 A. S% s+ M- y9 m+ M1 w

/ {; B, M1 \, Z- ~當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
4 M6 T+ A0 R) J/ b. L
4 k& }( p* ]  t! H; H" v很好,本小姐也是喜歡的

真的好高13Cm

真的是很好看的高跟,想購入

回復 1# samou 的帖子

Let see see

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   
; m* v3 [  h' A8 R3 N' p" Q- J姐姐多謝你宣傳我個post
6 ~( p  T  g5 z4 y9 w好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對鞋喺邊度買' u6 ?6 k4 b5 c3 W6 \9 C! I
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
! T' d3 d- F; z0 x9 W) |- W6 g" w我都係鍾意嗰少少透明: K7 D% k0 W" N- l2 m2 m5 w
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長. `2 ~* t2 l( B  O3 h
穿上鞋後腳背伸到直一直,站著行不了
; R4 K: N1 Y  V; ?0 b% W; J不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服# Z! l# |3 p8 J7 A
對我來說碼數細了半碼,穿了絲襪就剛好
# X0 a7 o6 O/ o: x$ W( t; Z
$ H) f! s/ a: G( L  @6 e- l" @# Q- {
後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。
" y1 c- i7 i4 @/ T

呢對好靚, 好鐘意d 有透明位既高跟鞋, ZARA 都出咗好幾款
Heels Fetish

Very beautiful heel

我最高都係試過着12 cm 1 ]1 b* `/ T. d! O
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

謝謝你的分享