嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

回覆看看先

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢對真係好性感!

好高,可以行路嗎?

高跟好美啊

look the heels.
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   
8 p2 L; w) i& h: F3 l/ r姐姐多謝你宣傳我個post
4 Q* I+ q3 C  G. s9 t1 }好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買
: ^0 j0 @( B- q當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
! T8 x7 I# |1 d) u; D/ S* g) e著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長$ w' l2 S# T0 e' b6 P: `( h
不過試過著過一次出街,  ...
4 E6 E- V3 F. J& D( J/ {7 B2 l& R! Z
; D7 ]! R4 A+ a  D+ Y1 H
如果腳裸位,有條帶,應該好 d
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 staccatiss 於 2019-3-30 17:15 發表   ' A  _9 G" J1 C+ ^2 F1 T2 W; z
呢對真係好性感!
9 Q4 r, V4 {/ {$ \  {' U& m- L1 K* s& c- n9 x8 E
一定要著 a little black dress 上身
享受 一分一秒的 CD

之前試過呢D鞋
6 H- o+ r0 c* U# Q好難行

這雙高跟鞋很性感很美
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 14:52 發表   3 s' v1 G( I. y

. Z6 [/ N  G# g( t' |, z% a: ]% j0 b$ T3 K. B$ H$ K) p
後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。! q1 |& ]' F+ r( v  J
' \# U9 `# \8 ?7 _! O5 y% o) W. D
剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 wahkaka 於 2019-3-30 17:37 發表   * H# @+ `8 c3 F$ V" m
好高,可以行路嗎?
& D/ S, K* y2 @+ D8 i& F- \
我自己就覺得咁高好勉強 & ^5 g. H4 ^6 w! ^5 a
https://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0

引用:
原帖由 misslady 於 2019-3-30 19:01 發表   # o. U* }8 V/ W, w: h% j

7 {3 H6 M, x4 N; ]+ H9 n" Y9 k. y6 W3 m; h3 ]  ^3 E; M) m, q; M, [6 J
如果腳裸位,有條帶,應該好 d
$ y! l) U% I* Z) E' p6 I2 {
taobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性6 i& `9 y7 Y" G: D
要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:31 發表   , w1 _$ z! ~  v. k7 E$ u

& U- [$ {) e2 R3 i$ L) Ttaobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性+ A3 W# n; o" b6 J+ V" T! q
要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位
. q* ]* H+ Y7 S% R2 B
0 M! k. s- Z8 I加條帶就完全不好看了

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:22 發表   ' N; z3 t5 C5 G! \9 C* j

/ z0 y/ K) J5 M7 z+ W. B* e剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
2 u- C5 N- x' p) H! x# {6 F' B9 d8 f+ \% s) D! }
係喎,佢網頁都係話金色底,但我收貨的是白色底。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:26 發表   
! h! S2 {3 h" K7 |7 d( C% B
. M6 x1 I; z* N0 `2 X, v我自己就覺得咁高好勉強
; f1 ?8 g% A/ b' H! s/ l5 ~https://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0
* X& p0 X: i+ \6 j
  q4 |/ z( |) J0 `3 n9 L我覺得你步行起來是幾輕鬆的,段視頻我看了很多次,感覺上妳長長的美腿穿上這對鞋真是完美配搭

識貨之人啊原來