嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

回覆看看先

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢對真係好性感!

好高,可以行路嗎?

高跟好美啊

look the heels.
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   ; W' t& a$ Q9 U
姐姐多謝你宣傳我個post
9 G3 k3 Y) ^1 Y好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買- _* C2 L" j/ j
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份* x$ y) n5 K* Q# g. T
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長
# s6 l' \' {& r: {, b6 y3 e不過試過著過一次出街,  ...
# |) C0 g" A* Z8 x1 h7 U

) z. A+ i6 @' L+ g8 ]如果腳裸位,有條帶,應該好 d
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 staccatiss 於 2019-3-30 17:15 發表     r9 q% M2 i  v3 ]+ E
呢對真係好性感!
2 Y1 G' e  a6 A/ D
" ^! [2 Y2 E1 V8 S一定要著 a little black dress 上身
享受 一分一秒的 CD

之前試過呢D鞋
! s. l# E; Y" g  U好難行

這雙高跟鞋很性感很美
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 14:52 發表   # V3 k. ]" ]( Y' N" h" r

; }+ P9 s- b- B. t& m- m
* @/ c4 ?5 I5 O( W: K後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。' W  V! G% \$ L* b; u
9 j& S0 j; ~% w  \7 m) M
剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 wahkaka 於 2019-3-30 17:37 發表   # c$ O9 j& f" J$ l, p: ]
好高,可以行路嗎?
+ P) o* x0 g% t( t我自己就覺得咁高好勉強
3 _4 U- x9 b+ k/ t" Hhttps://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0

引用:
原帖由 misslady 於 2019-3-30 19:01 發表   # A6 Y  D0 m. u! H

' R* u9 x5 p4 _7 j
8 J8 W7 C! }0 r2 W0 }如果腳裸位,有條帶,應該好 d
4 d! f4 e( Z/ x6 d/ N0 ^9 B& r0 Otaobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性: _0 w3 f+ ]- m$ s- n
要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:31 發表   
+ p" ^. s# G8 [. s7 C$ d. u4 v* T( H3 z3 W3 ~1 h+ C
taobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性
# ?' a$ a2 R' ^7 {$ m' i# o要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位
  A* V- P% r8 ^5 m
/ o$ M* o* a8 D$ O4 h4 ?加條帶就完全不好看了

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:22 發表   
3 q. _0 O7 J* l$ ~. \% D* _% K8 o( @5 @; t' k
剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
' ^; A2 ~) D$ R" ?+ b: i
$ r+ V$ {' b8 G, Z
係喎,佢網頁都係話金色底,但我收貨的是白色底。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:26 發表   
/ i) F/ n1 N. h' _
7 W$ I% i' N) u. U* B我自己就覺得咁高好勉強
2 q( @, U- u# R+ e0 X: j; ]: O0 \+ |' Ghttps://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0
( c: a" a1 v& r1 A5 h
- T7 P* B! @/ `2 O" X$ ?  k" M9 @我覺得你步行起來是幾輕鬆的,段視頻我看了很多次,感覺上妳長長的美腿穿上這對鞋真是完美配搭

識貨之人啊原來