嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

回覆看看先

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢對真係好性感!

好高,可以行路嗎?

高跟好美啊

look the heels.
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   
) S8 N# |0 v0 Q9 K5 i姐姐多謝你宣傳我個post
/ P5 I9 b  V" g. U. a9 p好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買
% @7 Z2 ^4 y5 y7 e5 R當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份* M) N& D9 i& f) }: |; i
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長
) f* u! R! T6 Q  y4 `* o不過試過著過一次出街,  ...
; y6 L/ P' e0 v: Y) {4 `
1 P+ a7 L7 ^3 p, u$ M如果腳裸位,有條帶,應該好 d
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 staccatiss 於 2019-3-30 17:15 發表   
0 h1 m; j2 P# @6 }呢對真係好性感!
( S2 p0 z# b2 O3 Q: m- N
8 ], ?+ J# a' B) l# w5 U
一定要著 a little black dress 上身
享受 一分一秒的 CD

之前試過呢D鞋
- O- l* d& ?: T好難行

這雙高跟鞋很性感很美
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 14:52 發表   
7 B7 ]# Z( P& k1 e4 x* T
6 m8 a+ Q* g5 |4 N8 o
; O/ W% A: h* N3 _後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。! K& X9 l8 [8 r7 x5 O, D/ V- @
/ x% e: [) g1 ]" N6 I# O剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 wahkaka 於 2019-3-30 17:37 發表   0 l  b0 b, Z# J  \; t/ @' j
好高,可以行路嗎?
; I4 ^( h% L# n6 x4 j3 Z我自己就覺得咁高好勉強
! g* d3 v1 n: D! p1 L0 g' Q% Phttps://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0

引用:
原帖由 misslady 於 2019-3-30 19:01 發表   
; T. y* I+ W. x/ v- S
' G' Q0 e; f# M# S( T' f" J! I4 q- U+ ?7 S9 |* ~1 S6 J+ d6 _
如果腳裸位,有條帶,應該好 d
! o* `) f; a, u# X8 t
taobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性3 p* T9 x4 e4 }
要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:31 發表   
/ a, F$ ^- G5 E+ R/ m, f' N
3 b/ A" a/ L$ ntaobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性8 l/ t. a  ]1 U' s! ]$ a6 u; q: {
要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位
! Z3 T0 ~. @+ j, ?" F: m- E8 `# u! Q  L' @( `
加條帶就完全不好看了

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:22 發表     ]7 g5 g3 L( T+ ~* i
; g$ Q, z) X3 Q% H1 x
剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
8 _0 E  n- w. `  D) q2 K8 T

* t. ]' j$ J2 o) f% i係喎,佢網頁都係話金色底,但我收貨的是白色底。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:26 發表   ' e. c6 O- l# @1 C% t

3 J- V/ e7 k2 N% h4 ^; [我自己就覺得咁高好勉強 $ P- a9 @2 }% T) Z) s7 T$ }
https://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0
9 `1 E7 _% m5 T, K

7 |* L" p8 C, y我覺得你步行起來是幾輕鬆的,段視頻我看了很多次,感覺上妳長長的美腿穿上這對鞋真是完美配搭

識貨之人啊原來