嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

回覆看看先

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢對真係好性感!

好高,可以行路嗎?

高跟好美啊

look the heels.
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   8 }. I: b' U7 w. ~* T
姐姐多謝你宣傳我個post
9 m, G' ^! |' S8 k! g% y+ ^好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買% `  E/ L9 c, k/ z/ p' H
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份& M$ [4 Z2 ]8 [+ c. G9 r
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長
7 j- a) l, R8 N4 L不過試過著過一次出街,  ...
9 b- i: {; n/ h5 d0 N+ j* \
6 c  ]+ e' x& o; |$ H
如果腳裸位,有條帶,應該好 d
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 staccatiss 於 2019-3-30 17:15 發表     ?' p# f& m9 r; ?) N. _0 d$ G
呢對真係好性感!
$ f5 W$ `6 y% x# r3 j1 W
6 U* D: r4 d* G7 k
一定要著 a little black dress 上身
享受 一分一秒的 CD

之前試過呢D鞋
* R- D% ]' H$ ?/ w! o5 C好難行

這雙高跟鞋很性感很美
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 14:52 發表   8 \' p  p& S: j" V. R, X

- M9 M* W$ |  I& i3 q" U( o# x  G! k& K3 T6 K" ?
後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。9 e* d+ a: E. h
: _4 h  f+ ]' e剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 wahkaka 於 2019-3-30 17:37 發表   6 X5 n# j) b& A. f8 l
好高,可以行路嗎?
( T1 _$ V% C& |
我自己就覺得咁高好勉強 4 [. h( X7 L$ }: Z
https://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0

引用:
原帖由 misslady 於 2019-3-30 19:01 發表   * }  E! ~9 D! Y# }

6 T" Z" \9 W% S
  r, a* l3 Z! @) i) {5 N8 q如果腳裸位,有條帶,應該好 d
7 r& b: z* H( o" \/ \
taobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性
8 O! y  R; O: U- [8 T要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:31 發表   ( L  ~; a3 }' h  K$ ^" B4 d

: v/ V  P. z0 }& B- Etaobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性
1 ?' k4 g9 u; O2 K' F6 T! Y要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位
# J/ r. {) p6 l! x% W
$ N6 Q( r+ x6 R; E$ e' T$ _
加條帶就完全不好看了

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:22 發表   ' W4 F& i- S# P2 H9 `
8 |& c1 |9 N8 x( T
剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
; O1 w- t+ H- M/ r7 E

+ C7 Y$ O8 X; x: l! i係喎,佢網頁都係話金色底,但我收貨的是白色底。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:26 發表   
  g! n6 S; ]1 b; |) _$ C; g
$ n- \1 w* Q; _* \; Z我自己就覺得咁高好勉強
4 Y# d# g- t. A8 e) I, mhttps://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0
* M" i" |: A) a3 K. K7 q- }" V

# z, c, H/ @" X& V/ O8 s, R我覺得你步行起來是幾輕鬆的,段視頻我看了很多次,感覺上妳長長的美腿穿上這對鞋真是完美配搭

識貨之人啊原來