嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

回覆看看先

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢對真係好性感!

好高,可以行路嗎?

高跟好美啊

look the heels.
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   . {. O% U$ c1 s  H
姐姐多謝你宣傳我個post
* L: R3 {8 q' d6 w9 B1 g好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買
1 W( m9 x* N3 H: O: `$ d當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
9 c- I8 n& V1 j% j( M6 E著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長' T) l% d) ]6 g9 E' j5 c
不過試過著過一次出街,  ...
! W9 L8 s& ?6 D, t# ~. A$ L; e4 h' S8 F2 S# P2 ~
如果腳裸位,有條帶,應該好 d
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 staccatiss 於 2019-3-30 17:15 發表   
4 Q& k! R6 Y# S  v' p9 ~. b呢對真係好性感!
% Y) k: H4 A- a$ O9 z4 R7 y, d3 b

& V6 K) w3 e& i7 K; T一定要著 a little black dress 上身
享受 一分一秒的 CD

之前試過呢D鞋. p8 q6 |& W) O; n; O
好難行

這雙高跟鞋很性感很美
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 14:52 發表   
# u+ o  Y' N2 T* s* V8 ?: C$ T% _8 _: ~& P; k5 {1 L
, Y8 M8 \# `) d
後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。
$ c$ G) B1 `8 Y: Y6 E
' [1 |6 l# V8 u# P$ ~1 Q  _2 L2 J! P剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 wahkaka 於 2019-3-30 17:37 發表   
4 ~9 o' E0 T# n好高,可以行路嗎?
+ [' J3 w* G  Z" z8 {% F
我自己就覺得咁高好勉強
4 \1 R+ g# l9 Yhttps://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0

引用:
原帖由 misslady 於 2019-3-30 19:01 發表   , \* G1 n% k& [! i
8 A1 P7 |( a5 j/ t  |) s* ~
# D& y( B4 f& p" g; B, `
如果腳裸位,有條帶,應該好 d
1 z6 J+ }! s# R6 U- Ztaobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性
2 n" w! `' P/ Y  O  T7 X要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:31 發表   
/ F' }9 m7 c: j' U/ K& |' m0 \
; w) u" q! J0 f0 R( I2 v3 Utaobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性" K. X" q" ]1 i
要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位
/ \) @" Z; z( g7 l" F% L
8 C8 J8 Y5 _1 Z% t; {/ r! s7 ]
加條帶就完全不好看了

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:22 發表   1 f& |5 O4 u, `! @5 Z. z; ], O

& C; U, @: H% A/ Y% q8 P& c" q剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
2 c  l* o+ V$ z( D. z# X
4 ?7 k  k  n  B- S$ R3 f* {係喎,佢網頁都係話金色底,但我收貨的是白色底。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:26 發表   # Y9 Y2 S% H- M9 X6 T' K
& t1 K; B$ C6 J8 a
我自己就覺得咁高好勉強
/ a9 F: R" F3 D, l& L* n0 Lhttps://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0
6 q" E1 M: k3 A( S5 Z. ]; J9 d4 C2 O" C( b0 V3 V
我覺得你步行起來是幾輕鬆的,段視頻我看了很多次,感覺上妳長長的美腿穿上這對鞋真是完美配搭

識貨之人啊原來