嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

回覆看看先

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢對真係好性感!

好高,可以行路嗎?

高跟好美啊

look the heels.
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   ( p3 t. @% w! |* Q: }* \1 W8 M* a
姐姐多謝你宣傳我個post 8 Y) f# {% q! j) K6 H$ h% V, L
好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買( q9 Y/ [. n4 p: B* B
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
# }8 t/ H% l4 c" @著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長
. t1 n/ W  S2 {  ~3 `不過試過著過一次出街,  ...
! C) L  E$ E2 _+ Z

. I& G2 [  ?& w" H* ]9 R% t& S如果腳裸位,有條帶,應該好 d
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 staccatiss 於 2019-3-30 17:15 發表   % z2 Z- g/ a- k3 l1 {2 v+ Y( B
呢對真係好性感!
3 S) I; @3 W4 v  i0 R

7 }& r6 ]% A& O* S6 x1 Z) [1 W3 D5 R一定要著 a little black dress 上身
享受 一分一秒的 CD

之前試過呢D鞋
1 g  B2 L+ J9 T& m, \1 |! ^% I5 S好難行

這雙高跟鞋很性感很美
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 14:52 發表   / p1 K3 ^  I! s% e3 I) f* B4 w. b+ z1 x
% u( [9 A& m4 t

# Y. v. ^7 B& O. d" s/ b- f後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。3 f0 Y7 Z' h* J; `( a% O, a
& E1 [  F/ y7 y" V8 f剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 wahkaka 於 2019-3-30 17:37 發表   
( G$ _  e0 P4 q6 r好高,可以行路嗎?
( T: b& h( z( N  e; ?我自己就覺得咁高好勉強
# ]; ~, `9 n. Uhttps://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0

引用:
原帖由 misslady 於 2019-3-30 19:01 發表   
; u, P# E- H4 F3 O
. j, H/ ?9 h3 {
6 X+ z* y% I* t: b如果腳裸位,有條帶,應該好 d
6 I% p. e& W5 |( g; L6 V9 V( E. Itaobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性5 k! d9 w: r) Z5 B1 Q8 p
要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:31 發表   
% p5 _; w  C  @5 @2 y6 T* O3 C( S6 v
taobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性
% h# p* K  M% l& J: I要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位
1 U  z: z# ?# u" |7 f, ^
0 l; B0 ~6 `% ^/ _/ a+ U加條帶就完全不好看了

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:22 發表   , w( b. W1 H# t; M* v7 U/ i/ N

6 x  Z/ F2 C+ U3 E0 ^剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
$ V! ?. w0 V* K7 \
4 P5 A% O  q/ b+ _' L* B9 w係喎,佢網頁都係話金色底,但我收貨的是白色底。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:26 發表   9 Z( M, \* x. V2 W! {9 Y3 ^
4 _- ~) ~, h# K" T( w' R. t
我自己就覺得咁高好勉強
% o2 a7 t2 i2 ihttps://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0
, h6 }% T+ X* h# e
2 O5 F6 W6 O( z9 D. F
我覺得你步行起來是幾輕鬆的,段視頻我看了很多次,感覺上妳長長的美腿穿上這對鞋真是完美配搭

識貨之人啊原來