嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

回覆看看先

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢對真係好性感!

好高,可以行路嗎?

高跟好美啊

look the heels.
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   . A& k( ~9 _6 c* K: F
姐姐多謝你宣傳我個post
8 {7 \$ ^" S- W5 N# k好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買$ M' d* ?& L$ z! v( [7 F1 u  b  @
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
$ Y. @9 u6 m! A% q0 w著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長0 _# r4 f- _8 Z: g0 l
不過試過著過一次出街,  ...
- Z* y8 m5 u' H' F
( r+ M! B" I7 B) p: F* Z0 Y. z2 w% V2 y
如果腳裸位,有條帶,應該好 d
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 staccatiss 於 2019-3-30 17:15 發表   
. ~4 g5 c& J+ I3 x( V. [呢對真係好性感!
' [3 g$ [! h5 G3 x% b( x  f& y0 K* F6 A5 I2 Z
一定要著 a little black dress 上身
享受 一分一秒的 CD

之前試過呢D鞋! X2 I. j: u; J0 K3 o2 h
好難行

這雙高跟鞋很性感很美
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 14:52 發表   
# w/ G0 l. t( v7 e! ^! J/ t9 M, V/ H% c3 O( E9 S4 c

' c( N! ~/ X0 X後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。
2 K4 o8 ^6 v) S# V' M
7 a/ d! L& E! C剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 wahkaka 於 2019-3-30 17:37 發表   ' F5 t1 n/ F% C9 [# \  F! ~) ]6 h
好高,可以行路嗎?
' B% h. Z+ c- H' J* ?: L  j我自己就覺得咁高好勉強 % Q2 I  C& \" v7 S. k# k
https://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0

引用:
原帖由 misslady 於 2019-3-30 19:01 發表   5 [- z9 s5 f- r1 c- m
6 `/ w8 L+ p  Y& Z! G; A' Q; ^

. z* C3 s) r4 o9 H1 p5 X6 f" ^如果腳裸位,有條帶,應該好 d
% E. W" X, A7 |3 n7 R, y6 |& ~9 U
taobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性, @' P: X0 h$ u( r$ p
要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:31 發表   " H, x3 C1 O; F, P
! n2 ?# S3 J( y6 r
taobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性+ U$ Y/ r# c% w2 M& q
要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位
, K- {$ L. N2 }& ~, x4 i
8 Z; S5 X7 S5 l' K/ S+ T7 E1 a加條帶就完全不好看了

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:22 發表   
) B1 V# Y3 L" K% b! u
% W  j- I' [! @' O# U4 w剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
* s8 `& S+ t) V
8 B: y  h1 G6 z& w* p係喎,佢網頁都係話金色底,但我收貨的是白色底。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:26 發表   
- O$ |4 ~. O' I& R5 H$ S# o( j. s3 z, ?. v1 q: O
我自己就覺得咁高好勉強 5 K: G( W- t  |3 D. V
https://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0
2 v- H! a. j7 s, a8 P

- W/ ~( k# u0 J; b我覺得你步行起來是幾輕鬆的,段視頻我看了很多次,感覺上妳長長的美腿穿上這對鞋真是完美配搭

識貨之人啊原來