嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我諗我真係要終結CD了

So weird that I lost my CD pictures that taken last week as well from my external hard drive...( U, m" [: ~% b. f
/ j% _9 D' Z  ?. G

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-13 16:06 發表   
/ ?5 U, y& Q& P3 ^* l, ~( s. Y有無試下坊間的 file recovery APP?- ?0 Z* D2 A2 S- g) q5 @
有些可免費試用" y7 }1 b& ?7 ~: ?6 U4 `4 ~; `
唔得唔使俾錢
- h5 X7 X" S( X) r" h+ x) u- e" N
應該唔得啦∼其實我自己白痴。開左個.dmg格式連password. 諗住安全。點知幾個月後唔記得個password。
3 L' i( B2 B) ?) v6 H7 C試左好多次後,依架個harddisk仲好似死死下。6 a* z$ m5 C. S' V
一心諗住影多啲相將來回味。都下定決心慢慢少CD。將啲CD用品掉晒,衫捐晒了,只留最愛果幾件。
% B9 f4 u. i0 |% I' A無諗到,最後連唯一既回憶都無晒∼ 唉∼

引用:
原帖由 Qwer1967 於 2020-3-13 19:20 發表   & d5 ?  T. u+ N" B: s* o7 l' C
5 D, r7 [; J7 u
+ O. }7 |( X  H無啦∼∼都下定決心慢慢少CD。將啲CD用品掉晒,衫捐晒了,只留最愛果幾件。0 b3 I( T& f0 o) T
好難影過啦∼唔通買過晒啲野咩?仲有以前啲衫好多都買唔返。; ^/ F9 u9 d$ e5 C& \
我既青年都一樣追唔返。以前後生又瘦。唉∼影唔到相同野了∼

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-13 21:57 發表   
, f. ~, [8 ?' q4 v2 l7 j. d
& `  v5 `( ]6 c! j$ \3 w9 _你個HDD點死呀?我之前有個HDD 跌左落地之後發出撻撻撻聲,入面D file 又係無晒
* E8 P! _7 w* n+ _之後用recovery tool 都搵得返大部份file出黎
+ |  U- a3 y+ a6 q! q* K+ L
  C% g, y" T6 o' d1 _
其實我自己白痴。開左個.dmg格式連password. 諗住安全。點知幾個月後唔記得個password。1 M( f5 g7 \8 D8 o1 E
試左好多次後,依架個harddisk仲好似死死下。

引用:
原帖由 samou 於 2020-3-13 23:16 發表   
. }6 f  B- ~* Y5 j9 F" c樓主不要動隻HD,首先買隻新的HD,兩隻HD放埋同一部電腦,上網找軟件做Recover, 不過可能要做幾十小時。
7 `% D& i! e4 Q- `$ u軟件名字我要找一找。
. F7 I4 \3 `3 R
: l/ k4 |* t8 L  ]7 T謝謝你先∼但我應該處理唔到了∼其實我自己白痴。開左個.dmg格式連password. 諗住安全。點知幾個月後唔記得個password。: u5 h; Q. J3 [
試左好多次後,依架個harddisk仲好似死死下。' w$ D. z& m3 H2 t+ V* f7 v  Y
最慘又唔可以囉出去整!所以野都唔可以外洩∼最煩係咁!

引用:
原帖由 christinecd 於 2020-3-14 14:24 發表   
- c# u$ H& U, |* ?4 P. USo weird that I lost my CD pictures that taken last week as well from my external hard drive...
" n9 u# l, R* y- v7 E
同時天涯淪落人,大家一齊

引用:
原帖由 Carly 於 2020-3-13 01:05 AM 發表   
+ b9 F- t2 Z) @. G0 n好唔開心  ,harddisk死機∼多年黎既cd相無晒∼全部無晒∼ * ~$ }& ]- a; }1 B; }. E; U1 S9 Q
依家只可以靠腦裡既記憶回味了∼
2 _& M$ A/ c/ c我諗或許係一個終結了。  x- [  @8 Q( T# _( u, ]# d( z' ~
. Q% G* @! T8 j) B0 L1 I) e# k1 k
希望各位姐妹唔好將所有雞蛋放同一個籃子。
6 r7 o" C3 u# G7 q# G記得要 ...
8 B4 o! ?9 l$ ~  i  Z) V6 L( n! d# @! e" z2 F* ^
善用GOOGLE相簿
6 }* z: j; b2 }' i% u- m* u可自動壓縮就有無限容量
4 a# Z- k, v( D/ n0 _! A* b記住認證埋電話號碼,EMAIL
bye

早排我女朋友非要汁屋 點知一打開個櫃筒 見到既我D新褲鞋襪同義乳 二話不說掉曬佢 唉

回復 1# Carly 的帖子

依個喺好痛苦既事啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過