嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?9 `1 r: T0 {3 c! ?! w4 ^) t
) b4 y9 T1 X: Z, d: y
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀7 e4 N; h! J3 V  L' T, a
確定彼此不濫交( [5 ]7 ~' y; `
唔怕中招+ K; j- j+ m5 ~0 L
本身已中招, t, C7 P2 Q5 h/ f
彼此都中招
& E# G. t- x  j還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   ; x9 a% L  Q  [) e  R
) [4 `8 U9 [, p3 d- |! `9 \
超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   ( A1 ~, D& r( E; P( M5 G7 p2 U$ z3 V
) A7 i0 G& D# S, i

* i1 w) m7 ?& r* _1 o& ]4 j有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验
" g+ ?( y  |5 @0 k( {# a0 Y; S' D7 U# R" U( g1 V
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
# }% J1 u! r: h6 p3 m% |( p2 ]
. Y' J& V# J) ~) e; T# E# O9 o+ k; y
有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的
6 n0 o. O6 k) f
+ b+ O; H7 m6 M6 v
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
) E4 B" ~- p0 M9 @. d) k- ^
9 `0 ?# ^/ F* t# @; d3 G$ z0 |9 n1 L6 u; a% ?: f/ J8 f  S) x+ E
有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表   
; v. k& f* Q( x+ ^7 Y2 Y好多情況都可以呀- x8 E9 u0 t; }& v3 w5 z3 R
確定彼此不濫交( p; ?/ F. Z& [2 C/ ~- t
唔怕中招3 ~; x8 D9 ?; M+ p
本身已中招! l% Y0 o" y8 B8 N( N
彼此都中招" N; J$ ], v/ J, j
還有女的想懷孕
+ p" S  [# m- M0 z! T$ n8 X8 m
! H; u9 e* d/ F! K' ~. @
我只給另一半內射

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   - M( W1 e3 b7 [" m  w, ~/ K
# f' s9 p$ \0 C: N1 D0 W
& r8 I+ C9 y* d) V/ C* w
大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   
' ?- N$ |7 \+ A* F& v他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验- _1 ]9 L; l8 _
4 x5 r: V, i- C& N) l
5 v- z( |( @$ d1 P& ?* Z  n- k  p+ R+ I
我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表   
: h; N2 ?, v3 R" T9 Q2 Q# f& m3 g沒有給。打算長期一起玩的
/ ?( V6 U* E6 j# z. m4 u1 G5 h) V0 d& @" M3 |5 Q1 B/ A) u
7 U2 o" ?2 g) e: h( Y9 K/ f一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   0 d) V0 Q- R' N6 Y4 B/ p; _' ?
我十幾歲時已經給人在直腸內射精
/ U/ e7 A2 r) B) T3 p5 {  O6 D% A
$ X" B% y( ]6 c' t/ I( P7 S你猜吓
2 X* E' ^5 n: @  k射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以
' o, B4 n6 h1 t, }, ?後庭內射拒絕
7 P) e6 z. }( }4 H# K安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表   
$ M! N/ k( o2 x% ~1 a! A5 |6 ]# E& l
; P# j1 X% v1 U超幸福

+ y, ?7 Q- E9 Z& {. m妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表   
! C. d1 A# l4 b! r. W- [口中內射可以
8 u' X- x. [7 f7 O  g後庭內射拒絕) n  U% m" c1 |6 O/ r8 p* e
安全第一
4 l/ g2 b  N  \  W
4 a, O2 W% Q' j$ V- f我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。! U' ^  [7 i0 Q7 s

2 D6 h! T0 N- N  ^8 S不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   
! l% u" q. u+ R9 Z2 @情到濃時,我會喔。
' M; i5 R! G* r, \) ^
+ F0 x" i% g- t不過都係試過幾次,多數都係套套
2 U5 J* q2 b# \
, e- f3 d2 m# z5 O% \0 W0 ^+ G男人是貪心的0 W- h4 O0 n, d
初時用安全套9 q+ t8 B( f6 O6 b+ s0 w+ d
之後不用套,外射、; b3 p2 C6 ?8 @2 U1 l6 ^/ R* z4 x
日子久了,給予他內射啦