嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?
$ `0 Z; f. V' K" l- q1 ^, m$ A
, f4 A( m7 `6 g0 b2 v3 S6 f[ 本帖最後由 joey221 於 2020-3-22 23:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀- A% S. K0 |) d
確定彼此不濫交
7 d2 _7 c# Z2 R- L唔怕中招
. a& m' X8 {8 z2 ?本身已中招; V! W' R8 @# g3 ^4 h6 {% x
彼此都中招6 U* \, z! o! N7 e# p, S9 e3 v; S& W
還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
" x: ?# s- F: w! ]我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
8 q$ a6 M) P1 K% M. s! q超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
7 f$ p8 |3 O5 u6 l  m我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
, `, @2 d- v0 E* ]$ v. Z: N! t7 Q; o3 U' n! f6 G- t8 W
有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验+ j' J0 p3 s0 R0 P! Z) S
, `1 H1 j' }) X3 q
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
1 U0 V3 _) T9 t1 I& s+ ]4 _& C# g# N7 p

% k3 V' R% ~  n  y# `* c! B, e  ~2 A有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的
& k5 A- R. A0 F0 x5 f& f9 e& K" ]3 A8 f& P- {& L$ p6 n8 x9 Y  q, v
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   ' K' n+ e& b$ S# H, C9 ?

9 ^4 R! [- C4 x( b* d2 u( W$ d0 e
2 H# S% \: @) I7 x  R有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表     U/ `2 K6 A: [* i
好多情況都可以呀
  [7 E1 P) `$ ^' h確定彼此不濫交* K1 C  O6 X- g& v! W+ d* G! q
唔怕中招
8 k' Q2 P4 _: G本身已中招
. i% u' Q# K' q2 t彼此都中招
0 S! Y. p, d9 H- B( D* f# p還有女的想懷孕
# o8 z+ J% `- r$ @1 R9 y7 Q4 _/ ?& j
$ v; x( D9 \% N2 e+ g* m# @8 R! U我只給另一半內射

引用:
/ X8 e+ P% R! @; G+ y( y0 a8 u- D我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
( S: w3 M4 A* ^# e, ^

7 W; v  h' C3 g8 Q4 y. ?! A1 o大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   
0 [: j# ~: q) C3 j- g/ Z, A他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验
# E& t; p+ j% `8 |7 F
% Y. \; m3 i% P3 I6 j& \% l9 x
; J" m' g8 v7 U  Y) T- p

, P* r. e9 i( j% T7 F* j我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表   % d* |, \4 ?3 A
沒有給。打算長期一起玩的
4 R5 b, ~: Z+ G0 @1 {/ O
& P3 g( Z' I( n6 X; [0 R' {3 B2 F
3 N% M5 X. ~  a8 U4 M
一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   3 {. D; K, [' t( _6 C
我十幾歲時已經給人在直腸內射精
" H& U+ K. z3 Z# G2 {
. A- M( X# d7 E+ T* d你猜吓
! R9 v" U; @/ O% [2 w+ e% `射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以
  {8 Q+ i, w& j6 j' E後庭內射拒絕
' d* @: i6 y' S% G安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表   . C& |% i; k! @) Z2 `2 L9 |7 y
1 ?. Y2 ~; o' m! l2 w2 o
超幸福

4 m) G, r0 ]* e. u妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表   ' n; S- V! Y( Z. |# [$ i5 o
口中內射可以8 e  o3 w  s3 E5 J
後庭內射拒絕
( c  N* i+ Z* X- V" G+ ?安全第一
3 O$ C) `4 P; F+ [/ A! n- W0 W# u# I3 T$ i" `) f
我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。
: o! `, X# l$ s: ]$ s' E2 R2 d7 \5 w4 T& O7 i
不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   / Q6 H. k; Z4 l" x1 u1 I/ ]
情到濃時,我會喔。
+ d# o* |. ~7 c& {
1 k( F/ K$ @) I# C: F2 g4 ~不過都係試過幾次,多數都係套套
0 l6 F# e3 f: U! C6 }

+ N1 v5 q) {# B3 c6 d男人是貪心的
: t" b, T0 V  N6 A2 C  C+ W初時用安全套& i  f5 D; ^, x0 Z* |
之後不用套,外射、
. n8 V2 p/ m, F( h日子久了,給予他內射啦