嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?' h& Z( a4 g& T$ e' h9 W
  Y- ^% o% x1 G8 n1 Q
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀5 ~3 U9 Q. C- V0 O) _
確定彼此不濫交' [$ q, p" g  H, S9 D& y. D$ S
唔怕中招
0 L% r  I! i0 z  G5 V/ a- O本身已中招
8 U0 y1 @: E' \2 `彼此都中招
5 B( M  M7 N7 u- j2 b; G還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   , f; M' H. \3 Y9 H# q3 Z
- @! |  q% }: M1 p超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   8 I  g5 B% v& u7 f1 x! k- B
0 V8 j! r) \. v' a' J3 F, v- G3 V; c) M' s
有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验. g" E+ }2 |( s6 @8 Q# X+ t( L

( u8 r5 q7 p$ O& K
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   4 j/ y5 d0 k* l: ~& g/ {
" ?2 a0 r, B) }" G0 i0 ?6 ^# p

% ]7 a1 A8 t  f/ w5 J# D& [有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的
* H) J$ V( R( [+ O$ N$ v* i9 K7 Z# P1 X2 h9 ^$ x: k8 a, F  a4 s
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
) G' D' W& J8 \; F' ?) \) I: l# ^4 l& B1 `' d8 D. m7 p

1 a: B5 S! R7 O- }* y有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表   ) }7 f  c: E# K; |# w
好多情況都可以呀
9 U4 q8 e8 x2 K$ D+ ~( t確定彼此不濫交
/ [. r; {4 c4 [; l0 ^唔怕中招
5 T! P% p7 k6 w. f2 i本身已中招& c* r4 V2 h0 }4 r
彼此都中招
) i% H: o& |6 k# f+ b7 |  ]" m, [+ E還有女的想懷孕
2 s8 Q$ j$ `/ X" H" Q

& K5 @: r6 u6 b! i我只給另一半內射

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
; j* E% X7 r& V& w( P3 f- ?5 l我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
( j# o, `5 M' P$ P3 B/ Q
  a/ d2 B/ r, w大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   # u$ J& l( h& a
他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验5 ]: e% H! c, _4 x1 V

4 \8 E2 m. ?; b/ r6 ]9 y3 A3 B
, b& {4 o2 r1 {% t+ T6 w& |  p

" Q0 y1 \2 ^0 O5 |8 n% e我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表   + @& M. o0 d  n2 T) s5 ~- c0 v
沒有給。打算長期一起玩的& I5 K% C, E8 n/ p$ }
: q  Z9 I' Z& s* D) m& h
- h. e: W5 n/ i" ?5 m+ V: U一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   9 c2 `3 ^( a4 |% j7 i  D
我十幾歲時已經給人在直腸內射精
1 w* f8 M. W$ H5 N
+ W4 a! I* @, a
你猜吓
8 q  j' z0 Q+ d* ?射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以
+ w8 n8 G. R0 p( q; s$ w' d* H後庭內射拒絕5 @4 }! Z8 E. l4 @( V4 Z" ~8 q
安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表   * _" }4 K5 f' J7 q" X
+ B+ R+ g3 x/ Q$ k
超幸福

0 X- T1 e' B2 Q$ v妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表   4 B; `7 i" J0 Z( W0 i
口中內射可以* c; w: r$ ]! ?* a
後庭內射拒絕$ g$ t% I( u/ e, ]: L
安全第一
( E  \/ m. L1 Q3 ?7 N+ B

8 W  s, U, P: K0 r' V& q我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。
( d, a( Y( M1 U4 `; u$ \! R! T8 X" x
不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   
3 @8 {0 y( k! r/ p& }2 f情到濃時,我會喔。+ u) t. |: u6 A

1 U5 \# W- q3 P) |不過都係試過幾次,多數都係套套
" f" s3 {3 F0 ]; p7 v* Q4 }0 P

5 w# U9 w( ^* {男人是貪心的
( m$ T/ k8 S! v" Q0 P: y初時用安全套
2 K; I) E9 E4 b# w3 _3 T之後不用套,外射、& `. ?% T, O! b! [, x, ^
日子久了,給予他內射啦