嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?
$ m! A% Y$ L% x3 }0 x' {" T: s$ }$ T) ^  M
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀+ f/ n# G) n+ W0 W) e
確定彼此不濫交
. h; ?- i3 n% ^! T唔怕中招
. Z2 H4 m$ p1 C# K% t+ Z7 N本身已中招
* M8 u& H# E# d# O  E! O* `0 _彼此都中招$ {+ T% i4 e5 I0 x+ A! |, |
還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   ) p' ?3 T7 n; q3 _  I
& Z; ?, L8 p1 r6 U( U$ ~超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
) s- F# I3 K+ q' ]& U2 N$ }我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
+ O/ M+ Y0 ^' X" r  s3 x/ f

) S" I; p( W5 _) @: E* `, m有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验
5 ]! E. T) s& E
- R  b! I, J# C3 B# O6 L0 Q
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   . r" R8 I5 D# r& M0 V# E7 R
. \! V3 @( A& y% G4 e

( D* b( s# ]0 d0 h有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的
, W8 M: n6 F' g; L# D- r  @) u' O; w! C9 E! c
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
' \6 Q' }/ I1 ?! C' W( k
2 _/ Q* s' ~! |6 p% v! G8 L7 \- E& G. c- F
有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表   
& h: X5 J; A) f# k! j/ z1 {好多情況都可以呀  D/ E6 A* g: t; @* R; J
確定彼此不濫交* V2 o4 x0 D( `/ L) L2 D! E% s
唔怕中招; k' Z" N6 f- O
本身已中招* B# S" Q4 E# p
彼此都中招+ F+ M9 x0 }' j+ B/ s
還有女的想懷孕
3 U: n3 s- |  D; N$ D4 H2 R1 B6 Q0 U
我只給另一半內射

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   7 Y5 o* {; s, f+ ]$ {
$ b/ l( b, A! n( y3 y

8 F# k1 z. m* i* M大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   ) \3 U. Z) \' G9 A! h, D$ N
他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验- x* Q6 b- r8 l! t- z4 U. H
! m# b& N) a3 R6 I- M1 c+ i
+ I- I0 }1 v5 B" H$ m. y
+ S/ Q6 g1 z0 ]6 {& W
我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表   
- B6 q# G, V; F# K' j/ G沒有給。打算長期一起玩的
& C- S( g. ?2 p
$ W, h4 |* i( K$ g! }- P5 \8 X
3 |" g+ N  {) u& F( \2 W
一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   
' c% }! H* X, d5 w+ N5 p我十幾歲時已經給人在直腸內射精
8 D" V( L2 k5 ~: h

! f% N. b) Z& d你猜吓+ ?0 W: o2 f8 D% o1 m
射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以
  p( {* n( p9 t+ I# P後庭內射拒絕1 c$ h* T8 [  E( R
安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表   8 p7 K* q/ j8 `* d  R7 i7 D; ?
) a1 g. U6 I$ z# e& {$ }0 g/ C' j
超幸福
6 H5 R* U. P! @; C, W. x
妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表   
* B% q$ {8 G: P! O口中內射可以
, d4 g8 z# Q- ^& o後庭內射拒絕( T( y, P$ n" E$ U
安全第一
* A1 \" P8 ]3 y6 D
: |2 w; {( {2 W7 @5 N) d
我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。( q* U6 ]& Q# ^0 C. j
  ~# e# `. \$ H+ D% c& i
不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   # y( [* Q8 w2 u8 \, m' i4 r  V
情到濃時,我會喔。
3 E' j9 \, j. P- A1 ~6 P, K# V) z, L8 d. R. N3 y
不過都係試過幾次,多數都係套套
# @' i  e( z# ~  n+ X2 M# n3 t  N
% g: x, {" P( i) B男人是貪心的
6 G9 B2 j3 s. A: `2 k初時用安全套: P3 J. [1 P6 D$ p+ \/ @- I
之後不用套,外射、" H( Y6 k! g3 T  Z- h
日子久了,給予他內射啦