嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?* E+ s( J& r2 W( A" U: p

0 Z& v$ _: K" U8 D5 ?[ 本帖最後由 joey221 於 2020-3-22 23:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀% Y4 B( w% z3 O- m3 J6 z' [# E
確定彼此不濫交
0 G  C+ `- E; Y" ]; {3 O2 d唔怕中招
# I* d  r0 t5 e# e$ |, n2 K本身已中招
* y" o, v4 s6 e4 J彼此都中招  ~5 \- V1 |1 f# G" o( v
還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
6 y% M1 K, f2 G; K* ~! k我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
  B3 \) O  ~& x  U* _超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   1 m' @# A) c4 @" K# z
我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
, j4 A& ?' o* [/ d  r/ O) N' j, M! d' j/ I
有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验
$ I% q2 f) M) X8 [8 @& c; J7 o0 }6 o) B! }$ J" z. n
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   ) }4 d8 M7 w; W/ H7 R, A! w
& n& K1 t, Q) w& Z/ F6 R

' R6 W4 X1 A; O" g有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的9 x# }+ }7 }9 t! {
. b* E* }+ U  J+ T
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   $ b3 \, A  `  H% u
% k/ ]/ |# ?/ K

: A% d- S5 q+ o7 |; I有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表   ( l. R9 u5 }6 q
好多情況都可以呀
* f7 L0 }8 t2 g4 J  |* s確定彼此不濫交
! Q. V- F, f; M/ t% k唔怕中招) F1 c' ]7 `' B9 G6 y$ d7 @+ T' \
本身已中招# ?  `, h# `: q, L9 d& B6 K
彼此都中招
" D  [3 m4 _, F, u1 Q還有女的想懷孕
, e1 a8 t4 r6 h6 ^& S; |: j& X0 Q9 T1 D" T: J9 Q8 P
我只給另一半內射

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
4 b+ m" L" A. D6 \/ g# o+ n9 e$ W我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
) `) @& D* z0 Z# `
1 h8 X# E6 Q+ q+ P大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   
' R/ o1 x# c. j: [9 q5 M他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验' e, b# N9 g' K, B+ {5 X

' ^, R) S  _0 J2 k" i
0 s9 \& x3 y: n  E
2 c' B; _- p. e2 F4 p; D1 W$ V我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表     |" |( e& q: M' h2 Z0 M" x) q; o
沒有給。打算長期一起玩的
+ R. m8 c3 S/ Z9 x  ^* r, d4 X: e" V3 @1 B! G# ]
/ Q' y, |7 Y8 N; H  h
一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   
+ W6 t. {* C  j/ q* ~' r我十幾歲時已經給人在直腸內射精
, H# A, ?' g0 \; H+ d% @
& J7 R( V! O& D' ~# m
你猜吓
( ]' |' a* M9 X7 z1 F( }3 k射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以7 K: ?) D5 E0 J2 r
後庭內射拒絕" u* J: S7 S9 U9 n' v3 q& A
安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表   
- K1 J4 ^( q4 Q8 @# g# L' J1 a! d/ f7 Q5 a" o! U
超幸福

; w+ I8 i; D, E9 W& r4 x妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表   " \" w! n; ]0 [3 q- I: K: I
口中內射可以# Q+ ~8 m( z( V; a, A
後庭內射拒絕8 q; I1 s; E9 ?  A) v
安全第一
, e0 s" \/ q  D, A- G

4 Q. a5 I- e) h$ \  ^我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。
4 F) K& e  i8 _5 {
/ @  }/ H7 q  @5 ]不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   1 U, C3 V  d1 E3 q  ^
情到濃時,我會喔。
. P' g1 L: A4 n7 H$ S' d
9 q9 W2 l  m  E5 Z3 t9 p' i不過都係試過幾次,多數都係套套
/ P; R! e* V* N* s: @- N3 [* a( L  [" [- p  d. e
男人是貪心的
& d  y+ o; ~% u, X) n8 N& x初時用安全套
4 M3 d6 G$ s& n3 c, Y1 M; Y之後不用套,外射、5 z. y( _8 d8 @0 |# ]
日子久了,給予他內射啦