嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

給予內射

有多少姊妹,給予另一半內射呀?5 k0 h8 r9 m0 g( e, O2 r( D5 `0 M  q+ `
( ^8 l) m7 U& w/ T0 }/ F
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多情況都可以呀
) i$ [3 P" y% Y; Q+ {; L0 \/ R確定彼此不濫交
6 ~9 a" j; }( \7 s/ y+ X3 ^唔怕中招
% e- {( d6 Y; x8 H0 Z本身已中招( _; M6 M5 B: u
彼此都中招9 l+ X( L' F9 R* U0 B
還有女的想懷孕
忘憂草畔解語花

我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   $ `0 f& Y- B: K
我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
7 j8 ~- s1 ?+ U+ Y+ i1 Q9 n超幸福

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
1 C, ~/ ~- g+ d我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
6 H1 t7 v& c; G' d& P4 {( z. O
/ R# y  a/ G5 }有無俾番封利是過佢?

他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验+ k3 ?1 u7 i2 U- Z. O

; D/ ^7 n. N# {, A
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
7 K) V  F: M1 O# t) r/ o9 d; b3 |2 [1 g

9 s# G! `' k1 H有無俾番封利是過佢?

沒有給。打算長期一起玩的) c' F  l3 y$ U$ [$ \8 h6 J
: d# r; d' y4 C0 v1 U( ?
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-23 17:15 發表   
. Q8 L# [8 r. @% l( m
4 s! [/ R8 t# s- }3 a+ d* x& o
1 y& ?0 l3 z) m! G9 M$ A有無俾番封利是過佢?

引用:
原帖由 阿姨 於 2020-3-23 03:00 發表   
/ ?% G5 A& w% u! X$ P9 P, X; T; N好多情況都可以呀6 T% l0 s( F* R
確定彼此不濫交4 y8 {. X, x; t% s8 F; e" D- ?
唔怕中招( b" b0 u6 K# e- l! y/ m
本身已中招* \  z. k  c+ ~8 t# |, J
彼此都中招" ]( I: A. b( P/ P8 m5 N4 j
還有女的想懷孕
8 R# A5 s! l1 Z+ b; a4 f
* t1 G* ~8 i" F0 {  N' ?% c! z我只給另一半內射

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 09:25 發表   
1 k& A- n2 [; ~7 o# M我和一個18歲處男做過,他給了我內射,好舒服的。
) S2 u9 @2 G: V: V$ f
" q" Y( G& W4 z" _& D& E
大家也舒服的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:02 發表   , `9 @8 R1 C3 Z* }
他想试第一次,我也是第一次,so…… 初体验; z- `" w% R, B% \$ q5 u/ M" V
; O; ]8 Z: t! `% {
6 M  Y& b9 `2 U
% `) F0 o8 ?5 w9 o: M( @  ]我第一次的感覺也是銘心的

引用:
原帖由 milotene 於 2020-3-23 19:28 發表   
; x7 @- ^0 [) `5 P* o0 v沒有給。打算長期一起玩的$ g( E: u: b0 G5 M6 C1 P
7 J) J4 Z" L, l
+ w8 Z1 ]% Z7 o& ^
一定已經私有化了
深兒

我十幾歲時已經給人在直腸內射精

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-24 13:07 發表   
6 ]; U6 }2 {3 K3 U: g) @$ C我十幾歲時已經給人在直腸內射精
2 m1 ^: t+ q6 k( D
2 m' M4 j- p4 l" d! J
你猜吓
2 p: D5 b- j+ W+ M射,或是被射舒服?

回復 1# joey221 的帖子

口中內射可以; u: s7 m8 j7 }8 s+ O7 @
後庭內射拒絕
9 t2 B# }4 J7 N1 t安全第一

引用:
原帖由 愛.o 於 2020-3-23 11:56 發表     b6 ^1 t8 N. {; z1 i
; D2 n- W4 o$ q9 b
超幸福

: k  v3 q' c  D$ P  S  E) a5 \2 Q妳又要唔要幸福? 等我射比妳!

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-25 02:10 發表   
" c2 K6 g; K- a6 ~. z口中內射可以
6 J- H* j: P  n' Z6 \: e後庭內射拒絕" T3 i7 \3 S) }/ ]
安全第一
1 w) x$ G& S  l: O  ~2 V+ K
* F; x/ X$ d& n. m) i* J1 w我只給現在男人,內射

回復 1# joey221 的帖子

情到濃時,我會喔。4 u0 z8 U+ ~9 @2 w7 Q# i
  n- y' N9 h8 o: i) V. P
不過都係試過幾次,多數都係套套
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 11# JoJo1217 的帖子

第一次我都仲記得啊
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:45 發表   0 K- {8 E) t$ k( c9 k1 {( C: ?. ^
情到濃時,我會喔。% J- `9 N% M6 o4 a: [+ m* x

B+ a/ l, w( y不過都係試過幾次,多數都係套套
5 ]% P! b) A3 }6 c8 B( {3 F

7 X; t* z. a2 {2 B男人是貪心的% o2 _, z+ u3 d$ Q( R# z7 W/ T
初時用安全套
6 J& O! r5 H- ~8 M% v) u. X  p之後不用套,外射、
8 ^* Y& e+ \2 }- Y5 R* T! y; O日子久了,給予他內射啦