嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給予內射

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-27 15:46 發表   . Y' y0 A9 Y: i. i5 t7 ]+ a+ @
第一次我都仲記得啊
3 m, B8 O. P) h9 s2 h# V  r  Q* |& V
4 }% K: E7 ^7 p# s
我也記得,和他不帶套的首次

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# joey221 的帖子

長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 21# joey221 的帖子

第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:41 發表   8 b5 q+ S' H$ G( o! q- o. E% Y. j
長期關係后,大家都習慣了。但喺都怕衛生問題
5 x" z( R% `$ I- u" V5 l* M; e7 G% @) e1 }# {8 i
我和他,己也是長期關係
3 \) R& M' M" M1 f0 x! L' A我下面,有時給他插至不適: D! G2 p4 y' b
也冇和他䌼⋯⋯9 I9 T3 R& b* C( T0 S6 a) C# e
只想討他歡心

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-28 08:42 發表   - E+ V2 b. _+ v/ z, t) U
第一次,真喺好難忘吖。我記得果陣大家都好生澀,我好緊張
; M. J; ~8 R5 H' g( i) @) C' j  C+ y
2 c: q. m7 B' F- w# C
我背向他,由後進入,中途脫了安全套

回復 24# joey221 的帖子

咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
做自己,唔聽教。

回復 25# joey221 的帖子

我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:09 發表   
% R2 p/ K) }6 a9 [9 g咁唔得喔,如果真喺覺得唔舒服,或者有問題,我會同佢講出來既,咁更適於相處
) D4 Y! X" L6 S# r4 ?9 i3 b3 d( {
  [- M5 z1 ~& ~+ c4 n+ z很多次,事後我洞,也不適二天# S6 {. {" N# Q
我怕掃他興

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-3-31 17:13 發表   
; B" x4 k" W2 r6 J8 Y( ^我第一次同人做,我唔敢望佢,全程用手捂住眼,或者背住佢趴喺度。開頭喺好羞,中段喺好痛,後尾就係好攰
" ]) w* u1 j( L' g7 B+ E" d, z; V* z: G. F  y
其實用了安全套,在抽插時更順暢
& @2 |) H$ ^/ b' f% n我第一次時,有用套

被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試

引用:
原帖由 nightmate19 於 2020-3-31 21:48 發表   , x4 O0 n; M. E( R* O: P
被射係入面有咩感覺?我無試過,唔敢試
3 d6 U0 {8 f: c4 p; f$ N9 n$ y$ ]3 J; T3 L4 T: _
感覺到一陣暖流,$ l/ Z& O( L5 i' f
之後會倒流出來

回復 31# joey221 的帖子

果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
做自己,唔聽教。

回復 29# joey221 的帖子

第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
做自己,唔聽教。

可以呀!

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:17 發表   * s) _. y7 ]5 t
果種暖流的衝擊感覺,好舒服,真喺感覺有種脹大感覺
7 S2 Z4 `# m" F  a, m) @4 N% `' I8 N$ l' I  D' V+ M
給予他內射,也感覺自己有女人洞子
+ Z) c5 b0 p4 m! G) l" p我被插時也是,不脫衣裙⋯⋯

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-1 11:18 發表   
( b0 x5 o1 H; u2 p第一次有用套,後尾好耐先試過用KY
8 d5 D4 q9 W* O2 _, |$ I$ C2 f
5 `% B# P/ Q6 I6 H) z2 E% q$ ^5 @男人是貪心的,初相識
7 f$ ]: I: |' O5 S' N9 X,用安全套含,之後叫不用,在口中出
" o$ E3 A- n/ j/ m之後又想叫吞精

回復 36# joey221 的帖子

喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:01 發表   0 o0 g; b( a! }# I( }
喺啊,我男友都咁,不过佢双性恋,但喺就对我特别用
: L7 Y; j. l# a. R  |
' J4 X) h5 P2 n: A1 G4 s其實我心,有時也很辛苦
, Q- c7 r: m, u/ R他很多時忽冷忽熱的7 S" s2 v% [# }/ v5 t) r
我也不敢作聲

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-1 17:59 發表   5 l' Z9 {/ k( d5 ]/ `; {6 d6 |

. U0 w9 c& j4 x- w# \' E8 k: p
$ r! z6 `& `( u9 {男人是貪心的,初相識7 a6 g4 @& k# v( o
,用安全套含,之後叫不用,在口中出0 u' D) Q! v" q% C) C
之後又想叫吞精
: U5 U2 M: `+ s$ @/ m+ X$ u" t
& ]9 t& R( _' x6 \! ~引人落搭之計

引用:
原帖由 fukukita 於 2020-4-2 21:35 發表   ) n& w9 X4 d, M2 Y) k
: D7 P4 c; R* }) h9 p7 \+ Q
! ]- f- {% E! ~1 I9 K* `# B: v
引人落搭之計
; T+ r. c2 p) i. n. M

( d% A* c4 T$ B: E# a0 _) z/ s喜歡了他,我會討他歡心