嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   4 h& I0 L: p! z8 ^; K$ ?* Y9 K" @
0 h3 l7 V. }: o3 }

" n& f) K4 A' a( `' r! `8 N. h我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
3 J: Y" Z) U9 Q' @4 ?6 u1 ?你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 : i6 j6 i, Y5 L  n5 B7 i
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多   L" E- t0 N, ^( `5 }) g' T
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款2 w) o/ O; w( d, R) v! Z& z8 L( Z
著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
1 A, t3 W: p% ?# _, I0 e到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒, ]& b$ a8 o1 x0 ]. P6 H$ f
  S) @* B7 Y0 h$ Y5 Z, w
硅膠款彈下彈下真係好過引架
6 ?- U+ B$ r! w( O/ n

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   ! P9 `% d) ?( K! C: o' l' T
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
# Z; \0 ~+ S* t! L- \7 u; X6 \2 F
/ h$ t; E8 W  Y7 S9 g5 v6 J5 t這款o 唔ok?
/ ]1 M" R) C8 i$ n9 Z
  B+ @) U: \' h7 n4 @7 p! ~# o! ~https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
( ~& s1 G. L2 E; \8 M4 C* d5 g

0 y- x, x) s' D: M1 \6 @, {. @- ?" o5 g% X# H/ K
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較$ U$ C' \* S" `( w2 N9 u

) t; d9 ~7 [% Y- N手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
* }$ V  b8 N! j$ J% p視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
' \8 P: v( r. E出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油0 a  q* N/ G6 b0 c' f+ @
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手
' D3 G, d; B2 j+ ]# f$ O5 w& k: y厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
. n4 V- {5 ]# t: O( ~% H1 A! t/ V8 {1 Q0 s8 j6 s# S
4 P! }% X4 w; b( n' P
買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
2 ?. g( y( v; G5 f7 m( [* k# a- Q- M) ?  W( h2 H5 B
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 6 c& E7 f$ J. ^+ t% R
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 . A7 g+ s) K( s) }
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
6 j9 h$ \) j' F8 Q) P

: s  ~1 }$ h5 J* B) Y- X, G  d
( z$ }6 E# A0 r+ Cwow. 冷知識
( u' ~- ^# A2 n5 d- y/ k+ f8 x" @$ i  E$ a
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   7 w! C/ C5 Q% R, E$ m1 i* t
  F! c3 }: V. C0 a0 w3 [
真係好大真係好大真係好大 - Z. d6 n& r0 ?$ m9 a% Y
大到漏出黎
9 Q& J" ~% |5 G, a2 w. a) p

9 c2 u. f4 o' K7 Z- W- H; I似,兩個吹的波波,在心口。; I3 f1 t1 u- M$ n2 X9 h

% ?- e7 L* ]( `3 m2 M/ n% S(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
0 Y8 b+ |" O- f  B- w4 j7 O8 l; l3 F. _$ d
# X) g: J$ v$ u5 M+ I- ]& w
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
. r2 p6 r1 R, n5 q$ R4 I; d- y

& f9 p  }/ W) ~+ T) j' D應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。
/ D0 {+ ?2 @$ F4 X1 b! q9 G4 B: b  D) s. p2 G/ n; w4 R  M
要身材,也是女性
3 n9 b6 n( I9 c
& \9 z# o$ S6 p+ G1 Z( R4 p! |$ i: [1 q(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿) {, F6 A. h6 R: |
如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   ; ]# R" a' |- @  Y* d! v

( l( q# z/ X+ X# B% s' A) V. b2 h  F0 A7 ~7 |, {$ x( h
似,兩個吹的波波,在心口。
6 ]8 f4 i: J6 J% R
5 l1 `( i$ K( F(o^^o)
男友話我似三頭怪物
) q, |, `! f/ x* k+ N+ z" }4 L; c  H9 [

: u: d3 `+ F3 U) x; r2 u9 H' c' y8 ?' f5 G

5 L/ m! i9 f$ \: |- F7 h+ V
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   3 K2 q; |0 Y7 q( [2 E) k
夏天會唔會好熱?
- Z5 J8 z- |6 ]熱,好熱,真係好熱4 D( N, v) P. N- d
冬天我都要開冷氣玩呀# O1 l( V- ]2 I
7 H) ?! x" t7 M( m: U
- P# U* H7 s5 ?2 D( F0 x

" ~; J3 N7 _( _$ t' ]1 M
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   + L" r1 X- k& L' L: {/ m8 ?
好貴呀
$ j7 @, y+ @3 H2 D  ~2 x7 l# N
, v5 E8 Q* T# G但係值得 , ~7 Z5 r; r# _, ?) \1 @; S

9 o& N  O1 F+ R- a* e/ o3 |8 d$ H/ J7 h- ?. u! O, ]/ g4 }: y* J2 o
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
7 _9 u' j5 ]5 `8 r/ ? 應該好重
- P1 k2 v! ?0 T+ ]
戴左重左 5-6 KG
( \; V0 c8 o8 x. Z/ p; O. C+ F: ~$ _2 T, A
: l5 L8 Q6 Y1 C' I" M& X
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   
4 k  B9 ]' T; t) [0 m% c, ?3 i至喜歡看你腿' A2 Z; i% p' g: r# W' u
如果我腿似你更妙
% a/ s1 T7 D  t9 x
. j& q0 p$ i/ G$ d2 D0 X
我以後貼多D比你睇
3 B; v: P' ]3 T% w) G$ X: S! T& w. E7 O9 ^: n, P% z5 |2 W& b

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
' M" r5 G. c' ^4 b- t% ^# b我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
0 F4 ]$ L* a* r, D  K" `9 j( `有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
0 z9 i! S' a6 q1 b1 D用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝
  y8 P* {* w; L, g* ]* C如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   2 C! r0 N& D# K/ x4 s- H

+ ]5 b0 J" r4 Z7 Z8 O4 B有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假7 A$ I  u% V! r; q0 T6 L
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
* s& N5 ^8 ]! \: `% F% k" R( U. Y. `. r
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   + C4 v$ o  k5 u# p) M5 ~1 A! T* |
男友話我
7 J& H* c% O2 O: @$ e" a
0 ]" E4 k& @- z; ]  M9 W8 w' Z/ G) _
仲有一個頭,未計,/ Z8 T9 H; O0 B9 {0 s3 b/ m# O( R* R

- G" b" A% v; Q1 e除非,已經⋯⋯
3 ^" ]" r) p) R6 Z(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
% {/ a1 x, o5 i+ M" U6 H上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
- Y; {# _7 T( J
! f$ k. W- \1 ~+ v* ~7 j' P上身又要,5 w; f' o1 U  w% H
下身又加臀。
$ q; J7 ~4 g+ w9 D& p1 v2 e: h
( r8 p8 ]& n- K& t會不會,好熱,好焗8 K0 U7 u% B, i8 ^$ n) \1 @! R
# X& V7 b* [* x# \
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
4 b% N) e5 {, k$ j
7 d2 g1 c- b3 x2 z8 Z6 M有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
4 y! D0 W" Q2 [用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
% J  A" x& d' H- ?: H$ I, J( a9 \
5 K. h+ h$ |- ?4 r2 Y好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
2 r8 k; X2 E) Y; b" m8 ^$ x! uNice