嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   - c2 x5 f" J5 B2 H6 K+ s0 s
# m3 m1 P# U+ X6 F' M& C+ G
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
/ Z# W6 H8 v5 F  O填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
# L& }( D$ [0 T如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
* g5 Y( e& _( b& H7 ^3 z6 P+ `; h真低大,衣衫走路都不方便.... 係嗎
搵時間多愛自已些 By Ada !
1.加隱形bra固定胸部
http://hkcd.tv/thread-69553-1-1.html
2.Love SM Style 浮一下,露一下
http://hkcd.tv/thread-68476-1-1.html
3.著婚紗新娘裝全配蕾絲手套頭紗
http://hkcd.tv/thread-68521-1-1.html

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想要買番個

而家我心思思想買款試下
! D- [1 x1 L9 D$ J( Y之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁

尼種我都買過  係好熱好厚 但著起衫黎望落真係會好豐滿

夏天會唔會好難受?

最後一個太誇張,但都幾正

夏天著住離開冷氣房即死😵

買了個D的感覺不真實啊

引用:
原帖由 thong 於 2020-5-4 14:41 發表   
- X# `1 b. i* x) R1 s: c( S* m% C夏天會唔會好難受?
9 g& J$ T6 y' Q# M4 g
引用:
原帖由 ceciceci 於 2020-5-4 16:45 發表   
' U2 H- @" b, y. B; z夏天著住離開冷氣房即死😵
; A2 J$ w1 D6 c. n2 T4 s真係熱到裡面變水塘,一除義乳D水真係爆瀉出黎 3 }4 _, `! r' W* B6 m  L
- z. k% O1 A5 j

' X6 T3 T0 `# D: `) ~$ O0 A, }; x) O( }. N1 S4 s) R
; C8 z7 s7 S" y, p2 h2 x5 |
引用:
原帖由 夏天 於 2020-4-20 11:34 發表   $ _3 m# x1 J9 L( O( u
太大還有內衣買的到嗎?
' F/ w& d4 a: N$ u8 `3 X# C. F$ x. R" _4 i0 T# a( Z2 D9 b/ @
要買實買到 7 N6 H  }# Z4 n: s
/ L7 T# G8 n: ~1 k8 g
.- G1 v1 X! P( X
引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   5 }- D( h* F$ v
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
) Y. a9 W# L; V* y6 Z  a# {3 R4 F有買豐胯提臀
# N- H" U0 T7 R( x
# r; R/ R; U! t, q4 t.
7 U4 {8 x$ [$ j# N& @* ~+ d0 f4 t6 ^& c% {' q* W6 @& ]5 P

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-5-2 15:51 發表   
* i+ q3 s  q4 N* L: L而家我心思思想買款試下/ I) B& s2 q# L
之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁
* I/ Y1 ]& a' [2 L- H+ M4 z
引用:
原帖由 skbbb0083hk 於 2020-4-26 13:38 發表   
, E8 B1 k4 u1 K$ B( M/ b% K, I我都想要買番個
/ r" u3 P* ?: J

. z' E+ f  e' y/ c* D. b3 H" \買啦買啦 5 n* K, o5 g: K' N7 R) B
唔一定要買超巨乳,但買呢個款式包保無買錯 $ ^& _9 G5 x$ z5 ]. @$ S

8 \/ W8 K- R- r; i3 u: I$ Y! D
* R8 q$ ?0 U1 O" ~5 ]+ {7 Y6 E1 @.
  b! }- l/ l. v# ^  m
引用:
原帖由 cattac 於 2020-5-6 18:15 發表   
0 J, e+ |: w9 ?' ]( @買了個D的感覺不真實啊
. B9 u6 J  R, [% J9 Y" g
# d+ }% b. W- q2 t! D$ N6 z
覺得D太大?定係覺得手感唔似真乳房?
1 H' w$ g+ r# @% ~8 x5 Q) z6 N& X! x9 v' I

大胸係室內玩下就好!
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

我都想買個B cup 自己玩就足夠, 有冇好介紹?

夏天應該會很熱吧?

大到离晒铺,不过好中意

我都想買B 用黎著校服玩, 太大唔似學生妹

喜歡,但不便宜

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   ( R  f; \4 T! q) O5 ]! s

4 |. M! F1 N6 n  |3 w你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 1 Z6 C' r) S8 b% z
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
; Q% O  ]6 d# H" K. U: K如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
8 s$ F2 `/ z2 K5 w, u5 x9 S7 k

+ b5 q  Q! H0 Z) a4 T; w這張效果真好 因該是E吧  E" e7 [2 ~1 z$ L- u/ h0 V4 c
- U: V, h+ j+ g0 I5 ]0 h
7 S1 c. @; z8 A2 i
但買太大真的很重呢( ?5 |& B5 t* E- P/ K0 k5 n
. I) t/ {' C/ h9 w* Q
覺得B還是比較自然點
$ G  I* r6 {1 ]" |- |, |. A2 M  t
2 E/ p4 Z! r: K0 z[ 本帖最後由 loliting 於 2020-9-19 00:59 編輯 ]
每次看到 女生穿得漂漂亮亮的 自己就很想穿看看
偶爾會羨慕女生們穿的水水的

有點誇張的大

系邊間買好想買

系邊間買有冇link???