嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   " N' u. U/ K* m/ |6 W
0 ^& @$ \  P# j+ G

3 E8 k0 N5 J' a% L* h5 i我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
) Q0 O% x' c& z: b: b* n8 n; _; P
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 - |- d, v% p& s# N2 y
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
: X5 C! |2 v8 ^如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
2 L# s) I3 P. r" Q著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
, P2 }" i* N( w7 I5 \% ~到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
) d+ }9 |5 F2 B" H6 Z
0 H) y3 `  Z4 s% q  [- \硅膠款彈下彈下真係好過引架 + I+ b( t, x0 n2 X5 ]' [- K

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   - U6 U0 F3 M" [
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=44734323821599 v7 `5 v3 u4 h4 h1 _

& l. d& s3 G) V8 L9 v這款o 唔ok?
& j8 w: M. Z+ X& R. f
: J; ?& m- I$ ihttps://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
+ ?' \) d/ @6 P: I
$ m8 t* |- a6 K9 ^6 x
3 G/ W/ }' i6 b) U: v3 ]. C( s
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較7 _8 B  L6 f3 J) W4 P

7 I) B% ^# }# T6 ~& H9 h手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
" d  k8 \* L' g- w5 s. _視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下5 i5 q8 Z7 w3 t% {
出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油
& M# Q) {# u+ ~表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手' Y; w& Q' f) F9 r5 x& U% I8 ]
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下 3 `, k/ E9 @, P( \) D

* N$ l' A6 F8 {. L/ ?! k$ J2 i0 B1 C8 e. ]0 h* S6 m6 I
買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   # a( j6 D* l( v- w. S. u( ]

$ @2 Y! }( p6 U4 R% X你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
: S4 \0 z. ~; b填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 / _2 V) ]5 A  J
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
* i( [, ]# z' I( l3 M
1 @  g( l, O% e! s9 _/ u- K& o; ]& @2 D  E+ i+ x/ h: Y
wow. 冷知識; V7 a" @1 ?* C; G
% T( V" a: \% R" @
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
- z2 l$ W" U: L$ ~/ {
4 s5 Z; Y+ m" R8 |真係好大真係好大真係好大 0 r; r* w; t0 F4 y' C4 H
大到漏出黎
/ l( ]% A, d: ?+ Q, ]; y8 Q5 M
% i! _1 J  b; E6 Z; d似,兩個吹的波波,在心口。& o. Y& O/ Z' q0 G6 c. F
, L4 m+ ?4 l+ b9 D: r# k8 u+ _6 Z+ I
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
% u! ~. l# I  j3 m) k$ k
, }/ @7 |+ o2 P$ w6 `& Y" }
, l$ D4 |1 W( N3 z我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
+ t0 J1 M: e; Z6 H" w7 x  N" z5 m$ j; M6 s. K
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。8 M2 i3 }1 K7 Z) C5 f$ ]
4 ^4 q4 z! g' Z' z# B1 a
要身材,也是女性, \; J3 w0 V0 n0 c: {+ w
8 R& W" u, W3 x% h
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
/ q$ _' N$ d- d/ T如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
4 [, v! w# H% W; Q) q; p5 R/ q* p5 U0 i. u9 a  Q$ N) q
* K7 y! d6 S8 ?! B" a/ m/ z: V
似,兩個吹的波波,在心口。. P1 I" ]7 m" V% }7 n

6 x$ ?) A" e; j1 z  B7 y(o^^o)
男友話我似三頭怪物   q) \; ?9 v: b$ n) B
, c' o7 f2 H# l! ]1 O: Q3 Y

, J; y" ?- s! s5 J8 o& B# }9 r
* n: F' g9 {! w' u( y( `0 d- N% d5 C0 v
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   6 z- n5 ?: m5 \9 r" P
夏天會唔會好熱?
9 ]4 L( ^3 n! ~9 k. Y1 Z, G) Q' T- H
熱,好熱,真係好熱1 h7 I. R: l5 ~" B
冬天我都要開冷氣玩呀) U2 D9 z+ S: B/ N5 t6 X
2 f. d8 ^' U0 b  U' V

- Q; T3 o% I, `" Z9 _% X/ y5 E) P# A
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   
  L1 Q+ f" \& V& K6 W4 `7 O好貴呀
$ P/ U( g7 L1 Q" K
. u7 }; M/ E! k* s0 u: S
但係值得
* S  P( _" g2 X, ^6 u- A
7 e( s5 k4 N( r6 K8 _
" E, B$ d3 j. [0 ^5 C8 c6 X
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   6 @6 U2 q/ X. `1 v) W* X. g
應該好重
! m  H! \8 k, o& T* i& S8 {$ N
戴左重左 5-6 KG( D! l' k/ p" W0 M5 [) w- l3 V, |
5 z8 b! N$ \6 ?/ x7 }' x
8 e3 k" S3 o: F3 d5 F
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   1 y! J+ p* u- T
至喜歡看你腿
8 z: a$ A/ a/ B5 O5 R如果我腿似你更妙
$ g3 [2 D/ T( r+ e) w
" x; e4 M; }8 C1 E* L我以後貼多D比你睇 8 c) [" J. B' l1 D, z

% R! }* f9 \  w[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:21 編輯 ]

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
* x! d2 z- A0 M: k  E) N我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
( ~$ ~5 \9 F9 T" ~/ K有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
4 h( j9 `& p- [. y9 h: ]用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝
; P! v+ K! x3 a9 |4 F如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
" j) x2 Z. n8 N2 A5 m4 G2 m
4 M$ P& R, u' m有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假5 F! X, b6 G4 X' C  k) C
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
' ?2 E( D) w( V% }+ B
4 {0 I/ }0 d7 m$ s( [" |+ n$ V
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
) u/ f' P$ s7 a% `2 m男友話我
6 y# `3 Z, G& w7 n! t4 i* N% K
6 S4 i. X+ v' D1 R" d* S* S4 f9 i. F5 r仲有一個頭,未計,
- @3 H9 @5 b- ?& q) @; [0 `! q
5 K) o( T3 g, K1 i除非,已經⋯⋯& H1 r2 ]: c! u; L
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
- `2 g9 f3 a% b1 v: R上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
+ O, J1 q  P2 E; Q0 L$ k
! [( p3 V. b  d5 C- Q上身又要,* G5 K; L( p1 C
下身又加臀。. h1 j: E$ C4 W  z. e

6 d. t0 l4 ^8 `- S( T4 O: y會不會,好熱,好焗+ M1 u& e: h7 f/ ~2 q$ F
* t$ @0 E" K! j. I
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
' V- [# l, }: e& G2 B, ?, f/ d# s/ S( n3 m, m  B
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假/ t, v! ^6 h4 |# z9 l
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
- Q1 L- M* c# i; z2 H

# o4 O" I) A2 t1 F. t9 j$ P好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
2 {; z2 H3 N) U! H6 F1 u  j5 `Nice