嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   ' P0 M2 a2 j/ X8 J2 Z/ R9 s) p

- k7 \1 A) y1 E$ b4 N' P- H/ ]/ R- E, m0 r% ]1 p
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
  P/ v0 e( h$ z8 [( C1 u. f' W6 T/ |
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 * O8 \* T3 y- T4 r, F
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 $ }8 b0 n3 l( i5 T  L' u
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
* r1 C; i0 f( ?. W, }- p著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 # x; i4 O9 b8 N7 K( @% w' d
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒2 P* q% M) k- f4 |% y

4 S9 [8 ]- ]: z% w8 a硅膠款彈下彈下真係好過引架 $ D3 N5 l! ]. C5 G# z2 D

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   8 h: U  M* y4 w! a+ T5 L8 P5 D
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=44734323821592 |$ G: Z% w' |( [; d/ P% r: p8 r! X  J
& u! k( N2 X2 U" e
這款o 唔ok?
  C* Q: f5 e$ j
/ k) L4 ?3 X1 [4 H2 b$ ^1 k* phttps://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
4 D2 r2 j. v* _8 S. a: A. B7 G9 F: \
3 v, S: w2 Y4 L7 b' H6 N' U
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較8 M0 l, h! V7 _$ i: A# T- i
5 E- i7 w# V( u4 z  U  x
手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
- C5 R% M4 I. l) j' s" ^; @視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
* u5 Z0 X9 C/ M# o- ?出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油; {6 G/ H- g* G
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手
8 ^! k) e* O; p厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下 # Q/ G& Y! p- v$ a  L. J& }  Q

- y  |/ a  j/ t7 s$ `1 ]& S
, G4 c7 {& q4 A* @, ?( f買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   3 q% q2 }, x/ c
7 V7 t% g' g3 N! J9 a
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
4 X/ i( x& Y$ q( V) V填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 $ z, T* n+ \2 |% H- Y
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
- {3 v$ \% t; h+ t5 W
- ~* D: p( ^, R+ g

3 B7 y+ t- Q& N: ^+ I0 V4 |9 Ewow. 冷知識
# ~# I' X( b0 c. \" V- W+ U& z9 h& I, A1 h, g# i# B
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   / d& C$ ~8 q/ O) p* ?  e
% G6 ]! A" t2 T- T! Q7 C
真係好大真係好大真係好大 8 S1 B" V; y7 ^5 \
大到漏出黎
. o( N& ?7 f# Z( K
* r% U1 @1 s: P) P  w" U
似,兩個吹的波波,在心口。: {0 q$ \9 t8 _9 Y8 a' _8 k5 {! R

9 x3 _& U$ u# e- i0 r! K6 g(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
- C& t6 h! ]& r0 ^
8 W. [  J& l; h* g- p. e% K2 R7 U7 ^+ E2 J7 ~0 j( A! A- ?8 D3 H
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
8 g9 B2 u* S: F
$ W( F! r! E! J1 V
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。2 C6 U8 s2 c) [; ^5 H

9 T9 m& q/ s! A/ _9 c% r要身材,也是女性
# [- O3 R! a7 j, e2 x5 V. w. Z# H9 W# q( S  K
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
! {* i& P. K; S# y, A& l4 c如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
7 R7 S, D3 H( e4 _% C
/ {% S4 C3 ?+ B& {% p9 C# R0 j$ A  c+ h: c& m
似,兩個吹的波波,在心口。
" H/ I' r" C: T% g# D' R7 F% S- J
4 P6 G3 m$ ~2 Z(o^^o)
男友話我似三頭怪物   R; Q$ ?( b6 ]  E: _. S; G

- Q6 ?7 k0 q" f/ ^
1 S+ H0 \& T7 ^9 s% C9 a/ G1 M* {  y- L' ~

; j5 ^! r2 X# I& U* L
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   $ |1 a* S( {% u( A4 l
夏天會唔會好熱?
" ~/ J6 t5 F3 d
熱,好熱,真係好熱# X4 w1 v. ]8 B' m$ w4 w
冬天我都要開冷氣玩呀8 G1 ?% [# j- @0 n0 Z& m7 e

" d1 a* z& x4 F9 N) `- u1 f- B- n$ u/ g% w

5 n9 b" z6 K' M  r
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   7 x% ^. W. ?* ]  c( \9 r  @7 \
好貴呀
  M* \/ l. V5 h5 f6 {9 g9 G, i0 N

, E2 N7 U+ p/ n" q: _6 {: P但係值得
# U/ m7 k$ b$ y/ P4 s5 V" e
& F: \  `! B3 p( f8 }
9 s& V) @4 w. r6 v5 n
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
' O) K( w' R1 c% A+ l' z 應該好重
6 K( V" e  G. [9 B# q& t戴左重左 5-6 KG
# [& y' P/ ^3 {; l" _; L; w& f6 A& q2 Y# s- d
. ?+ c2 f, n2 y3 r0 e" u* e
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   
7 n& i" r  A5 m; x至喜歡看你腿
' ^7 B/ q7 N" f如果我腿似你更妙
5 B/ T0 o: P. x( `. z+ @

' {! U5 P: K( H: @. C% f0 b8 [我以後貼多D比你睇 0 c3 P) }! e& |- D" ~9 t

) {, g0 z% t, }: B[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:21 編輯 ]

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
# }6 z  k' y* g3 [我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
* y# r( H& e- |8 E  p2 ]有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
* V/ o( @& W, z) ]/ ^+ ]: @用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 3 ]1 \( b) Z0 K" B
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   . K- S! p  Q( s% r; q7 e; s' X5 e
/ j4 ^8 e$ I& r% m4 O& R) m/ ~
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
  `9 X# s# j* u" w9 ^5 `$ U用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
7 N5 r6 W* @/ c  x- f
: ^' G9 ]; n$ f! v% Q謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   + y5 a- M; l% q; \9 d; d
男友話我
- ]& a0 H$ @4 p1 J, D- W# j" g: g/ T" E+ }* u' [) [
仲有一個頭,未計,
; z6 @: d% e" R  e4 T4 A4 w. f- ~8 ~4 e; S
除非,已經⋯⋯1 z& {& D+ ^& V
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
7 Y; o) X& ^# p& b. _6 O) y上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
0 z' l2 k+ S8 A1 G+ n) W1 `
) D9 f( Z- c- P" E
上身又要,! ~) U+ J0 Y* F# Y: g) B9 o% a
下身又加臀。/ }. o1 x5 U9 ~, ?. k7 x0 O# M. r1 k; J

) ]/ u/ o8 c* q! _" E會不會,好熱,好焗0 ~6 e5 E9 |. I  ?1 `4 z& R/ f4 A; W
! n! @, a; h/ g# T8 v& N; R
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
$ n  c5 F; L& X
  z6 P2 ^9 ?, ?1 U" k有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
2 L. [/ ^, r- @! L( P" H用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
0 {( D7 O  k. R
% H% _+ G: w4 m) F好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
3 z* ^0 Z$ c$ ^- ]& WNice