嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
/ }( `, Y, t; J- T9 ~6 C: _
# e, `5 N5 Z  P1 N% ]9 Z5 s  Z0 S. U, z3 k- v# k7 r: P3 o' X* z
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
- ]5 a7 a! f' ]# W; C/ v你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 5 Y3 C# C& Q' U- @! t! {' z. ~
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 ' q  U3 [+ @* F1 g6 j" K7 L
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
; \  S& i; x+ s# y+ \著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
, E' ~, S/ `1 d8 g% w! v到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
, o- s8 l6 ]8 P# P2 n2 ^% c
- O! H" O" Y) h5 [& |# T) [硅膠款彈下彈下真係好過引架 , y. j0 }, n7 k: o% n

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   5 l6 n% H& y5 u, D/ }
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159  F. h+ S( V5 w" @+ O
6 t* |$ x; c0 G! y; e
這款o 唔ok? : N. s% ?/ N# e  ], N6 G% I
$ t$ n1 Q- x& b5 s$ f* V
https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
% R7 w! V. r, ]# {! h  ~/ h4 q; a4 C( Q! P+ q! O" g

9 Y# _8 E1 N2 t# X“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較, T/ s2 _- d) E2 I% `* f$ r. I
6 {# t8 J$ D3 }
手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
* W; c! |) c% i& M1 y視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下  L6 m3 q" O) b7 @( S% t
出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油! b7 n1 ?, @1 N
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手, f1 {+ Z0 O) M2 o9 g
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
: {* a8 ^& C: x/ ~4 ?; x9 D% V$ G* X. Y
8 b6 X) y( t( `. }6 l
買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   $ N8 J" s& j. `# V/ }
) }2 i3 S& R& w$ d" l& I4 {
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
; G: A" `  M: _$ t9 k, J6 J1 p4 R填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 / H$ F9 N. n3 C& F$ Q$ j5 x
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
& l' J, [0 y2 x. g
5 z. D* |( i) U: J. m% C
: [( Q! f7 E( v9 Z; {+ U; r/ xwow. 冷知識6 w' l' |# ~8 T$ _

! \* N2 p9 _# q9 }/ Q  h, Z1 h) ]3 L(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   & O, b0 C  m' J/ t8 W. k

* j4 f3 S  L: y# u; i4 O真係好大真係好大真係好大   c6 u6 h" I" H2 x5 K
大到漏出黎
8 {- w3 m9 `8 \4 Q' \
- A! W! H% {; M0 |& g似,兩個吹的波波,在心口。: k0 s9 O: D7 Z9 F1 _

* c" O* V6 z" k. f6 m" Q(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   9 V) s/ v5 w5 s# G2 Q& }* \! F
. T7 P$ o+ G# X: b3 [

( {. C' P) ]1 }1 M我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
+ V4 I" ~. I; Q- I2 G1 Z& W' e/ H+ L5 y# v9 W! }
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。
/ Q; _* k& G9 s. ^* z7 o- v8 d$ A0 R$ F- t
要身材,也是女性
7 [1 E. D% y  R# u/ B' f3 U! G4 w8 v0 z6 d0 |8 |2 u
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
' S. X1 \$ A& ?0 x% m% r0 `如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   ( ]5 \0 @3 C( @

' Y% w; p' D8 ?  O3 z5 ]5 V/ n! f% q5 U, v
似,兩個吹的波波,在心口。4 n6 K, w* C! O. ^5 K. x4 D

( [, w9 a+ R' m. n6 ^0 F1 `(o^^o)
男友話我似三頭怪物 0 P3 e& `1 G5 D& W& k1 t' p; e
) O* n0 r: I9 J
5 o  {( V- u& \( m; k" F
! G! s) Z, F3 B9 ]9 s, i; w

8 d9 a' d( \' f- ?/ s
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
# \. r& m7 y3 o8 b9 k夏天會唔會好熱?
. Q; K- x7 M6 [熱,好熱,真係好熱
% i) P- B0 c- P冬天我都要開冷氣玩呀
5 I" K# [/ e8 O) q; j
! V4 i4 ]3 F& T( k2 I* ~) f, U! o! n8 B0 c. h' ?" Q( v
) A# |  K. R+ T1 L5 _$ w" a' X& a
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   0 V  U* R& U' Q2 ]
好貴呀
; ?8 A  K3 c, |6 {
# j- k% D2 W. ~* r! y; W但係值得
  [8 E/ V3 B9 g7 z; U
$ I7 r7 r- G2 P" X6 O- L
# I$ S% a- T& |* A- ?
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   % G/ d- l5 Y8 f' ~* M
應該好重
' ?7 s/ }1 C  O0 \戴左重左 5-6 KG; ]8 ^& C# |  j3 E
: Q" x) C9 a3 Z" F% j
2 w. R, u% R: Z
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   # l- ?. A. C7 j6 R; z/ f
至喜歡看你腿/ s3 p* p; L- o
如果我腿似你更妙
( a. h  G+ O* k, U5 @
7 |9 f/ O& [( r  l
我以後貼多D比你睇   ^) a, U4 q# j9 _
  P+ v: q, y/ E: \2 a! I' G2 R

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   2 r7 d' g7 ^2 U# v/ V$ Z. }2 W5 H8 g
我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
" q/ B$ a2 ~# Y) c9 v  o# L/ {
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假+ J, A4 g; x% ^3 M* a
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 ( v9 R: ?' R* @* Z" m- I: v
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   " o: ~) R; u, Z# V

, Q+ B* v/ t4 x2 o8 I* i' u* ]# i+ ], u( v8 u有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假0 E9 q/ G. u7 Q% K. i
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
5 H* j( f/ [- ]8 n9 _) e  R& {( f& k& P! K$ e7 N1 {
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
! ?  R9 O3 _  \# o男友話我
) y$ b2 A* L  ]+ }  ~
( }& C! l9 L0 [. W7 q, J
仲有一個頭,未計,: R( ^. S, X5 p/ K5 ], x. Y. H. \

& D: c: j* B. P# J" H% b# p, i除非,已經⋯⋯* n4 @4 |; y$ x/ u
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   5 J; X5 h4 b! ?7 ~
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
; H" c, e4 D% W0 {* n

* N+ P% l( d3 w1 E, d. q1 {上身又要,) H# |: q# V# O/ \: ^) {5 M2 K
下身又加臀。9 b7 d4 Z% G: G2 A  s2 b9 f
' z4 q- ?5 m$ ^" I  Y" C  X; _
會不會,好熱,好焗; C5 ~( @+ o  b2 p  p
' X5 p$ Q" p) C7 r' g. b
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
; \, D* X' \8 T6 d# [, C% n$ g2 e) o' G5 u: x# O7 o
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
# C& `) Q0 I) Q+ U用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
1 }2 f7 u' k2 q1 T4 ^/ ~/ q
( r% Y" `7 i% {' g好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
2 X) {6 [6 ~% a* M( n) a) vNice