嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   / U1 a: U" K' y- \+ \9 b

( w8 b+ g/ ?) Z# W1 x8 K8 R4 u* I! E" `! t7 A3 S
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
7 {; L/ Y: p7 i" D) N8 v$ o你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
9 K4 t0 Z7 H. x# W" J) M1 E& Y# @填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
& O( [: \) O6 S) d$ v如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款& U% T& k' N: J
著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
/ Q5 K- \+ y" _+ W4 r/ K) A到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
: p# b2 x+ h# `; x& Q& W8 p# ]' S: G; Z: L4 R' w, x9 H) c$ b( s
硅膠款彈下彈下真係好過引架
( k- @4 ]! r# X! _0 G) s

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   ) H8 q, q9 g8 V$ B6 v  n
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
. L' ~2 M- r2 n: g
( }  x( e: C" M( ^$ Q& @7 a: Q, H這款o 唔ok?
0 T5 k& e$ s7 c. U
! @0 n" ^' K, {6 Z( _https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
1 `- p( G5 ~! m5 d; w; M9 X2 w4 Y' q% ]# _3 r- ?! \
6 a( m2 Y: o4 x4 V
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
) j4 D+ [" M4 e% L/ V- ~
, l# |- u9 P, u7 ~4 |手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
* x% I) T2 D0 T9 a9 }+ O5 T5 j0 S視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
$ b  u) A9 m6 y/ B, {* l0 ^) j: u  F出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油
: }& F. U: W! d! f! x: i表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手
% K  z7 E! u/ Z. X1 Z  \- C' t6 g厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
( p8 T" k7 E. ]. K0 g9 ~* w" g& J

8 @( B. w+ K9 h" j. s買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
( Z0 Y4 p9 d: l- x
* o+ s4 c; P' S) M0 v你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
6 E, ^5 V7 d3 Y% [; }* G; _填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 3 n' w$ I% ~0 N% ^; u& G
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
4 Q5 \6 K" E) ?9 d0 Y6 Q" B2 O3 n1 \% B% e8 Z" G2 L

}/ m2 z9 \2 R& t2 f' q; v( Mwow. 冷知識4 }. }6 P* r& p: L0 \7 m

9 `+ e! P/ B) s: P& `(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   : h. c. [" G; a* V) j
- ~3 ]8 [: {# U
真係好大真係好大真係好大 4 p' m( J; M: m; D" _  S
大到漏出黎
# M& f& s( F1 B# c
2 H! F; [6 f$ X/ i似,兩個吹的波波,在心口。
6 G- K9 r# }, L8 X8 m7 m( g, O/ e1 T) x& ~' v
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
, p. \/ s  X% y, T! v; Y2 s& S0 w8 G3 x. F- g: C6 S; o. |

' \. l5 Q7 u+ U; T我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
1 A/ i  K2 z, `. e; h
3 |$ c% ^1 J% a應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。
, w) }% X2 K3 g9 e/ o; j; d
1 N$ y8 G) d/ k' W5 O要身材,也是女性! j# S! n& z& k  c2 i8 l2 ~
6 S! T4 N4 M+ k9 }" z. x
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
' i9 C$ O  _8 ?; x1 ?( N+ ]如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
4 y& L/ |2 o, n2 M0 u3 A! C, s, `' E1 d$ F, }" }
% t5 B& ^  h7 ~7 O  D5 {, b
似,兩個吹的波波,在心口。
; Y+ G3 ]7 ~& I# p" ?* }3 e8 @
! x8 k+ P: |; {3 O* d3 R: y% z(o^^o)
男友話我似三頭怪物
  B, p8 \6 m/ k# z4 e  ?$ g5 F: j4 F% B& E/ G6 Z

' r; W7 u- D2 p
) S3 \! l$ I9 t4 [. p3 O+ ]9 }; r+ ^% }- |0 F& W( y+ l, _
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   5 c+ [4 n' C' D) S5 t) `
夏天會唔會好熱?
6 R( ~: D3 d  X
熱,好熱,真係好熱# _  Q' D& i5 n8 ~' ^
冬天我都要開冷氣玩呀
- i& D6 g6 k% l5 _" b0 O+ t* G: m$ u" k9 {( M
% S7 _3 S2 E5 l3 c: W9 y% [3 _

& k/ j6 R2 d+ K! n+ |; K
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   % v( p% |% ]) {8 m& W
好貴呀
: ]) g- J  O4 A& a' w4 \
8 E' M+ D' f) f, F
但係值得
4 I+ m5 b( _) x; ]' O  M/ ^; t, V# `8 t% s  {7 z

& A. n  L$ H0 s, o! {5 a3 I
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
- b* S' s7 \5 _5 c5 ~4 `, W 應該好重
7 s) ?& W7 ~# D, }戴左重左 5-6 KG
+ H4 _; K; ~9 w4 h
  F$ ?& A  @8 c2 A- G4 |- s9 w9 f+ p
+ g9 Y& c' z1 a
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   # k8 j2 w* r/ C. j, S! O
至喜歡看你腿5 d) y3 s! O8 Y( O$ f  e! S
如果我腿似你更妙
3 Q0 P: Y% P6 v/ v. P9 @# C, M( X: ]8 e
我以後貼多D比你睇 ! M/ U6 G8 i* y* |$ }4 K. u

( o* Y/ r5 k( B, P$ A/ `9 r[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:21 編輯 ]

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   4 K: ~7 s) y7 i" J, A- @
我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
. i0 V8 ~' t8 d: B  L; s' |1 D
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假1 o& }. E5 _2 V0 `7 B1 g+ i9 H% c
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 3 B+ V5 m* X9 @8 M1 s/ [9 w
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
4 j' z/ E2 g+ f+ e) v. K! W) o; d; U. Y$ }+ ]
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假& D2 E. h% k/ L( j9 p& B
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
4 G! z8 t' \* _7 r( g
2 S6 Q, M& _! x6 n: l
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
& h+ @1 ~) m7 _3 N+ e/ f9 C男友話我
, G! X- P, X) O# l6 \. p9 h
& u/ q- Y! e, R0 U* g  S仲有一個頭,未計,
( `4 R1 A0 J5 u! B7 R, S  ^
) r1 Y; E" e" C& m  o- c9 g& G( x除非,已經⋯⋯0 u7 \( H$ y* z/ Z8 g& Q# m# h
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
- ^& b9 }" N4 U- n上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
2 [6 e- Y! x7 [/ S+ `# s
! x+ u; ?0 k' j& V7 [( c( h- |9 G上身又要,+ D# N$ D( k8 J7 _; x/ N
下身又加臀。
3 T8 z% y! o) \4 y- H
" I7 c2 U9 k+ N& k2 S會不會,好熱,好焗
% V% x  Q* C7 P) Y1 P. p
- X( F; R! s- S# U9 M(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   . M( ?2 w# t- A, @6 T: }
/ q0 g& J6 Y, \# ~3 W3 Q
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假4 A$ ~- A, }* F
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
) p  d+ L5 k2 H$ B8 L

% Q$ e. s. Y3 T好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
5 @) Q9 ~) A" {% Q0 o- _( qNice