嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
% h2 k5 @0 g0 X* r0 F
! x5 s9 a, D. f! {" E1 I  ?9 X7 H: B1 v3 ^
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
8 b/ n% P& r6 [; H2 p9 s: e/ z
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 + Z% F$ Y- Y6 T2 Z- I3 Q7 s
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
5 K4 J5 \! q! R3 ]如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
" T- j- T3 x0 `0 Z1 [著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
0 g: W4 P4 d9 W3 W$ u到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒1 h3 |7 S& d* e% y

- V( |2 C) u8 @2 f  z8 [硅膠款彈下彈下真係好過引架 . g, Z9 c! V2 L1 R' W# i+ a

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   $ S; W! o. C" z, `* b9 [$ O
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
1 y: f0 S1 d+ o
4 N7 O* ~8 [4 Y' j/ {) _& v: d這款o 唔ok? 3 j; s; t4 @& W7 \4 G' L
% |# o0 i  C) ]& {1 I8 C: G8 P2 M' ?
https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
0 h/ m% M  l4 R4 \& D) A
& ^% @2 j: r) X( O# B
4 ?- L, O2 J$ s* D- J  H6 ]“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較- U0 `0 P) t6 }# B: y6 ]
& N6 ?! s+ }% w* o5 s' e
手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺 ! F$ D# h1 F. P9 F- P
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
( E3 ~9 t  w' z( c' h出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油
; W5 E8 S( Y( b- a! q8 y表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手# e2 T/ K" t7 M( x9 r
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下 9 }8 B  n, k) m) H6 `* g& f* S, M" Z

" t0 w/ g3 Y3 v  L. R- `
5 Z& A- O' e% B買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
- ?' P& `4 F7 W; E. [& i4 O# A& k7 d$ H
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 9 H, Z+ T, ^) I0 k9 q/ ]
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 8 }1 Y- J  y* d- q, I
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
- s  j. P$ L" |* l, x/ T2 a, w' Z% |1 y' \4 ]4 E7 G* n1 Z. t
) x5 {, e" p* s) q4 K! V* n
wow. 冷知識0 \7 x$ _0 `% r

) n1 S0 |8 r/ t: W% q3 y1 \(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
4 a7 H0 L! u* T% {% \; ^6 l/ p3 K" o8 ^. ?+ \
真係好大真係好大真係好大
9 r# V, A* d8 \大到漏出黎
! r$ f) A& [% C- U; m
( L1 Q, k& o$ C1 G! ~
似,兩個吹的波波,在心口。: e7 q4 T0 D) E  a; }. v# c+ ^

, r# ^3 J* C5 a/ t- a3 g(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表     w7 H2 G9 K2 Y7 C1 D& t4 i

- t$ ?( i+ G) D/ y: E3 @) _7 }# `! p6 c7 j  p
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
6 c$ G! m/ s& q
( B& g0 v4 R% a, ^* _% {- d
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。
9 Q2 S% q* n: I3 {
# L' P( [/ I! F; U/ o( I. X0 L( m* ^要身材,也是女性
* J# ~8 e) F/ E- H8 G/ G' H  r" I6 o3 Z, t7 ?- w& o
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿$ N% U: G) h" I, A: G7 _
如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
. \# p0 O4 I: t1 F9 ?; ^: S6 Y, q! A" K' Y6 j) `
3 _8 M% |: X0 B
似,兩個吹的波波,在心口。# U; U3 {- V8 X1 {

$ \  D- m$ T9 V/ B" ^(o^^o)
男友話我似三頭怪物 / |" \  _7 @; t( I, ]- A

$ v! |8 Y& B) _
- c" f# \: |! l& D' H1 y" U# g% d7 T+ e

% Z. q4 M+ v) U+ ]
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   + |# ~) w* J# z  n9 K, a0 a* \
夏天會唔會好熱?
0 i% ?$ J' _. z熱,好熱,真係好熱# a' n5 {# ]' G
冬天我都要開冷氣玩呀
: _2 f5 K% ^& U, @/ s$ J# s8 S2 U2 A7 |0 z6 q

~. Q8 a6 I& I0 ?
2 A) k7 |) c- \3 Q8 T
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   ; b) P9 ]1 }+ H1 Y0 P* D8 h
好貴呀
! u8 ]/ }6 F% \; r% s0 U
; x& |7 k8 w, B' F. ?3 e4 u$ F9 f" {5 S) l( z但係值得
! `5 b" {( F- f% j* c/ F- P& }& h6 A3 G. M# v+ j
% m7 q+ p( n# L0 |7 R( j2 E1 u  F
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
! x0 e  a" [% W4 b" F7 S 應該好重
& a3 n* q- V: B% s5 L- g0 x戴左重左 5-6 KG
5 x) b( B: q+ m& _# F0 x: n5 L, ]$ M' y' d2 E

6 [+ L/ h1 {# f' l0 s: N1 ]. W( D
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表     f! h) k, x2 \+ Z8 [4 U: N
至喜歡看你腿- o! g) R9 x3 j% |) [
如果我腿似你更妙
% s, ?$ q' G4 Z# x# n) I" h9 [+ g+ X* j% j6 A3 B* S2 @  O
我以後貼多D比你睇 1 z# |* d" r( z6 G3 Z4 Z
" S0 m2 \5 `' m, U7 I( q0 C

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   1 w2 T2 O1 X: L, q0 z* M
我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
5 j9 h4 z6 z8 V3 O+ q) L. E; W6 c
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假5 ?; \, \& R: n) e% n7 j& ~$ s
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 ; C* M9 Z$ G8 Z
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   7 c/ h( J% i" a& u* I

+ |" a+ T+ M( G& a% \, s' j有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
( G9 {! R0 f! Y$ j" m用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
, r5 |$ i0 L# S3 a5 V; @
! R6 p! t% f* e) k# a- T5 y; M謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
# p) r& M! g( d- I; ~8 @# Y, {9 p. L( ]男友話我
- V% K/ V4 N0 R- R: ]# V
1 S+ C* [9 n# a9 ~0 ?1 w仲有一個頭,未計,
. a$ I2 I2 A, S* S7 U! U( ?) @' |' u/ s; K0 t
除非,已經⋯⋯' q9 O4 Y% g1 W3 {' e! k6 u
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
. C- m6 u8 L8 ], @- p上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
' u( V9 n% T5 ^( l

. C: a: z, l$ i4 q上身又要,2 g0 `+ {, ~' N# R3 y; K
下身又加臀。
+ g1 F1 h1 n) S8 U1 G8 a7 u& |1 x2 H7 m2 F# G0 g
會不會,好熱,好焗- z8 ]" }  Z: `  \9 C

7 U1 e7 h: K) G* l5 E(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
1 J0 @0 k3 m& u  d
9 B. ^5 M' s8 B: p# {$ V有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假$ }) w2 P9 A# f7 V+ N' A  X/ c
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
3 j* Q% o/ P1 e! R
1 `; ^3 F' Y$ Z3 w6 y, _) r8 L
好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
1 m* y, C2 q3 {0 ?Nice