嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表     E$ n: K. w# z. P" F/ @8 c
$ m: X3 z9 v- r; s2 D: l

. g" F; y& L" H* ]) i0 `我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
% H( \' I: E( H7 |" E, Q( U8 k你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 + k7 X: [0 b' g) w+ e% J( v. g
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
1 G3 ]% l, V1 x$ }( l$ ]! [# }如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款/ ]5 Q9 ^5 e4 C# y" w* U  j6 G
著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
% e2 E, j8 M0 U2 F8 a' w% J: R到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒# Q" V0 Z0 u) n3 S

, i+ c$ p" N0 i8 K! B/ q硅膠款彈下彈下真係好過引架
8 @* F" G% B0 i- |& s( o

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   
! r+ _- Y/ H; v: H% s+ w# B+ Fhttps://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=44734323821591 |9 d. j+ o. o; S8 c! F# F" n
* H8 E, o5 a1 l' L; v
這款o 唔ok?
! z' `( O  Z2 ^- E! V/ T. \' X' J% J; h- P; l/ K9 `" |! f; J; ^+ F
https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
0 y1 D- _# T. U6 P  _' C' O' x
5 b" m$ R$ u9 v5 o
. k# f7 |) y  \0 c8 J+ S; O/ Q+ D
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
1 j! E0 S. z9 D+ x2 V" q
) z4 ]9 k/ s6 k手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺 2 B* m8 p& p& u" s
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下8 G/ s5 f2 |6 D: X
出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油
  f8 _* S4 B: z% \' m  p表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手( l3 F4 q" R9 C( Z
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
. p+ h' w) o' {. H( H; g
5 J5 W$ N4 o5 s" a: X' ]
; J2 ?4 P$ t0 ~# d買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   + G  Z& i$ d7 j8 t/ v% _4 X& K; P

6 ]6 a0 l1 \/ f你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
# i' E( i& r7 J3 M8 m6 b填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 - P% c7 x$ ^5 }
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
; b3 E" |% ]! K$ Q& r
: B6 z- q7 {; @* ~* K+ ]4 H+ h1 U) E9 A
wow. 冷知識0 G) T; c8 D$ k
% U9 r3 L" `: o- c  c' D  ~
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
' B( s" l4 s- E0 N) W
2 D" R* V! Q+ z# J, o3 ~# Y7 ^真係好大真係好大真係好大 * h* ]0 A( {$ D: F# r# m, v
大到漏出黎
$ T" Q1 s, w# ?: Y6 b
2 ?) M! L/ E- b* Y; y$ ~' X
似,兩個吹的波波,在心口。
- \! P) @; z4 L% g
- R& l. e) v; U! {1 M, `(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   ) t$ C2 N/ @  r5 H

9 a1 [1 h( {) Z/ r1 I6 x  s) {7 E  T, t* r) r% Q
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
. U1 W. d1 o# a# C
! l4 R- v0 t' s6 S  T8 m; l. s應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。
4 T& K3 Q" F/ v+ b
2 L( h  y2 {1 v4 \3 d# A3 ~要身材,也是女性! Y( L* J/ Z7 m, c( G
5 B7 d0 _# v4 a& N, W# w
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿$ r% q$ q% M4 {7 y- ^) |) X
如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
9 i& G7 f" {; H7 G  a
0 e4 {+ q! y' T: c9 t1 |6 X
; `7 z& r0 I" I; c似,兩個吹的波波,在心口。
) `( S6 O0 V7 U* a1 j0 _% L  ]# X# L5 b7 h0 U
(o^^o)
男友話我似三頭怪物 , ~" R' v7 \% ]

/ W3 o( g- W& F$ V% h$ K8 w  A
1 [" D. R% U7 y% {' m) F
9 r2 X; L6 T1 I4 _/ Y/ r
+ N1 {& v/ L8 v! ~1 i$ g/ t- O
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   ; C# p( o0 z- S) U# x  J
夏天會唔會好熱?
3 F4 m: ^/ F' L# w6 a, E+ e* s4 o熱,好熱,真係好熱. {) W; {8 d. b% {6 {
冬天我都要開冷氣玩呀
8 G0 X2 D! O# \4 ]3 \: k" y9 o
. _  A! X( \% _4 {4 U" ], F
0 w. @' Z' p7 D" }
1 X0 R; x$ e5 V" C6 e. W& e
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   * F7 i: F- B5 \9 v* a/ M
好貴呀
$ e6 Z) e# E1 B1 I
1 E7 t5 ~* X- o: x但係值得 3 ^# ^4 f  z) W1 l4 q

* o1 Y" C* W) v7 e) l# U) _6 ~6 r5 p
  `5 Z) c9 w% @. F. `( w) h
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
6 j6 ^9 x( ?* ~( V. i6 ]. y6 ~# S 應該好重
5 ~  f% \+ V  i( L
戴左重左 5-6 KG
- z; o1 C0 l5 W+ c$ U0 ]* T4 m
' k! {2 I' r! m
6 I% Z0 i- H- A& z' L& E
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   
4 n  I9 m9 T( i2 p' y* [+ I至喜歡看你腿  l' H! D6 {, `+ \9 a# y
如果我腿似你更妙
9 l" a3 S5 `6 V; K! s, I
5 R" {* K. K5 @( i6 L4 e) i我以後貼多D比你睇 8 |2 Y7 Q9 j) X% n( v) B; K
4 {. ]# j$ r8 X, t9 s9 I+ t

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
! Q/ e# X% u; ?5 M* i5 B+ Q我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
2 e: `. K( U2 R/ p
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假/ S. I' C( s, w, n; h3 `% \
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 8 [% K1 ~: A$ U* m
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
- s( I* w! L& ]$ T' g6 R- v7 H) J" F* a
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
# \5 I3 d4 h; c0 z8 y; x2 W用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
" j' p; k% z- _' e
& v: F4 W: L6 ?謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
, [2 c) \- D8 \2 ~* e) |2 w男友話我
! H( M# d+ X+ k, k* U( E  G

( [* |0 W+ A5 y" O! g8 X* J仲有一個頭,未計,
/ M8 t& U  n6 H8 V% M0 M
7 |* I: S- ?2 \5 }6 D6 R除非,已經⋯⋯
6 U( W1 r/ i( R- k(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
* I7 X/ ~$ e. b7 U# k上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
! ~5 K( }  v& a9 ^" R* s6 k4 n+ p$ e7 G8 w
上身又要,
$ r8 t  d3 R/ t2 N$ s; y下身又加臀。6 M  Z0 M, j7 b. x+ ]9 ]

2 D, M' b3 T1 c會不會,好熱,好焗" }3 ~1 J' t. p- [; f3 q* G/ _
# |1 W/ {2 ?: v( o2 Q
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   * ~3 C+ {0 y% e- V; c7 u8 j7 V& e/ k

{, \$ [" _8 s0 w有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假" B, H# Y% P1 w  i! x0 Q0 X* H
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
( X9 B3 R4 R' X! v
& ]! _4 [3 f! }( t" \! x
好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張' c# p7 v& m+ E& |/ Q
Nice