嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
% l2 o6 T2 q  {! }' W
2 Z% T0 B+ ?- M
& k# ?* P4 W+ v' H/ B+ O3 G/ W我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
6 n; H0 _8 L+ k0 R
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 7 N( `& K$ f8 {- B
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
6 r, Y+ ]" i" W* Y6 H如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
+ a6 e! W6 C( K/ l5 K4 J2 N6 T著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
* Z7 p; F8 ]4 i) R到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
  }  z9 o' [3 S5 u  v6 [' t. h- F5 O9 T2 |1 X; \& n
硅膠款彈下彈下真係好過引架 & B/ V1 E% X' I) m! _. `5 q

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   % x  P2 u+ w6 {' [+ C# G0 \
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
% r' Y2 j; `7 x- Z) {2 S' P8 e
+ e; I$ N$ T0 A% e2 B8 Z這款o 唔ok?   X; {3 k  H: h' C/ P

?) d# U$ J# ?/ J# b( Q  q0 M7 t  ehttps://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
5 M) h" f9 U* R7 V& V; c3 A' ~+ M  h7 _

; Z/ m' L" j/ Q( q" g“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
( Z" z9 K# ?* Q/ b9 z9 X
( k9 Y% N" t0 b/ W2 F( f8 ~- {2 g( P; i手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
- k4 |! u  A" g6 {* x視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
/ `( t; m% [( Q8 \+ K: E' b# E, R出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油
& q2 |. v: @# v7 p' W& {  q表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手
. b3 Q  W  e* z3 Q: i厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下 2 e  k/ z  k; V! {  O
" [& L4 ~" u' s  c* R2 e

R$ g. `& J& A- e8 X. f買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
0 o' i- @7 w; V- s" ~+ O0 W
" m, e( V  U7 C1 h' u你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 9 o0 Z: N7 A  ]9 x) f. ?- k
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 * b  `" M# e! ^$ E& ?7 r3 T& Q3 D
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
# t% e/ a+ k+ |$ P8 n
, d, j1 A' Z$ o0 f; s3 v
/ _6 B5 b: n) l! d" \, I
wow. 冷知識
: g& G' e& q" B, L, n0 {
0 z3 L9 G6 H3 I(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   7 Z: I7 Y" E9 a

) G$ E( G9 {1 o- d9 j1 G1 `/ ]真係好大真係好大真係好大 3 _5 }3 s2 B" V: D9 |
大到漏出黎
9 L4 i. a1 q: \, |5 b* u

L) K* s' [: P似,兩個吹的波波,在心口。2 n8 y& B( ~. L/ n4 [- G9 s/ X- F
1 x" F/ r8 \! Q; G
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   7 V  ]0 [: v: D/ D) s

$ p4 G' R: k2 i9 U7 I! t7 {6 s
4 _6 n* h' O( n% x4 y) Y- R7 j我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
# l  L# I6 m) e1 S4 F8 S  n
  K% b4 }) h1 U( F: O* t& @
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。* ?, f. ~) j# n5 N0 z7 F" y7 k( q

7 k% g9 X) ]3 o4 `9 p4 j% P( k要身材,也是女性
* d. l! x- s' o3 s! [9 s1 Q$ [* e5 d3 X2 I4 @
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
+ V8 U. M, |! W( e9 H" i如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
) M4 t# p3 y0 a/ [. [* u" {4 U& G
: g$ |/ T# k; @5 t; K; E% k# S. [( C# B
似,兩個吹的波波,在心口。
0 q1 m" t- g1 l7 Y# }' U3 O* N4 D9 v& D% i! u: J# z
(o^^o)
男友話我似三頭怪物
  E  `- A1 b: r; A- h
, }7 E9 B( A; r0 m
, Q& x4 L8 \% ]6 r% }: Q
# P) |! E4 @6 S; u1 D- z4 t& k* z; x
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   $ y7 E6 D2 Y8 t, F$ W
夏天會唔會好熱?
9 o; }8 d" _& L# n  U3 J熱,好熱,真係好熱
$ Q3 d* y0 ?  U' B) y6 G$ g( }5 U冬天我都要開冷氣玩呀8 E% u# M, F" K$ s( E
0 _  G3 `0 i3 R% P. `' T

# K0 P4 n( d0 u0 `$ L8 H) w3 v) h4 ^; v/ [  q* V
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   & x/ B7 B+ s  |4 v$ D
好貴呀
* ]7 O$ j- }% q- x3 g: m5 l4 ]' u7 ~9 E
但係值得 / e7 O: \7 k1 ]2 @+ g$ Z1 P7 A; z

- o* r# z- n. z. q$ j. v4 M& E  P; N; I0 k; ~2 t) H
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
2 P' A2 f& I  I" W, q 應該好重
7 h4 m$ s- X8 E* ]
戴左重左 5-6 KG
; U1 w: Q( r( ^5 `/ r$ \! t/ o, L' ^- @* C6 L+ \

- [7 L# R9 @/ V- n' R( P$ t, f7 e
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   5 O: G/ z, _5 {2 u: _
至喜歡看你腿
7 D2 I+ E9 a) x' y如果我腿似你更妙
( c8 O/ ?) g% p/ W1 R

7 f0 P* j% Q/ F4 [3 z- ^我以後貼多D比你睇 / `% N1 W9 f- m# k% C3 w4 q
( x6 y( c3 d6 ~# C2 n% ~( x

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   : _/ l4 U/ V$ k- ^( V& e
我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
  G; ~7 x& J; E3 I
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假6 }8 H4 {0 R; H: ?$ n3 Y: c  ?4 W
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝
' g7 s( n% I" y* G4 r2 J如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
- E, y) K, x$ b2 n- R' G' T4 ~5 E5 L/ R& S
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
" M5 }: F6 q0 `5 N5 \) C: F用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
* w& W1 f/ i4 n. j& F( ]5 Z* u
" r4 ~5 B  j" R謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
4 v# N% F* q; Y$ o/ R& M; K$ \2 R男友話我
2 t( V  D% d; a9 [( \
) P4 p$ R) f2 d/ m+ F4 j! V仲有一個頭,未計,
; a6 R& {- Q* L8 y3 S8 ?9 N8 e# K( d
除非,已經⋯⋯
' I& D/ U8 J" U9 i/ n, M(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
, `3 \: @) R- k0 U上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
. C9 l& Y  c" Z4 ?; L% A
! Z; v; I3 }' i
上身又要,+ }+ ~8 s9 X; `* Q; h$ b
下身又加臀。+ p! N$ m* a/ V0 s

6 N! m- Y: U, e! d) M會不會,好熱,好焗
  w4 ^0 H6 m- |7 p. ]# f* N% N  M# }+ t+ m! f. F* M+ [- X1 Q& ]( \
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
; O5 v2 ~! ^: Z: y0 c. ~- G) L: B. c" W4 q
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假4 P8 C5 Y9 k2 ^8 }
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
( P3 P  V7 Q. d* A
$ z1 j& f% ?  S0 y8 u( h: [! G好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
6 d4 _" I1 Q9 t6 P* t( Y$ uNice