嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
! L+ i+ O  p' y( V/ J3 ?$ Q2 Q
  m9 N" b& u, i2 k
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
/ E# L& h6 j  h* y! r2 ]
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 9 n- z. Z% A% d
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 3 R4 D: g6 d# t$ y# V8 z
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款0 j3 J& d7 ]3 ~9 ]
著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 7 r9 t8 q* _# D. _8 I6 f8 X
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
! H( E, g: s4 |9 _& a% ^- u. p' m0 u" V4 k# {; {( q
硅膠款彈下彈下真係好過引架
7 s4 j+ A: ?8 N; @4 ?2 Q

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   9 ?! X( g5 k; @4 _; D! t
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
# m& m6 h( ]* @( R' `: d. a$ h" Y+ S1 _
這款o 唔ok?
- X8 ]: d6 N3 M* ]  x
6 Z3 U! `* ~, L! ohttps://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
" I! \- q0 Z' K6 M
; d# m* q* g( E
/ q9 K- P3 j3 f$ @' [: L/ I“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
( e3 I' Y/ D$ i6 x+ c! {3 q" T1 M0 @3 e: X0 j
手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺 ' ]+ j9 O6 y* I- p' k1 H- P
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
' g; u! J" Z" _; o0 s+ a, t出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油" r- `3 g9 o% Y& `/ P
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手$ ~- N  w1 `0 z; D9 T. K
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下 7 j/ o- ^+ k" e. b! @

h& g$ ~. S6 p1 r3 @- h' ?; n. H6 K
買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
' R, ^/ }+ D: P. e9 U8 B
! A' A1 ?3 p6 a% a' D! g  h你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
) h* D% Q. N& Q1 ?& Y填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
' Q1 I: S/ {" q+ Z如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
5 H. u) @' d# a# x, S  ~9 z3 K* G
# m5 o" ]6 V# z$ |
: N3 e4 }- u8 Uwow. 冷知識4 _. |' E: q% p" `$ w
1 w5 P+ q- O- e* g" m& _! p5 H
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   # o5 @3 O0 e% ~5 J/ a1 I
5 F3 _' ?) r" Y' Y  H3 z/ ?% J
真係好大真係好大真係好大 ' B0 I0 L. n! i5 K/ ]
大到漏出黎
% f! [0 J. D2 C# s1 x

& x5 S2 |2 x+ q2 r! I似,兩個吹的波波,在心口。) H+ \! y$ t( ~/ g6 g3 r9 y5 [- T& N
$ W: q0 N* A7 B# J% A# T
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
- W) I# X3 ^1 {% b. l
. b( m1 I) I3 V4 e4 q: S
0 p' m7 d* E9 g) C2 G' b. i我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
! z4 X; V: Z6 z& f' h& s5 a/ T- |( U7 a
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。# r* a4 }) a' p, W

5 f. B8 l0 v- c) w! A5 T% T1 z. y要身材,也是女性
0 X  c  b! `( M' R0 z) E2 P- Z
+ G; ?) _" Y5 ~( S# i7 o(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿* e; t* [6 I0 n" x6 t
如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
/ Z0 A9 o, a& a- ^- q4 ^7 k
6 g1 r! @) T. ?3 g! ?. \
( v* }* Y3 Z3 D, W, i似,兩個吹的波波,在心口。
4 {% J6 o+ F3 N6 `
$ A$ a% h7 ^$ {" y(o^^o)
男友話我似三頭怪物
: S1 p' L5 ]. Q' n  Y& @) Z8 w, U! B: y0 S0 ~7 h2 L/ d

% \$ B4 m' K  C! F$ V' C4 t" h# s; J, E3 r) M* d
, L, L! O6 V+ @2 _
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   * a6 O! `0 ]- k& a. _8 J# K
夏天會唔會好熱?
* P+ G: o1 n1 P1 Q# {) d8 G' X& H& [0 ]熱,好熱,真係好熱+ o. W5 {* j0 F/ ~( a+ ], W
冬天我都要開冷氣玩呀1 f9 }* W1 i% J4 e1 E8 m: G1 `
6 l2 \: F& E7 T
1 w; o: f. M. c5 S1 Q( s7 l; E
3 u! i1 [# h8 T& x/ F' n% R
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   4 h+ |& q3 P0 o( e$ o( n' e
好貴呀
6 }% s# l: y% K+ d  R" a( M: q& B( ?; s5 K$ p& M3 b) c/ @; v
但係值得
9 l/ g! j2 B7 H0 k" q: D3 K4 X* j) ^5 T7 e

" Q- p7 U9 Q/ ~' i* T$ @3 {0 K
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
: i+ D( h4 N- f& m/ w* V 應該好重
* ^( p$ F; c, T; E% ]0 p- x戴左重左 5-6 KG
7 {8 x/ b, i/ D! l3 |/ u- u
+ V9 S- q- h+ W2 j+ p% O" n) M" E, Z/ c/ \/ K9 f- Y& h
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   
: }, o- A- b! G, L$ {1 P" e* \# g+ b. l至喜歡看你腿
6 q; m+ k( [9 b4 s* g如果我腿似你更妙
' `! f3 C3 r9 J& b! {2 ^# W
. Q; S1 L$ f8 I
我以後貼多D比你睇
( d0 |# [5 {8 s* U
1 |9 e/ }5 l1 I0 _# L; o2 G* V[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:21 編輯 ]

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
+ _: f7 R. @; N6 @) \我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
2 W0 M- p# r! T# v有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
- J" J, G5 I* w/ N9 J: B5 k8 R用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 / `5 J$ x. p: _+ J
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
  u' z8 k' k& m
$ H4 \9 l1 ?& Q有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假" b6 L7 q* P" w1 C, _
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
' [$ ~% v% k0 ?' x! l+ m0 F2 h$ [( n! i
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   7 l! O( E* c, v
男友話我
0 d8 [% M9 s+ \. d
( A! W) M2 f! Y2 L. j* P% @仲有一個頭,未計,
0 R5 ?. N& e- K6 e4 r1 z7 `( j8 z( M+ f/ m( @3 o% t
除非,已經⋯⋯8 O2 {3 T$ O0 @# g4 V! r
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
% E3 H- V1 Z1 F3 ]- ]上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
0 j$ S. ?+ ~8 j$ {! A6 A7 L+ ~0 F: I4 u" j* d$ j  U
上身又要,& _$ b& @1 Y) K9 a
下身又加臀。+ X7 H  V+ S4 u* ?
% x  \) a1 S: K5 [4 f, C
會不會,好熱,好焗
) q) Z  \4 v3 X- ^4 d$ z
; x6 c: p, w% a5 Q7 O- |- p(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
3 Z, e* h% T# G; ~# k
+ |7 ?6 ^! }8 z+ d; C. R0 W有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
* z% c% R" B. U3 D$ H用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
( Y$ V% O- {3 k& N
8 u! a3 T) w; i& F7 {好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
7 M9 P+ X. e3 \/ _Nice