嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   / f  O& b0 y4 p" Z5 L: j

8 Q0 r/ _! f7 |% |
6 B2 _% A, c% j5 d- i- a我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
  s0 R; X2 c& ~$ e
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 " c( a# i% U6 _4 V7 X7 V# z8 d
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
# t- B  O1 B8 d: p如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款8 B' I! m, b6 q) [) ]
著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
. h, l; _6 g8 o% b% n4 ]8 S' i到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒. Z6 p* j! n- O/ S, F: a; k
$ G( q- j- ~  a3 N3 q
硅膠款彈下彈下真係好過引架 6 W7 \5 \8 y( @+ }& N7 i

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   % p, Z* |4 \/ i1 b
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
) C; W+ ~: a8 i7 p% L
6 @$ x- }& |7 E' N! x5 \* N9 |5 ^這款o 唔ok? " l: Z2 i$ \9 ^' U' e5 m

8 {: ?6 x$ p4 |" ?/ S' v8 E; r' @https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
& ?2 {( R8 s, R6 r. I) }- l

! O& ]$ X  j& ^/ W2 I: v  e- t" Q3 f. B* N
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
# y* t/ I0 ^6 W/ H/ b: K5 A$ l) u
: d! W- U8 _1 J手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
' A& p! x% `: X/ v/ H視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
7 f; d7 C: ]% z0 E出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油
2 o$ W! i& m) y2 D表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手
2 F% a2 l- ?4 x8 W+ s! o厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
) [" L7 ?; a2 v# a% ?. |* V7 x. H# x0 y( Z7 E- x' W& A; r  P

7 R1 j, L4 J- Z1 Q6 m- Q9 I買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
! x" j8 E, J( y- r2 f+ d! ^+ p1 }* t( M' q
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 7 J* T, D' }3 X5 ]6 N3 ~
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
: C0 T$ f  Z7 U: M如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
: J5 I1 ^) t7 ]7 s" {" E6 C& ?; Y' q9 A5 m# o4 A
% x1 w$ ?/ g  _$ q! d' t
wow. 冷知識
6 b9 |0 Q* U) L4 Q; R: l$ P4 \  [! d/ \7 f* f$ Q
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
: C. {0 S' Q: j, L+ h3 ^3 y$ A$ i7 g" E2 y9 I
真係好大真係好大真係好大
" C, X% e' q1 L: R  o% A大到漏出黎
- K! [& J" j9 z+ u1 f
! q  H8 B' u2 V7 @( }似,兩個吹的波波,在心口。
( V7 P# C" c) J9 k, i9 x4 k
0 D/ c# P) x# q% M& P) Y(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   ' Z) Q6 @3 x8 z
, @9 s# {' B) {: o. y. P
. S/ V, s+ d; w9 J2 i" t- b
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
8 Q+ |4 m. C/ T/ z: g, |% n) v2 z: T$ s/ h9 h0 x# [8 l2 Q
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。4 v' T% J4 D  |& K5 C

- b& E' W4 W% {( g3 Q; F要身材,也是女性1 c  s- S. j: Z' d2 B

0 `( M' ?/ ^  i# j: g8 m(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
3 A8 A  m' r0 r3 ?如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
; ]! H6 T$ ^+ z4 H* Z+ _% p
  k+ J( z2 p3 F% t, O1 B7 I( N
" M; G3 \% Y* R; m' ?! I似,兩個吹的波波,在心口。
( o! ~0 o% G& Y% a0 @
$ B+ `  P! q9 b# C4 @3 {; N(o^^o)
男友話我似三頭怪物
1 G; d) s1 p# Y' ~0 \( |# e6 D( B2 \* H

3 q3 j7 A7 `4 J, f1 I! A
9 z/ `( l, B- L" Q( o0 n9 d
- N# b& l1 w7 \4 B. q9 L* X1 g
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   0 k1 L+ W' F  w4 b- v2 l5 k
夏天會唔會好熱?
' A& B; c2 j2 F7 b4 k熱,好熱,真係好熱# Y0 A# i3 L# X3 w' T
冬天我都要開冷氣玩呀
2 {  x# W$ z' q, r! w3 F5 \. c, h3 P2 p5 V2 v# N& Q

/ z4 ?- ?; l7 e: v! u4 M8 p" s' ^+ e5 g6 d
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表     @: {& }/ e' n0 A2 c
好貴呀
6 v+ P7 Z- r) o! Y3 b: x, k+ ^* h- d
  m: M4 F% t3 F1 `8 _% E* |3 `+ ?
但係值得 3 Z! F; c. h5 T0 J

3 a: s( j8 A( J
# i0 H: z( U  H# G9 |
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   / H- ^; G- A) ^" ^! q8 i
應該好重
+ k- `6 b0 Q% E2 b戴左重左 5-6 KG3 }! N1 c) p  x9 k$ ~3 I
5 q+ X+ ?6 P( t
0 W5 L7 Q* I9 p/ Z- I% d+ U
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   * U% g4 s4 Q- G$ C
至喜歡看你腿
0 `5 H  F+ R) w" Q3 i如果我腿似你更妙
2 I) u( ^1 `$ k# S9 K3 a2 O5 w% j6 p% ]- {* R1 `
我以後貼多D比你睇 * r1 w) V* ?- r9 O7 K; U2 _& x

" G4 a# G7 @- a" j+ h6 @[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:21 編輯 ]

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
$ [: n! [/ N7 |我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
7 r7 b: m' ^' `4 Y# e1 W有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
2 a. s+ X  C; H+ ]- X3 `; V用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 / l3 @( q2 A0 c# m" E
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
' @. c  z; U& {" L% y( O8 k; g. D
& B( y$ d9 t9 z8 I有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
' S$ a1 G% |: t) q4 }  U用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
6 y5 V2 b( I4 o: Y+ j( H+ K' y  Q# }. q2 b& x$ A: J- J. D, o
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
- |% R2 B" h# y3 \& P9 a! ^男友話我
* T( E* T* e$ Q1 {1 B% b
9 Y% ]" ~3 P2 X7 V1 ~" E5 a
仲有一個頭,未計,
! R0 h- ?) ?0 P! y; v$ s. H* F9 A% ~7 n. z/ M
除非,已經⋯⋯
  ~& d; s4 [. p' g: z/ _+ |# v" @(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   & L) {& U+ t5 |! o1 }$ S) H
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
0 A* L# }. A7 z& H

& V; p+ ?, g( e/ K上身又要,1 V( P& p* E5 m# r$ r7 A
下身又加臀。
* B9 O6 d  T- r! X( k6 J8 X; i0 `" g, r  D7 q0 ?
會不會,好熱,好焗
7 D6 j& r8 f  @8 q% T# n% ~8 i6 T$ x+ S5 ~+ X$ [
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
7 K4 V2 J9 p0 G/ K$ D3 k+ r$ E' Z3 E  B
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假2 {) G5 G( _' T1 c' p9 U0 U5 s$ M
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
# J7 Y3 U# ]0 f$ C+ K1 Y
' X0 R7 p4 G; R7 Y( \2 J/ v8 j) P7 z
好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
8 v1 q0 }6 l, E3 JNice