嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   % g0 n# A4 I+ H/ Y8 R! }. F. \8 I

F" d1 B9 ?/ M! m. [# P- B2 `, ]: S3 N# o, X3 n9 f/ [' o
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
" v! t. c6 g  B& Y5 O& }" g
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳   {* c7 e3 S$ j3 Y
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 5 M8 c  W+ ^5 q5 \7 r9 e
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款7 i' o+ J. K) G0 b. Q9 P
著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 ' M0 K- A2 \" p# U
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒7 @! X2 T( c4 F: v* s
$ H2 W4 \) X- K$ v8 F8 N
硅膠款彈下彈下真係好過引架 / }( c" J5 z4 G. G$ U# Z

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   
% E# n1 }& z: B$ B/ g4 y4 Phttps://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159) C- B4 J9 D5 M- r/ u

+ r1 u; I0 ~! N7 [這款o 唔ok?
" m/ \2 T& e. r; U
  S4 a9 G: m- Z6 J7 }' k+ N/ ]https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
- A# q3 y) R0 }/ L& e* A% H. n+ @5 c
! G) I4 S: |; q- o# H& B
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較$ |; @! D, p& E  f* T# _0 e; _% y( G
5 }( t6 ?9 H6 p0 q! D- A
手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺 / c: J" o, b) U9 Q! {; D' G
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下: h6 C' t# B0 P  U7 V- K/ `5 r
出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油& I. c. }% a. v8 f( T! t: e5 a/ N
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手
: X! H, R: I$ J厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
9 f; f1 s- v% P
4 t0 u- N( l# W, i* o+ V! X8 K1 s4 b# }
買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
+ R! f" {1 {  J2 H# V4 `7 k1 X! B& @
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
2 w; ~3 e3 ]/ N: r) Z: G填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 % S! `& m- B5 g5 z1 i
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
5 f  j- m( P% s1 P6 @! L1 ~- w
( {, {+ ^5 r$ [: [) a

) q; L4 j+ C$ w/ K0 B2 I7 twow. 冷知識. V, U8 b% A& {' x3 Y% [

" I1 c/ w2 X& s) @" J(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
$ F* K  j, ~' m+ R; a0 s" k3 h9 B9 o* x9 Z# M* F; s: J& x" ~' O
真係好大真係好大真係好大 8 L7 a2 q, R( V& `' c1 R, i
大到漏出黎
; W0 u$ U: K, `. F; r: l; L; p: T

0 L; ?# X' U8 C似,兩個吹的波波,在心口。- W. ~2 Q; L1 o
1 u% c7 ^4 L2 }+ Q6 p2 {$ L* S
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   : Z* y; X4 g7 l4 i9 q; N- x% I

$ _# b8 I7 B# V7 w! p0 ]! l5 N. j  d( R* a
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
* L' f8 }' j! \$ B
& N2 ?2 ^: U$ ]6 ]應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。" C, `$ `4 [$ \. Y
' {3 e5 I& I! S% E3 f5 t  d& G
要身材,也是女性; ]+ R" K( I; L: ~8 a4 s$ l1 F4 z

) k7 G; }) |; C* X* [9 x) Y(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿) q* q+ C5 l/ U! s- i1 K
如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
* J/ S- G; C9 X* f7 L' ~! n
/ L0 v; i4 B% a& W8 x
1 Z* }+ `* E- @; |* I7 {, x+ F似,兩個吹的波波,在心口。
) e8 N9 j. C- F. R3 W! _; Y  v: L; x" P
(o^^o)
男友話我似三頭怪物
! K! s' V; {0 \! o+ A3 ~1 h3 k0 u7 s9 z  E% x
, }+ s  U/ v( R% h
, V* r+ V- @5 Q- t9 A
* N( A. p6 c% ]0 o3 \
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
& ?! u& K- c3 i, \7 c夏天會唔會好熱?
% R( }+ h* S( L熱,好熱,真係好熱
* G/ h3 Z; [$ f2 B+ T. s- U冬天我都要開冷氣玩呀. ~0 a- ~2 H' h; D4 C* q

2 g: C; T2 r! W# }$ `6 i, A0 A& e$ q

" e/ z3 B$ R6 Q! P5 f
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   
4 ?: L8 W9 K: u( h7 |好貴呀
- t1 W! @8 }: l5 a7 w4 l* Z
" E7 {, W; G8 a% o但係值得 6 C* V5 z2 B3 H
4 ?3 l" n+ ?5 P9 }) Y& S9 f
# l$ I- M$ f/ Q( n+ N5 H5 o# m; x0 k
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   $ p, w1 I& Q7 D. M' K; z. f
應該好重
7 T. e. A; v! X- `# I1 B- r2 U5 p% J
戴左重左 5-6 KG
2 w& m5 ^4 U/ Q* v  K- [; E4 z9 h7 i6 @9 m2 H# c: I! m1 [
7 J$ t( e' _7 J* B
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   
! m( {( B% Z+ X  \8 j至喜歡看你腿  h" r) B/ f/ A/ N1 y5 Z
如果我腿似你更妙
! t( h# k* i+ ?" W3 X! e/ Q! D% z. N
- H& i' I3 N- `" A9 S* Q我以後貼多D比你睇 + S7 u4 M' g( s! c& Y( q

$ u- W0 v0 S" w5 V0 T4 ?. o[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:21 編輯 ]

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
6 l% L" J9 U1 O9 K6 j2 V我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
- \- _; O0 x0 M0 `
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
# y$ n( a; a% o& Z0 J/ v: G用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 8 N. i5 }0 j, L  _/ E+ D  Z5 U
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
2 y+ Y9 J8 A0 e  b( t3 u; l# C/ ^( f" [; P
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
4 B% i$ U8 }* B9 W用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
3 \' u; C  b1 a7 m( M) K- o5 c/ V  H. U4 g; J
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
7 F5 |0 q! o" ]" G8 q) K, O  A男友話我
& s  U5 c2 u( ~+ H8 T, \" Q1 a
- d8 I0 p* @; b6 P. \仲有一個頭,未計,) H- l8 V: c! `/ l5 ^
! ]  l7 Q: w0 J1 p; O$ C7 c
除非,已經⋯⋯
" @+ d; d; }' J+ f! T(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
3 |7 W& y/ l  w6 c8 |% \& c上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
! G& z# P# p; @- ]6 X6 ?$ n- g

; d1 i, O/ l0 w: \: s上身又要,* V/ [! {  G9 y' t
下身又加臀。& b$ ^0 h0 I; B; L% u
/ w  N6 \5 h9 G! H/ Y/ B
會不會,好熱,好焗+ m; Z" B& N, y/ W' _# P$ z! }

2 [& t. m5 X4 p7 J* G( s8 f(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   5 o7 v3 c# N& E6 x8 `

n9 H) @5 B$ {- o5 O有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假0 \; M2 K( P4 b/ G
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
, s! C  ?& z) P+ ~; ~" P! b. J3 ?5 k

5 A' ]* O. }2 {: ?' A  j+ ^好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張/ ?3 S8 g7 X$ ~: ^$ c+ R1 F1 j
Nice