嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
* C" w. p/ L8 l' |) {  `" L7 Z1 i! C) s* J
- g+ L- e$ T* a
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
7 f2 f6 ^4 \3 [8 R你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 , y# C2 i& b1 k0 {3 ~/ s
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
4 i' u: G# Q" K1 f: F8 r! ~6 V如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
- B; Y. \, D. S2 ?著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 ; i4 S' \3 }1 T6 K: Q0 q' {- [
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒3 }" V: I! [' n

* H/ y8 t5 H" s& G/ x硅膠款彈下彈下真係好過引架 8 Z4 t- d" P8 E$ a5 N

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   4 A) K3 C: A5 V: o0 F: @. d+ E2 w
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
) j; h1 J2 Z! O/ U+ q/ Y& g, V: I6 f  V% y) ?; ]6 q
這款o 唔ok?
# z0 A/ B% c* q6 w& M. b# s3 Y5 B( Z. p$ t+ _# R
https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
1 `7 t+ _  ]  |* g+ u

L& Z' n1 b$ a  a. o' T4 a$ b. i' f1 D& Y3 _
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較9 M' W: R1 p2 s# N

! \* b7 f: u$ H& t手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺   v( g/ b4 a) S4 G/ ?; S
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
  }- i2 b+ ]6 m" J出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油
) T! j0 }% z6 Z7 ?表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手
$ e* I+ c& F5 F- y4 x厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
) D& T) l% E: u
" R9 z& p7 L5 p/ Y: f# U1 D) d  D9 M
/ O% s: |, `/ L0 T買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
8 ^# e+ a1 t. B  z2 n* _& F2 Z% |9 j
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 9 S5 z* j9 N0 t2 I' l
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 3 \% V; r' f. b& W2 {( K7 {8 D
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
; v9 R* k: `8 D5 t& y3 s) d5 v" L3 e
% _" Y1 o( h$ [

9 {( a3 w6 b* w  Ewow. 冷知識
, Q9 @, `0 W/ f
+ S: N$ Y" V+ u# B4 S  y- ]6 U  Y(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   0 f+ n% {+ Y; D% ~
. A8 h1 G9 j) N$ x, C
真係好大真係好大真係好大 - f0 D8 n+ U* j% V4 }
大到漏出黎
# O" X% b9 u$ g% e5 K; X$ d1 L  ^+ ~
似,兩個吹的波波,在心口。
/ G7 j8 v$ J5 R; v' y9 Y* f7 v9 Y/ q4 G
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
7 K1 j. N1 r8 {( z& T- n. @6 i# w  V3 a! F0 z2 @/ @7 P
+ f) l1 F" f2 r* D. e; l
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
0 R& B" c) v* W( B* s' [/ b

: \: T6 [9 |6 F# [應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。
  ]" e9 M; z# `$ ?0 w' `' }* U& c
/ C2 L6 G$ M  j. [' a. ^2 I' n! F要身材,也是女性% M9 a3 Q, U$ ^0 t6 i% }

" @: {. R2 f% l: s5 W(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿; F# R& A5 O, [. J7 U+ P' A0 o) h6 `
如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
8 n1 @$ t) J' Y+ Y1 H
6 _: ^  ^) _* |0 ?( ?0 k9 S/ N
2 X; {) G; u7 X2 P% P  y6 r: {- \似,兩個吹的波波,在心口。+ A' t8 ?& n" a. V5 Y
( f* @" b; W) i- s, B: }* y
(o^^o)
男友話我似三頭怪物 + ]9 J" H/ i+ ?
4 ]. u0 h  U6 K! l
3 [& j; d2 Y1 }

. r8 k) T+ J7 \9 d8 Y* H: d2 Y, H2 K
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
1 M2 M! y$ H" w) k夏天會唔會好熱?
/ }0 {% x; }7 c7 t
熱,好熱,真係好熱6 a( q9 G4 a+ A$ d) P3 \
冬天我都要開冷氣玩呀
# y9 @* Q8 V0 h' }* F3 T" I: j, l$ H9 u* _2 F; j% A) m

' u& A0 H' S  n7 m
; F- V" z0 Z8 }- D
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   . f; J% P1 o! j# x" Y
好貴呀
. T1 }9 p* S/ V0 [
3 A6 t8 s4 `3 K1 A
但係值得 6 R' \7 f( |, w) O4 I
' L6 j9 `- R7 Q1 L& L: f
  t7 D% d9 V. m5 @- p) B" b6 l
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   ; B6 Y2 c- b/ t8 I: {% Q, W
應該好重
+ p9 @( L1 C7 h
戴左重左 5-6 KG, M) {! K$ n' G

J) D1 {+ {( ^5 F3 c8 q# f( g/ V* y% J
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   : O8 D$ Y+ C+ S3 q
至喜歡看你腿
' u0 a# a# `4 b: h9 R4 p+ X如果我腿似你更妙
6 \6 D: `$ Y  \
* {' y1 S$ L/ |( g
我以後貼多D比你睇 1 [4 \/ _7 q1 H: }' n8 u$ E+ u8 h

# \2 U3 d8 u) w+ L9 f[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:21 編輯 ]

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   ' B  ^% U  f4 R( Y5 V/ o) j$ r3 K
我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
& \  `5 A( o' I
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
" q6 K# x0 R/ H: ?& Y* t3 L用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝
6 p/ M/ ]- Q' Z6 V5 I- ?, H! R如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   ; O' q' k5 w/ ]8 F
! ~2 |3 g3 W; x- [* c6 ~0 S0 |
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假, c* @3 V0 c9 I2 }
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
: T, i( w$ X2 x6 y3 v+ c9 e) z/ k
% c# d. t- a* M2 d/ m) h
謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   2 @! m3 T% ]# t
男友話我
+ I3 W/ |% u+ I8 M$ b& Z
2 H% x# h# e6 }3 b- T: ^仲有一個頭,未計,4 f3 D' W! l0 i& |1 J3 W1 k

M* A& _" }' a除非,已經⋯⋯- V. B' G7 D. ?
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   * W- Q+ U& ~) E! Q; ~0 o9 a: m( h. R
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
( q+ }0 {6 j' W( d. Q8 d: h! E' T7 @: l* S, U
上身又要,
% j4 g% @, [  I' g# Q' K" b下身又加臀。
' L& v' L, f1 E' ^- Q9 A7 F
$ s9 ~8 d  {8 |( N: @會不會,好熱,好焗
) D2 L' X3 K! _# c  l0 }1 |& G+ Z$ E7 N
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   * A# L2 t" h1 U2 V3 c7 M

9 q+ V8 {! I9 i& ?5 d$ E+ ~0 N有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假+ ~$ I! ~5 ?" G1 u9 u3 F. f. l- E
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
+ s+ D- |& l# ]. P1 k# b  P" i
2 [4 T  S+ ?- T% T( d+ E! [* e8 r好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
5 A2 t& ?% W( s. N1 q3 s: TNice