嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   : }( F: ?3 m1 p% p3 I1 t5 C
7 B+ t: a: T2 Y5 P( ]9 U2 _* S
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
  n0 B3 m2 y1 Q7 V8 E8 ?8 d# }& C填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
% s! |2 F3 l! k* C! r. n1 j如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
& e& x$ k( \0 _- E2 J# R# i& a  B+ R% k真低大,衣衫走路都不方便.... 係嗎
搵時間多愛自已些 By Ada !
1.加隱形bra固定胸部
http://hkcd.tv/thread-69553-1-1.html
2.Love SM Style 浮一下,露一下
http://hkcd.tv/thread-68476-1-1.html
3.著婚紗新娘裝全配蕾絲手套頭紗
http://hkcd.tv/thread-68521-1-1.html

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想要買番個

而家我心思思想買款試下
4 \( f( T, f* d; {之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁

尼種我都買過  係好熱好厚 但著起衫黎望落真係會好豐滿

夏天會唔會好難受?

最後一個太誇張,但都幾正

夏天著住離開冷氣房即死😵

買了個D的感覺不真實啊

引用:
原帖由 thong 於 2020-5-4 14:41 發表   
  V6 w$ v# O7 J. i+ M夏天會唔會好難受?
# N0 L$ F$ k! B, V" v
引用:
原帖由 ceciceci 於 2020-5-4 16:45 發表   % w- c; t; Z3 a8 j8 H& _
夏天著住離開冷氣房即死😵
* _' s% k3 R7 v. W$ u: g; q
真係熱到裡面變水塘,一除義乳D水真係爆瀉出黎
% V9 p, Y( U- A4 S
: ^7 @% [1 a6 B( W# f4 u% @1 f9 G$ C( L; ?/ b. ]( V; u

, m9 E- H: |1 ]0 a; V  q0 f) Q
/ N- m) e6 I0 a( k3 f1 R/ n# m
引用:
原帖由 夏天 於 2020-4-20 11:34 發表   
9 M0 v8 m' @! S太大還有內衣買的到嗎?
: f8 A; q. ]# S; r2 g% d4 I  v

9 A; j$ e; \. s: c/ ]4 V: N4 e要買實買到 9 ?, j4 V& e3 y4 U5 m0 L

4 P  z6 u5 W3 r: D+ M.( G9 C/ P( h1 V: I5 V( P" e) v
引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
* Z# k. ~: s; I上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
8 s' P5 u! s) a8 M4 a; j有買豐胯提臀
4 f' l( ~5 z/ i7 b& s
9 z. j8 Q- p5 b% ]& B; v0 d  x' F.9 T" @1 c$ S* m3 Y7 t6 H

7 {0 t# i9 A2 _% N& c; L  C$ O[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-5-8 00:56 編輯 ]

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-5-2 15:51 發表   
. J$ s, Z1 h3 S: K" o而家我心思思想買款試下
5 b/ q9 ~: r% B3 w之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁
! H! }: G" E& G& x5 r
引用:
原帖由 skbbb0083hk 於 2020-4-26 13:38 發表   
7 B+ E% P5 P6 i" S+ e  }' C% V我都想要買番個
5 @4 W7 F' S; ^& u

. N9 k2 b4 w7 W) n買啦買啦 ) `! x. n. u1 a+ Y; v
唔一定要買超巨乳,但買呢個款式包保無買錯 ( P1 a# Q  z/ H& {5 ^7 B
) H  X/ n+ e7 K' o6 ^  B- ]

6 |) \( d0 a2 H) k" R- i.
: U  L' O1 A8 T; ?+ Q1 c
引用:
原帖由 cattac 於 2020-5-6 18:15 發表   
* `! N- V9 _  B$ k6 i; C買了個D的感覺不真實啊
8 S6 r  k# @6 Z9 E' x5 E

# o7 E, a) B/ Y5 A; c  j7 N覺得D太大?定係覺得手感唔似真乳房?( }, f1 V  @5 a4 B7 e5 N5 P( b
% P. B0 j! k& |

大胸係室內玩下就好!
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

我都想買個B cup 自己玩就足夠, 有冇好介紹?

夏天應該會很熱吧?

大到离晒铺,不过好中意

我都想買B 用黎著校服玩, 太大唔似學生妹

喜歡,但不便宜

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表     F4 y7 {+ C3 S; y

) L# J3 T* ?& d/ n6 }! T- O2 z  m( w你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳   F8 u6 u7 R" \8 k4 m/ Q
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
$ {4 A9 J- s+ p( f! {( _, z如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
( B& x2 l9 |% v3 k) K
4 Z% d3 `3 |0 g% D! N這張效果真好 因該是E吧
1 k: U1 x0 r7 w7 t( ]) D, l; ~3 _4 Z+ y

. K2 ?2 K' j0 u4 D. v但買太大真的很重呢
) W  ^2 i8 i7 G7 y( |
' X1 N" d' q$ \# G  W覺得B還是比較自然點
& r. U* `$ q# q& h7 h: P, a& Z3 b5 N9 z" M+ v  C; x0 X* b
每次看到 女生穿得漂漂亮亮的 自己就很想穿看看
偶爾會羨慕女生們穿的水水的

有點誇張的大

系邊間買好想買

系邊間買有冇link???