嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
6 c0 z/ t3 P* I, `( h4 m: B1 C5 H# ^# f5 O- j3 a, Y% C- P
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
' w' h5 H5 ^1 r( D填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多   g; y* `" D# Y+ U6 n+ ~
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
4 c( A+ c+ I1 J7 z. n8 r
真低大,衣衫走路都不方便.... 係嗎
搵時間多愛自已些 By Ada !
1.加隱形bra固定胸部
http://hkcd.tv/thread-69553-1-1.html
2.Love SM Style 浮一下,露一下
http://hkcd.tv/thread-68476-1-1.html
3.著婚紗新娘裝全配蕾絲手套頭紗
http://hkcd.tv/thread-68521-1-1.html

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想要買番個

而家我心思思想買款試下
! P/ C& j% S+ u之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁

尼種我都買過  係好熱好厚 但著起衫黎望落真係會好豐滿

夏天會唔會好難受?

最後一個太誇張,但都幾正

夏天著住離開冷氣房即死😵

買了個D的感覺不真實啊

引用:
原帖由 thong 於 2020-5-4 14:41 發表     d1 {4 B0 B4 h8 _9 b5 O" K' n$ x
夏天會唔會好難受?
9 }! z1 L' p8 Z5 o9 X  T/ C
引用:
原帖由 ceciceci 於 2020-5-4 16:45 發表   7 W4 s, m9 T# H# B. J( Y  a: Y
夏天著住離開冷氣房即死😵
6 B* K* F, Z" A  }5 W, @真係熱到裡面變水塘,一除義乳D水真係爆瀉出黎
9 f0 g% @) }$ m' y/ Y  H" `- t( u6 q" N' }
5 \" ]) J. [2 Q2 @8 l& c/ g$ l

$ X4 q6 ^2 |1 ^; [- [
! ~) n4 b+ @4 C# s2 C3 u2 F
引用:
原帖由 夏天 於 2020-4-20 11:34 發表   
. \6 ]+ y2 u/ w9 n9 C" W* H太大還有內衣買的到嗎?
  D: E  J7 C" V( F1 R" b/ `) j" Q
) _  m9 T- M+ q+ e* ~/ U要買實買到
; V* U! D8 ~- J+ `; Z# S3 Q" i1 Q6 o# {, |' b3 b) ^
.
0 b4 D- `* v" l6 y+ P/ {& X
引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   . G0 X) Q$ x$ U! n! X# z
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
$ d0 j$ g2 E1 `' ]9 g4 q6 R
有買豐胯提臀
4 H, f' W" n2 A: x, W6 z5 T8 ~3 I- [# c
.
# v4 k% R' g* ~3 V3 M5 F
( D+ _; _" U) A  Z[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-5-8 00:56 編輯 ]

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-5-2 15:51 發表   
% s2 G2 u8 V  Z3 z! B$ L+ o而家我心思思想買款試下
. O# C" h  }. S之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁
5 B0 ^) h3 T8 A1 ~4 A: h" V/ N( V# A4 P
引用:
原帖由 skbbb0083hk 於 2020-4-26 13:38 發表   
- T4 a, }- l+ @我都想要買番個
" A3 u: Y) K: g- k1 R- F# f( y
& k, o3 A: _) r' S# b6 w% w/ |買啦買啦 $ z/ T7 N& C7 e5 [
唔一定要買超巨乳,但買呢個款式包保無買錯 ) s- X6 d. t( G5 ^8 L4 @
( L; A7 Q5 e- C9 k5 S' c

$ ~! X/ X3 `, U+ a! |.
. [0 x0 ^/ f$ [" o# q9 F  T
引用:
原帖由 cattac 於 2020-5-6 18:15 發表   ) I2 S- h% i# f3 \* y) Z
買了個D的感覺不真實啊
( S) a' U# w3 ~% s
5 j# V; n  h) Z3 w. c( B. T
覺得D太大?定係覺得手感唔似真乳房?  H% W) s+ @1 E- Q4 l0 S: x6 e7 e

) \/ m: G9 {6 v+ h+ o, n[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-5-8 01:02 編輯 ]

大胸係室內玩下就好!
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

我都想買個B cup 自己玩就足夠, 有冇好介紹?

夏天應該會很熱吧?

大到离晒铺,不过好中意

我都想買B 用黎著校服玩, 太大唔似學生妹

喜歡,但不便宜

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
  P, T5 H4 d6 z; B, |" a8 I4 E# ~: d) X  `: q
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
; F# c- `6 D! i' R填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 * ~; W8 W( A1 M0 j5 S6 {
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
5 s1 F& R! P/ B& h* A: C
; u7 \3 z* H0 ^- ^8 R
這張效果真好 因該是E吧/ n3 C) ?3 Q. |
) k9 c0 ^* X4 L& Y) ?) e) @2 w
) R" n% {4 X& f% J
但買太大真的很重呢: z! G7 ]) g* Z$ W& i3 ^) O* X
: m: ~- A; x" h" h8 C0 Z- T
覺得B還是比較自然點
) `% E0 O2 @6 F8 v
+ h7 A2 g" R; N& W0 A[ 本帖最後由 loliting 於 2020-9-19 00:59 編輯 ]
每次看到 女生穿得漂漂亮亮的 自己就很想穿看看
偶爾會羨慕女生們穿的水水的

有點誇張的大

系邊間買好想買

系邊間買有冇link???