嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
4 B. V6 ^7 e- h
8 b% S1 @% `) o4 f% L你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 ) M4 D8 F% [: v
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 9 x1 y0 n, o- @$ A: N
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
) D' P8 C: p  b" w0 l0 H真低大,衣衫走路都不方便.... 係嗎
搵時間多愛自已些 By Ada !
1.加隱形bra固定胸部
http://hkcd.tv/thread-69553-1-1.html
2.Love SM Style 浮一下,露一下
http://hkcd.tv/thread-68476-1-1.html
3.著婚紗新娘裝全配蕾絲手套頭紗
http://hkcd.tv/thread-68521-1-1.html

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想要買番個

而家我心思思想買款試下
; t: W4 p- j. P; ?7 E% Z之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁

尼種我都買過  係好熱好厚 但著起衫黎望落真係會好豐滿

夏天會唔會好難受?

最後一個太誇張,但都幾正

夏天著住離開冷氣房即死😵

買了個D的感覺不真實啊

引用:
原帖由 thong 於 2020-5-4 14:41 發表   7 f. ^7 [( `* v+ X& C8 Z6 Z5 D) [
夏天會唔會好難受?
; [$ J2 m% d. ^
引用:
原帖由 ceciceci 於 2020-5-4 16:45 發表   
# S% ~- b( I$ e: {3 Z夏天著住離開冷氣房即死😵
' s: a% b+ p2 X. f, ?- f
真係熱到裡面變水塘,一除義乳D水真係爆瀉出黎 0 y, U. h9 Z, ~

_* k6 ^2 g' A/ }3 y- f$ L5 |) V+ u  @  t8 b: G4 C

K1 t3 h2 `9 T) ?$ a
  C" z  y# E. S$ {3 G. y* O
引用:
原帖由 夏天 於 2020-4-20 11:34 發表   
+ B  l0 z! R  m7 R% x8 h. l: t$ P太大還有內衣買的到嗎?
7 o& V. h4 n8 p" x1 e
( d1 R/ K# H  a要買實買到
/ S5 D$ K% S" Z0 V6 s& a
- Y  ~/ |# {( A6 {.
# Y+ {: [" \* X" G$ }, r. b
引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
( P/ m; P1 _5 t0 T上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
$ W4 D: _/ l  t$ i
有買豐胯提臀
  |+ q1 k# h: e8 O
+ g( d. p- j9 ].( u1 r# n6 ?, L
" Q. Z% P: Z* `% K+ L2 ~

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-5-2 15:51 發表   9 w9 n: _: }2 A; I
而家我心思思想買款試下6 [9 U% q- D2 \% v
之前買過兩舊義乳攝入去感覺好似怪怪地,好假咁
! A2 ?# n4 {' s
引用:
原帖由 skbbb0083hk 於 2020-4-26 13:38 發表   : d' _6 E$ M6 ]4 q6 W8 d' U7 t
我都想要買番個
2 K$ s4 _$ Q9 ]5 T3 @" u; x  o3 l' s" d# |6 f' y  m& t# O
買啦買啦
' \% {. i) V) _) B/ r唔一定要買超巨乳,但買呢個款式包保無買錯
# q; Q, E! O6 X
1 U( d+ x* T/ R( \, `3 k6 \
+ C5 C, K4 r- e" X.
; U5 K: T5 q0 Z5 l! c5 D
引用:
原帖由 cattac 於 2020-5-6 18:15 發表   
% r! E. f9 W  G# |2 X  Y$ j8 Y1 n! \買了個D的感覺不真實啊
2 @0 S, P) x4 x( f. Y0 d4 \& W
% j2 l$ c" H$ p9 N5 w( s$ E! j( b4 M覺得D太大?定係覺得手感唔似真乳房?
. \. \6 K3 Q0 \# ]2 |  R7 I7 l. g$ ^5 v: A

大胸係室內玩下就好!
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

我都想買個B cup 自己玩就足夠, 有冇好介紹?

夏天應該會很熱吧?

大到离晒铺,不过好中意

我都想買B 用黎著校服玩, 太大唔似學生妹

喜歡,但不便宜

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   9 ^- o! L  Z3 o
) x) W/ Z5 I- q: Y' i) l
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
. P+ Q5 F% D: h5 p: g填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
9 m2 h  O2 W  u* w, O, K% ]如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
5 R& a/ q$ {9 B' x+ x% j1 N7 A7 }$ F/ j8 d, D7 {
這張效果真好 因該是E吧
* E8 f+ x2 C$ C
) Y2 F5 `0 Y6 B5 y2 P& I$ U- F, j. G
但買太大真的很重呢; R  p& E" p& K, X& O, C* O

, u! E0 u: f. w! t覺得B還是比較自然點# j4 `9 G' v- Z- a& A! I  K9 K

3 k, N, z8 |  p5 @# J  @. z* L$ _# F4 o[ 本帖最後由 loliting 於 2020-9-19 00:59 編輯 ]
每次看到 女生穿得漂漂亮亮的 自己就很想穿看看
偶爾會羨慕女生們穿的水水的

有點誇張的大

系邊間買好想買

系邊間買有冇link???