嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

通常去邊到cd(要人小或無人地方)

有無人去過啟德遊輪碼頭or 觀塘海濱 聽講好小人: c. B+ c+ G+ P* y3 u$ U
唔知環境如何?

引用:
原帖由 gila 於 2020-5-6 01:00 PM 發表   $ |& x/ c3 O  K( F* L
5 P0 C" o# s4 G! w% R* P

8 i0 s$ x6 y1 X" H機場依家暫時冇乜人. 機會難得.
- n6 H- G3 ]/ t& g$ @" [: a
) n* O7 ~4 {$ o3 R9 I機場有點遠, 依家冇乜人既仲有啟德郵輪碼頭, 有排都唔會有船, 果度有個好大空中花園
Heels Fetish

引用:
原帖由 jessicas 於 2020-5-7 11:38 PM 發表   4 m! c( y: [' p6 U. C4 n1 ~$ \1 D
有無人去過啟德遊輪碼頭or 觀塘海濱 聽講好小人" x3 O9 B$ v2 Q0 v
唔知環境如何?
6 s4 [5 h+ Q6 ~% U5 r, y7 L  \6 q
8 S; f2 E3 i6 b! \  P1 X1 b
我地剛剛講同一樣野, 但觀塘海濱就相對多人

禁遊輪碼頭有無保安巡邏

郵輪碼頭唔多人

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-5-7 23:31 發表   + D8 ]; n( k8 ~/ X3 j
) S2 |/ T1 }2 K0 r! `1 K
, E3 M* H( Y" J( X9 w6 }
依家仲要咩? 記得之前係社會事件限制, 唔俾咁多人入去。
. M8 e& s7 L+ H8 ]/ u

) p  h* s( ]- F! N未取消呀,仲要查登機証或24小時內出發機票先入得

引用:
原帖由 yoyopig 於 2020-5-8 07:53 發表   / ]- W2 I9 ^! Q6 w
郵輪碼頭唔多人
7 u5 E  ]! `) T, e: r8 S
禁都諗得過 搵日有定衫去視察下環境先

引用:
原帖由 jessicas 於 2020-5-8 01:36 PM 發表   
8 o/ a8 z( P2 X$ {) @0 A" \
# I3 J! d. R+ ^0 j5 m- @禁都諗得過 搵日有定衫去視察下環境先
( a$ X/ {& Z) |; s. v- y6 m: N5 O+ ^. H; w! l  G
如果有姊妹有車仲方便, 因為入去既公共交通應該會很有限, 我之前租過車入去都唔錯。
. D, V6 I7 u* H8 \* y
1 S9 ^3 w* @! G2 T( s仲有就數碼港, 又係人煙單薄, 無疫情都係鬼影都冇, 個商場又冇乜店舖, 附近住既人都唔會去

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-5-8 13:50 發表   , U6 m/ A0 C9 I$ ]: n+ w* B
" M( B! I- x) W+ F+ {4 m

* c& Y0 [: Q( H如果有姊妹有車仲方便, 因為入去既公共交通應該會很有限, 我之前租過車入去都唔錯。
9 h3 b5 `' d6 W3 X: ?: p' u! v3 L5 d, ^- _
仲有就數碼港, 又係人煙單薄, 無疫情都係鬼影都冇, 個商場又冇乜店舖, 附近住既人都唔會去
) ]; j  i, s2 s. e( {" J' v$ w- a1 @' u+ d' ~. o8 P! T* \
不過,現在大熱天時,
. p6 w. {9 `+ _, L岀去玩cd
! c$ N/ n# n: E: t: [會好受苦* ^8 f$ ^- K& z# A
$ T/ }2 \6 g# E5 Q9 l
要有冷氣地方3 U' V6 |8 i( k# N
& p' M1 _. |, S  Y
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-5-8 15:45 發表   9 S# q. p. {4 O) N0 k& @2 i  f
, Q  t2 A6 V" z0 F) v0 Z# j7 _

$ v# q9 w1 \( |# t不過,現在大熱天時,4 Y+ o1 n# Y7 a& ~5 c- k1 N! j
岀去玩cd5 H/ d3 d) C3 M  @- f
會好受苦* Z, k- t0 Q5 P

1 c" Y0 _3 h; J! a要有冷氣地方
/ q8 a4 z9 D. M- p+ g" J% {4 M" @+ k% Q! m! f
(o^^o)
- D; I0 N5 h1 F% `! g
都係 因為我超大汗 未出到去換衫時都濕晒

姐姐真係矛盾, 又想畀人看見。又唔想咁多人看到?

引用:
原帖由 zuezue 於 2020-5-9 00:46 發表   
* @$ M9 A" x9 }) E9 K4 d$ x+ N姐姐真係矛盾, 又想畀人看見。又唔想咁多人看到?
. m/ t% |! U" H/ B妹妹你講得好正確 cd本來就已經係矛盾 心理同生理矛盾 2 ^5 n8 r8 u% O7 ^
心理想做但生理因素唔許可所以先會有禁既問題
# I) O7 o& p& c- n如果我天生麗質就唔駛禁矛盾

其實有咩問題
5 H4 f+ {8 w* R% J只要著啱身的衫出街% y1 c1 _3 c  g0 A4 r
無破綻的話, t# F( {8 N/ A8 a9 O+ G
出到街! K7 ^! @- n+ t/ d( w
180 CD 係高妹
6 ?: Z! @7 t! k6 W- Y. y90 CD 係肥妹- Z9 F* D2 W& {: }/ F0 Q) b9 c, i) c
36/24/36 CD 係索妹
3 m% l0 h' ~9 W3 Y( l8 u5 Q
) O5 y+ J3 k/ |" ^  O
1 ]1 k: Q& a3 H' {0 u除非身型係倒三角兼muscular6 m, f' `+ P, h
總會有辦法用適當衣服去掩飾男兒身
" ?3 @% s& ]9 V8 f6 f: P/ ~無聽過有边D公眾地方係唔適合高/肥/索妹去的
/ w( `) K& o4 U. K) p0 T0 c2 Y
8 e& B* _8 o3 u! m所以身形同去边度無關係% @8 k) B& S/ A
分別只係出街為咩# H5 d  k6 a$ h" Q
以及著咩
/ B0 K8 p5 b) N: a+ p* L' v9 g+ K  d& M5 ]

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-5-9 05:41 發表   * y5 Y- n/ \2 j& w! E5 y
其實有咩問題
5 q4 C) @, U$ ?; r! U9 C2 V; p只要著啱身的衫出街/ M! ~7 C  K" E5 ?
無破綻的話
/ x* j7 n9 I& t出到街* a  ^& n( N' e* o% Q# q' O9 V
180 CD 係高妹, _7 m! b3 t2 F
90 CD 係肥妹
2 t& ]# {: Z4 Y, h36/24/36 CD 係索妹+ V' D, Z6 K' r! x* l$ Z* X

9 c/ O$ t: `! }8 P) G* c2 A) V3 ^$ `" I6 l8 {' r( j
除非身型係倒三角兼muscular
! P. i- S% u" W+ w: d* j. ]! e9 F總會有辦法用適當衣服去掩飾男兒身% O! Y9 a' I1 T) J
無聽過有边D公眾地方 ...
7 k* D% w( V4 k% b; x
你都講得好岩 初次出街安全要緊 萬人比人穿左或者比人post左上網就唔係講玩
. D$ u/ C- c# i如果超大水桶形有咩穿衣建議

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-5-9 05:41 AM 發表   
: |& R# V9 @! y& k+ C9 \$ V6 p9 d3 [# T
除非身型係倒三角兼muscular# H: C& T- p$ o4 v, O  }) R
總會有辦法用適當衣服去掩飾男兒身
1 b) k9 x. G0 A. q% N' [3 ?/ t無聽過有边D公眾地方 ...
+ I; ]# B0 c0 ~, U8 H" @' S# V9 l
6 s8 T, g6 {/ J  r; D5 a  p唔係一黎就裝扮到完美女仔日頭出外過正常生活, CD 都分好多階段, 好多姊妹都只能在私人空間CD, 要有好大勇氣先能踏多一步, 咁夜麻麻落去行公園係為乜?
/ M- P* ?# ]( `; c" c5 I) M3 v
2 u  G3 S' D* ~都係自我感覺良好, 釋放情懷。到要做到想給其他人認同, 已經不需討論。
+ q* t; q% }4 z. Q7 P) l9 E4 s7 n" a3 g' v$ m+ V  q
我見有姊妹自己有車, 咁去邊度荒山野嶺都可以, 日光日白有冷氣都唔多地方。

引用:
原帖由 jessicas 於 2020-5-7 23:19 發表   
8 J" Y4 Q5 A3 ]$ i% C. s' {9 s/ H% ?$ k$ w% X
, x$ ]/ t; j  G- t- I
我試過幾次都係11點零鐘 sport bar 著外套 加短褲黑絲legging 都唔敢太直接女裝行' d, F9 N' g, j! R" G4 ^
第一我身栽唔好(超肥) 第二都幾多人跑步- ?$ m2 ^7 c7 A4 ]
無人既時候先敢拉開小小外套show 個 sportbar 出來
, \/ X3 o# M7 R% ^: [1 F如果sport look 都可以諗下
3 \& l: P& I7 Y6 ]( C4 S6 S著 ...
1 t" A$ _/ {; p4 v4 v1 B. t5 n- U, C/ r+ g  V/ K
首先你要放心 , 夜媽媽...你唔搞人 , 人地唔會理你
3 A  _1 H* X" W) J3 n我係跑友 , 成日都見肥仔肥妹做運動的+ e/ y+ s  X' p) w$ A+ Y
如果你係肥既 , 你可以考慮由呢個方向入手. n" p' ~5 K# \. `) a# y3 l/ s
肥人做運動減肥好Make Sence , 可以著Sporty D
9 t; t% B7 h6 H9 E% a拎樽水響手 , 響D跑步徑/海濱走廊到行下已經可以Cover到你目的4 |3 k' J6 n. Y; D6 F
只要你唔係做到古靈精怪 , 無人會理你5 [8 T0 t! \% D0 R

6 k6 Y$ r% X0 v/ w+ F, n換衫搵殘廁就得 , 總有一個響附近
; ^- g. [* j2 h所有康文公園都會有

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-5-9 15:56 發表   
/ L+ U* \9 d' [$ j, h" T0 x% Q3 D

6 z. ]6 B) Z8 s2 U首先你要放心 , 夜媽媽...你唔搞人 , 人地唔會理你4 j) Q5 Q! S- M
我係跑友 , 成日都見肥仔肥妹做運動的2 z* _+ ?: x- d9 b* B. W
如果你係肥既 , 你可以考慮由呢個方向入手9 A" L/ C! T* T' P2 t
肥人做運動減肥好Make Sence , 可以著Sporty D
) h4 }& z, W6 Y. ]( x6 S# k7 K' J1 u拎樽水響手 , 響D跑步徑/海 ...
% N8 W  C2 f, r8 ]
我都有試過 不過唔敢外露 都係起外套下面 無人既時候就拉開露個sport bar 出來囉& e8 ?* y$ v& c) c% g8 n
唯一係假髮問題 札起唔見得人 唔札做運動又好怪 而家努力減肥中 多謝你意見

郵輪碼碼是不錯之選。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314