嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次玩接觸kigurumi...唔係for影相, 係工作啊

回復 40# JessBB 的帖子

所以玩kigurumi太投入的話會好窮
6 J5 i# Q- e6 B" ?6 \" {我都以前好多時係問朋友借
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

所以我都冇添置太多裝備,滿足一下自己
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

最新買咗件zentai
2 O4 X# Z+ c* r

正喎!好好enjoy!!
4 b# I9 p+ w" T: Y* D$ t
0 B+ P; W0 Y( J
引用:
原帖由 KT4135 於 2020-8-18 23:17 發表   
% t% ^( [* I3 @  A1 l最新買咗件zentai 1 f* ^9 h8 a$ t
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 43# KT4135 的帖子

隻料好似唔錯~
7 G0 w3 T+ S8 k/ Y係邊度買架?度身訂?
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

回復 43# KT4135 的帖子

泳衣料喎 睇唔睇到嘢

喜歡就是了

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-8-20 18:00 發表   6 J. @! x" b. _8 `
隻料好似唔錯~4 y* v% g" g" ^2 [, Z0 p
係邊度買架?度身訂?
' Z8 n5 q4 n$ Z9 p4 I4 ^) r支那寶買架,係度身訂造

引用:
原帖由 davidh 於 2020-8-21 10:05 發表   
5 J$ f( n; \: c泳衣料喎 睇唔睇到嘢
0 D9 e& X3 B- Y" K' J( }
同普通zentai差唔多,係睇唔到手機啲字姐

回復 48# KT4135 的帖子

有無試過metallic/shinny zentai?
( X% ?( P* c4 J, e好刺激
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-8-24 22:18 發表   
8 o8 O4 ]* _0 B6 h有無試過metallic/shinny zentai?+ l6 ^' E0 M- J8 d0 [, d
好刺激
  b& Z2 F2 T* W4 E& Q$ I
無啊,呢次係我第一次買zentai jar

我自己幾鐘意呢款泳衣料

只看都知有多侷促,辛苦是肯定!
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

回復 53# Eliza 的帖子

最初玩係會覺得好焗
; b/ e+ E' i" z1 {不過代入到自己喜歡既角色或者睇既人開心) K6 E& M' E- K- d, ?2 S8 I3 p7 k9 d
係會overcome到既3 c* s) k% F6 n0 I$ l
雖然我都知係重口
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

香港有無得租借?

以前喺youtube見過一個初音既kigurumi,原來嗰個係你,不過依家搵唔返條片3 }  d8 F' _+ @2 ]* v7 h7 _

/ W/ X. g( e" r+ x; G[ 本帖最後由 SAYA030 於 2020-9-17 15:41 編輯 ]

youtube搵唔到不過喺其他網站搵到$ e$ j. @. I" J# P+ V' [, f
https://www.facebook.com/MikunanoSEGA/videos/566681030161480

引用:
原帖由 KT4135 於 2020-8-18 23:17 發表   0 Z& f# B" g1 _, Z  P
最新買咗件zentai
/ ?5 I( {8 k9 K7 v' W) |( `! |) O. t
; I7 F% o' T1 P0 o# H- t呢隻料佢話防水
; t. p9 Z( \" M( k9 r3 h但拎完版睇
# Z- w$ |' m/ t; N覺得防水/冼水都係一般

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-8-3 17:19 發表   ) C& i' D# N5 q3 b( D6 k) m
之前係另一個po share過我戀物既經驗:! T+ Q6 P: ^1 ]* b% |' U
http://hkcd.tv/thread-74331-1-1.html
2 T2 Y; {7 n) X0 p$ _) W$ e4 f3 G* E$ P( w& ~( a( C2 j
見到呢度有人討論zentai同kugurumi1 c3 \: {5 u' a# W7 n3 t/ B
咁我又講下啦
+ c; {- R, {5 o6 m2 h話說我讀書既時候有兩年過左日本既大學度
$ U6 d: j! t# H- _9 Z6 b咁都要搵下外快半工讀
# d" K& r: c/ U- f5 k ...
8 u4 |! e7 e& ^$ c6 ~
都著鞋啦1 v2 {2 [; \- ]( y7 w
佢件kig仲要加腳趾咁麻煩架
( J1 R: p/ b* r! @9 d9 O) U我都鍾意zentai,但唔鍾意加腳趾

有機會都想試