嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次玩接觸kigurumi...唔係for影相, 係工作啊

回復 40# JessBB 的帖子

所以玩kigurumi太投入的話會好窮/ `: W: U. j+ c
我都以前好多時係問朋友借
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

所以我都冇添置太多裝備,滿足一下自己
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

最新買咗件zentai
+ u5 w! S' T, x( G3 Y) A( D

正喎!好好enjoy!!
( a3 d. p* t- c
) W1 f; b- S* N$ V1 q7 L. y: R
引用:
原帖由 KT4135 於 2020-8-18 23:17 發表   
- d+ ^; }0 ]# A0 v最新買咗件zentai
) `) |9 Q0 C6 N
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 43# KT4135 的帖子

隻料好似唔錯~
/ f: C9 Z, W- X係邊度買架?度身訂?
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

回復 43# KT4135 的帖子

泳衣料喎 睇唔睇到嘢

喜歡就是了

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-8-20 18:00 發表   " B/ k- _. B: a# l
隻料好似唔錯~% m+ Q/ [7 Q# T& v: o+ B! ~
係邊度買架?度身訂?
* a- G8 h7 N" k- y2 m; Q1 v) K
支那寶買架,係度身訂造

引用:
原帖由 davidh 於 2020-8-21 10:05 發表   
* y3 e; x0 x% x, x  S9 a泳衣料喎 睇唔睇到嘢
7 c  [" H$ Q& N4 q) C, l同普通zentai差唔多,係睇唔到手機啲字姐

回復 48# KT4135 的帖子

有無試過metallic/shinny zentai?0 M' G5 Q# Y2 j5 D) H
好刺激
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-8-24 22:18 發表   
0 }0 ]8 S+ D% e有無試過metallic/shinny zentai?
. o* j; |" l6 u7 S& ?8 J( F6 z" P1 P好刺激
8 N' g) U6 `7 Z  f# j1 i8 D- R$ i0 p( c
無啊,呢次係我第一次買zentai jar

我自己幾鐘意呢款泳衣料

只看都知有多侷促,辛苦是肯定!
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

回復 53# Eliza 的帖子

最初玩係會覺得好焗7 [2 [4 d9 J0 a% y$ _
不過代入到自己喜歡既角色或者睇既人開心' A0 `) {4 c+ ?1 O# B# d
係會overcome到既
6 ^9 H0 a5 ^( O( e雖然我都知係重口
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

香港有無得租借?

以前喺youtube見過一個初音既kigurumi,原來嗰個係你,不過依家搵唔返條片) b4 }8 h& Z4 ?3 a- q

0 R  |5 A9 I4 B) A9 O/ k[ 本帖最後由 SAYA030 於 2020-9-17 15:41 編輯 ]

youtube搵唔到不過喺其他網站搵到6 M$ e, ?  S' J! h
https://www.facebook.com/MikunanoSEGA/videos/566681030161480

引用:
原帖由 KT4135 於 2020-8-18 23:17 發表   
- b& I9 s: \+ F! t5 l  y最新買咗件zentai 1 }  y5 i0 v/ z  ]% @* v) B
& W0 G! g- v- Z& C呢隻料佢話防水8 s1 g! p/ _# O
但拎完版睇4 y- R; ^1 a0 B9 t3 n. s% p
覺得防水/冼水都係一般

引用:
原帖由 tina.w 於 2020-8-3 17:19 發表   5 \" O8 B6 P: U! D2 F7 `
之前係另一個po share過我戀物既經驗:( Q3 x# p6 V/ Y& M
http://hkcd.tv/thread-74331-1-1.html
' O7 r& K1 S! w+ E( M. n# @& ]! C& M" O7 @1 e3 E6 }5 l
見到呢度有人討論zentai同kugurumi
3 Y' G% Z: C# u/ j% k, _咁我又講下啦 9 G8 G0 m# J, Y) I+ _/ m
話說我讀書既時候有兩年過左日本既大學度* {9 @; L! i/ \1 t. g  ]  q: C) c) o
咁都要搵下外快半工讀
, z& T. G  h, n- i7 y5 [# Y$ F ...
2 ?3 I( S3 ~8 K* V都著鞋啦, q, l8 \! R5 S7 p% C% m
佢件kig仲要加腳趾咁麻煩架
" o) T1 s) m7 n# L9 j4 E! x) I: l; ?/ \我都鍾意zentai,但唔鍾意加腳趾

有機會都想試