嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

引用:
原帖由 et0510 於 2020-8-22 11:40 發表   ; k8 [: M8 h* ?1 l! x
咩價位 ,淘寶嗎?
* N: p5 H/ B# c5 Y7 d6 s* U

0 u0 Y. x5 h. z. f3 [3 S當然係淘寶,主機一百,配件逐樣計,不算貴
. w! j7 `3 i8 \4 D. `% o' Y# I" x% S9 l, U$ l- W* s
引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-8-22 12:18 發表   0 I4 E  N" |& _/ X
好似有d簡單,有無危險ka?
. d+ ~2 ~/ {2 @; h9 o

0 W  Q, L; L, @. }  R/ F. i+ [) K心臟唔好就不要試,因為電嗰陣時會好緊張架,尢其是電乳頭
; \' a& k* ^  _0 Q1 Q  X5 A% k8 e" N( Q1 Q! T9 f4 z+ Y: W

好好玩咁呢

引用:
原帖由 Linna 於 2020-8-22 11:00 發表   1 I0 L' }; W: |1 d2 y
買DG-Lab啦,是另一個體驗
! b  L# M4 D4 w; a2 u

( }6 q/ Z' |1 X依款係手機控制,花款多啲!

咁勁!外出用一定正

wow! 樓主真是勁呀!

好好玩

Cccccc

好像很刺激耶!!!

How it works?

好似都唔錯、OK喎!  P- S) m. Y3 x% V3 y$ B/ d
6 j1 j: R9 b2 x/ V% |/ D$ T! }+ n
出街電一電敏感位置,會唔會.....
4 V; W/ q- B' |: S) {; z
9 r- P) g  _$ B如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,
3 [. ]0 f$ n# S7 f' {1 z' i% `- V# G$ m! s: C
務求又要呻吟又要停不了
5 q6 X1 ?8 W* {% l  p* g9 U- l/ s

Must be very exciting.

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-8-22 17:55 發表   % x, p6 _( c& p8 a
好似都唔錯、OK喎!
6 \- l2 T7 i4 v8 y3 @+ K8 {9 V) _# S, ~7 ?: d
出街電一電敏感位置,會唔會.....
/ f! s" R9 ?  U  j1 n
+ a6 I& M- ~! y) P* ^0 W如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,' I% Y2 l* H3 B

6 u9 z! f# l' |- W8 N務求又要呻吟又要停不了
/ I, P& i7 n1 i  {
. l( ?9 `. F; {0 ?: j6 Y9 J8 D8 z
最高真係未試過,其實都幾痛下,呻吟一定不會,大叫就有可能。
( P7 I" k# R1 K% B4 k
/ J9 E0 V- N  I- a; C5 e, |( P[ 本帖最後由 samou 於 2020-8-22 18:53 編輯 ]

會唔會好痛呀?

最新出左一款可用手機上網控制的

我可以幫你的! {% U/ ~' O2 ^  D) Z: W; Y/ K

( Q, R' Q+ m+ z( ^# C來啦來啦
6 e  M- a; l% t+ _俾條link我dl個遙控app* R' h( m* Y3 R

回覆睇睇先

Look so cool!9 E: i- {9 `2 Y# G6 M9 t
Wanna to fry1 Y; s3 d* {! o6 r$ x
Waiting for your  usage report!

睇下咩玩法先

Random功能估佢唔到果下正

等我睇睇先
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾