嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

引用:
原帖由 et0510 於 2020-8-22 11:40 發表   1 l# o& v* E7 E
咩價位 ,淘寶嗎?
* c0 {; n7 Q& p6 O" i
1 X& o: A& g0 l) }當然係淘寶,主機一百,配件逐樣計,不算貴" u9 ]3 @9 i1 M$ n$ }9 t4 G

/ W0 _( n- j3 e) d" ~6 w
引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-8-22 12:18 發表   
2 _: Z: a  k: A, M& R: T好似有d簡單,有無危險ka?
/ p& h7 u" z+ g( n! v* e$ `/ _, }( l) }/ W- U  M; S
心臟唔好就不要試,因為電嗰陣時會好緊張架,尢其是電乳頭5 f* x7 L, A" M. ~% k5 b9 J
# n+ f) U& N3 }+ L" y6 u$ E

好好玩咁呢

引用:
原帖由 Linna 於 2020-8-22 11:00 發表   2 _8 m7 W- S* k1 o: |/ O
買DG-Lab啦,是另一個體驗
; R: e' ~) b1 M' I) G# r7 {
  ~, [, o, y9 y! Z  d3 O
依款係手機控制,花款多啲!

咁勁!外出用一定正

wow! 樓主真是勁呀!

好好玩

Cccccc

好像很刺激耶!!!

How it works?

好似都唔錯、OK喎!( \( }0 K8 m) V+ Z# [

5 H7 k* ~2 C: M- t/ D出街電一電敏感位置,會唔會.....
+ M/ L+ D1 P- T' D' n. D
$ j% t0 Q- w1 N; E$ Q' h如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,# L% M' g) N( ]- Z* G! K7 Q. n* D; C
  Y+ c# o3 x2 G
務求又要呻吟又要停不了
  @% }- @8 m+ L6 [- N6 i; y( D8 U; ]

Must be very exciting.

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-8-22 17:55 發表   7 R" f  G. [" k0 {
好似都唔錯、OK喎!8 R9 b1 u' h- Q
  j4 {, @6 q6 k7 \8 {' c
出街電一電敏感位置,會唔會.....$ U8 a  l3 w" ]0 a5 z% x1 k

0 m; ]  W: R7 Y3 ?/ K8 L如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,
5 }8 ^& L' I1 v7 S$ ~, M3 m# ~2 g- A1 J2 `# X: U
務求又要呻吟又要停不了
5 {& D% w$ C* R& X
/ h& @( d+ }' q3 R0 u0 H8 {
最高真係未試過,其實都幾痛下,呻吟一定不會,大叫就有可能。
$ {: n+ Y& |# b; ^* a
9 a: t: U1 V0 B[ 本帖最後由 samou 於 2020-8-22 18:53 編輯 ]

會唔會好痛呀?

最新出左一款可用手機上網控制的

我可以幫你的& \4 X* U# }* F7 ^3 @9 e
# A6 w7 y# W/ P! u! _  r, x
來啦來啦
# }8 I9 O) I0 U俾條link我dl個遙控app
8 O& }( {6 L1 ]6 g

回覆睇睇先

Look so cool!  }; a' j& J, o' r# `. o
Wanna to fry
% B# @* z3 t5 o8 q" m& p0 f! dWaiting for your  usage report!

睇下咩玩法先

Random功能估佢唔到果下正

等我睇睇先
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾