嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

引用:
原帖由 et0510 於 2020-8-22 11:40 發表   
3 U+ k: F! ~8 w& I3 Z+ R咩價位 ,淘寶嗎?
1 k/ }# u" Q5 _) J- O5 ~- v/ y! z/ m: c
當然係淘寶,主機一百,配件逐樣計,不算貴5 t5 ~; V7 M$ ]- [! a: s
# m& v# ~  i' I9 t
引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-8-22 12:18 發表   
. y- [8 ]& Q5 [' }4 ]( g好似有d簡單,有無危險ka?
/ t, T2 S3 w, f" ^0 `8 i) Q& s: a. O! Y) R, ~
心臟唔好就不要試,因為電嗰陣時會好緊張架,尢其是電乳頭2 ?% s- k. O1 g( h0 F* F
: x' ^- j5 G1 f9 u

好好玩咁呢

引用:
原帖由 Linna 於 2020-8-22 11:00 發表   " I. D$ q5 w8 ?) C  k; r
買DG-Lab啦,是另一個體驗
- C- @* L% N9 A' b8 V4 o2 K

+ w, q. Z; n4 ]7 g依款係手機控制,花款多啲!

咁勁!外出用一定正

wow! 樓主真是勁呀!

好好玩

Cccccc

好像很刺激耶!!!

How it works?

好似都唔錯、OK喎!
5 |0 e7 y. c. S$ T. ~
- }8 f- V. w  r$ C5 H, `$ k1 T; V出街電一電敏感位置,會唔會.....
9 s0 J( w) \. ], s) f0 Q+ k. _! c9 y% y
如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,
/ T) t: A2 b& V- n- L: P$ o" T  B7 o9 n$ p8 E, V
務求又要呻吟又要停不了1 D" n8 q% m; t2 ~

# E- [6 b7 q7 b7 B! o: p3 m2 }[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-8-22 18:02 編輯 ]

Must be very exciting.

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-8-22 17:55 發表   . t, U, i6 I( |* `# M
好似都唔錯、OK喎!9 L+ P7 c1 I6 M% `) E; i9 V

% q. Q$ G7 }% D6 f出街電一電敏感位置,會唔會.....
3 q4 j4 Z% ~  b8 T( B! K
- w' |* P* w2 G8 L& u* J9 S/ Z( h如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,
" h# Y; p) m( O# k8 o9 I# Y  i- `- Q/ |. v  u7 D
務求又要呻吟又要停不了
2 T- f. {6 `( z+ `
, i# L$ b2 s8 W, v% `
最高真係未試過,其實都幾痛下,呻吟一定不會,大叫就有可能。
; ]0 F) N. R3 H/ W
% C, I- O- f" j- v: s[ 本帖最後由 samou 於 2020-8-22 18:53 編輯 ]

會唔會好痛呀?

最新出左一款可用手機上網控制的

我可以幫你的" ~) t  t4 p: C3 J

- ~7 f" H7 z6 M, Y2 n6 m來啦來啦
; g  z- `$ P" ~" T俾條link我dl個遙控app) K- i- f# |7 R" p, N5 e

回覆睇睇先

Look so cool!+ `! Z+ Q# b; E/ P% Y5 O% c; e9 v* L
Wanna to fry/ @4 c, `2 F: ^; A
Waiting for your  usage report!

睇下咩玩法先

Random功能估佢唔到果下正

等我睇睇先
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾