嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我又玩,遙控玩具[10P]

引用:
原帖由 et0510 於 2020-8-22 11:40 發表   - `4 X+ k( N0 D
咩價位 ,淘寶嗎?
( d  h+ t& w% D3 J
7 b- u: a- }- R) T* o當然係淘寶,主機一百,配件逐樣計,不算貴# c4 }  x3 S3 {$ S' P8 X6 R
; f0 V" y% t# y
引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-8-22 12:18 發表   
# Q) Y: u) D5 H好似有d簡單,有無危險ka?
* e; i7 H4 p! {' k4 C; D9 i0 K* b6 v7 W. s% R$ {5 d7 l
心臟唔好就不要試,因為電嗰陣時會好緊張架,尢其是電乳頭
6 J9 r: j0 t/ [0 o2 J
% U6 k* L8 D3 _' p[ 本帖最後由 samou 於 2020-8-22 18:55 編輯 ]

好好玩咁呢

引用:
原帖由 Linna 於 2020-8-22 11:00 發表   
% T/ g6 @& C" m6 `! D' @4 c買DG-Lab啦,是另一個體驗
1 N! \* m1 {2 h# Q

; Q. d8 D( P% F依款係手機控制,花款多啲!

咁勁!外出用一定正

wow! 樓主真是勁呀!

好好玩

Cccccc

好像很刺激耶!!!

How it works?

好似都唔錯、OK喎!3 X5 R; C+ p; k  x
# x* f9 o0 i/ W
出街電一電敏感位置,會唔會.....
+ H, R0 }: P% b8 [  n7 _  o; S( v5 Q0 f, j2 v* p
如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,% _  i. q/ y, _& A) m% n, h
& j+ }: @) t( D# E- T) {% w
務求又要呻吟又要停不了
' E% c% W7 r$ _# r9 X( y
5 ^. |% ^# m1 D1 A[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-8-22 18:02 編輯 ]

Must be very exciting.

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-8-22 17:55 發表   
4 Z6 a/ K6 f' }9 ~  A好似都唔錯、OK喎!* [$ f5 b/ z, x3 e, a3 G

3 X6 }+ V; O: f出街電一電敏感位置,會唔會.....
' }( A3 I( A3 ]) D3 w# t$ I9 Q) j/ Y3 ~% U" j
如果酒店房間裡,我估樓主將遙控器調到最高,$ F6 m8 r2 e* u9 ]" \% Q
4 b& @: P3 {; x+ r
務求又要呻吟又要停不了
* j8 v$ R4 z0 M! J

7 _2 R6 l9 Z8 A1 `) r最高真係未試過,其實都幾痛下,呻吟一定不會,大叫就有可能。
3 j/ U% _. d# \6 C/ |
: |7 {+ c, w, r) A& H# u7 y[ 本帖最後由 samou 於 2020-8-22 18:53 編輯 ]

會唔會好痛呀?

最新出左一款可用手機上網控制的

我可以幫你的
+ V0 x) e4 U# `: p$ Q% n1 r
3 e* F; K4 T3 e9 ?7 @+ I來啦來啦
1 v5 C' D" H9 u7 _" M9 r  c* y俾條link我dl個遙控app
) V0 t9 ]6 ]. Y3 J. L& ]

回覆睇睇先

Look so cool!" M- a- n/ w! {
Wanna to fry) B6 ~2 C& _! }+ ]# W) s, C
Waiting for your  usage report!

睇下咩玩法先

Random功能估佢唔到果下正

等我睇睇先
我不是cd,我只喜歡女底,絲襪同m巾